Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MG AVTO

MG AVTO

Imam MG4 in nisem preveč zadovoljen. Radio DAB stalno prekinja, FM sploh ne prikazuje postaje (si moraš zapomniti frekvenco, kot pri Yugotu). Ima lane assist, ki ti iznenada vzame volan-nevarno, android avto navigacija je podnevi na črni podlagi in je ni možno videti in še bi lahko našteval stvari ki ti jih prodajo, delajo pa ne, ali pa so celo nevarne. Servis pravi da nima rešitve.

Ta avto je predrag, rezervnih delov iz Kitajske se ne dobi.

Tudi jaz sem od oktobra lastnik MG ZS modela. Ne moti me to da nima prikazovalnika zunanje temperature, ampak to da ima rahlo nemirno podvozje pri doseženi hitrosti cca. 80km na uro.

Pozdravljen, jaz sem letos februarja kupil MG – HS, avtomatik, bencin, 1,5 / 162KM. Za ta denar je to veliko avta. Prostora je v njem več kot dovolj, vožnja udobna. Seveda to ni BMW, PORSCHE, VOLVO, JAGUAR….

Februarja letos sem kupil MG model HS. Sem zadovoljen saj za to ceno dobiš veliko avta.

Odgovor na objavo uporabnika
mah347, 22.01.2024 ob 11:43

Ne bluzi o kvaliteti. Kupil si ga zato, ker je bil poceni. Pa si priznaš ali ne. Ruski forumi so polni zgodb, kako jim pri nizkih temperaturah popoka plastika, odstopajo plastični dodatki, ipd.

Presneto, pri -30 je lahko problem…

Moj vtis…MG ZS 1.5 atmosferec, pelje se solidno, za bolj dinamično vožnjo, potrebno priganjanje v obrate. Sem ga peljal na Šentjošt, kjer se goji domobranska tradicija. Večjih zamer ni, sedeži so pa obup.

Kako veš, da ni rezervnih delov? Imaš izkušnjo? Napiši.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnez812, 26.01.2024 ob 13:16

Imam MG4 in nisem preveč zadovoljen. Radio DAB stalno prekinja, FM sploh ne prikazuje postaje (si moraš zapomniti frekvenco, kot pri Yugotu). Ima lane assist, ki ti iznenada vzame volan-nevarno, android avto navigacija je podnevi na črni podlagi in je ni možno videti in še bi lahko našteval stvari ki ti jih prodajo, delajo pa ne, ali pa so celo nevarne. Servis pravi da nima rešitve.

Pač malo denarja , malo muzike, inštrumenti so sicer tam , glasbeniki pa ali narobe pihajo , ali jih pa ni.

Kako pa je kaj MG3? Nov 1.5 hibrid s skoraj 200 konji je malo nad 20 jurjev, zgleda kar dober deal.

OBŽALUJEM DAN KO SEM GA KUPLA!!!!! po enmu letu same težave, same napake… Danes ni več vžgal na parkingu (avtomatika imam)… Po 2 mescih ko sem ga kupila mi je spustila vsa hladilna tekočina…. Skratka žalost!!!!!

Še prodajalci pri Malgaju na Tržaški sovražijo to kitajsko sranje.

imam mg zs pol leta.realno avto dela je pocen poraba 8,6 l normalne vožnje.avto je čist ok za nezahtevne voznike.sem pa glih danes izstopil iz avta in je explodirala zadnja šipa sama od sebe.mehanik prav da gre verjetn za napako pri montaži ali napaka v grelcu in da je šipa vsaj za 1x pretanka 🤷 bomo vidl kako bo šlo dalje.

MG je bilo društvo od 1926 do 1980 pol se je prvo društvo spremenilo v podjetje,danes je večinska last Indijicev. Je pa original iz Anglije. Avtomobil nov dober stane samo 7000 funtov

New Report

Close