Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi ga spet žingamo!!!

Mi ga spet žingamo!!!

Domov še ne gremo….žabe se kregajo…..ker jih v glavo jebemo!
Nam pa to nič ni mar….le enkrat se živi….žabi oprosti mi….saj pesmico to…zaslužiš si tudi ti!
;-))))

…. FROCEK! PEJD U VRTEC.

Kurc,če pa Razo ne pesni več….sem se pa jaz okorajžu!
In hvala za lepe želje…najlepši del vzgojnega procesa v mojem življenju je bil vrtec!!!!!!!
Cmoka Vrabc!

Kva kva Sp… a ga boste sam še sral al kaj :)))))))

živjo sosedje!!!

hehehehehehe… a si ti tud notel padla :))))

Če ne bi slučajno bil častni(?) gost v gmajni bi se pa zdaj vprašal,kaj za ena beštija je pej zdej tu?
Sam ker vem,da ga se sam naš Jani mal mrka,ga sam zraven povabim!
Živijo frend!Danes imam dva vzroka za srat ga: dobrega in slabega!
😉

Sme prebral, da je ta slab uni.. ožig…. Ej.. je blo zdej en dan na TV mislim da, vprašanje, ali je res edina rešitev v sekanju… ne vem kaj je blo pol naprej, vendar.. prej k boš sekal.. se pozanimej kaj je na tem 🙂

ja… skor iz naše doline celo na vaš konec… mislim.. neverjetno 🙂

aja nick… ma sem se odloču danes biti koštrunček 🙂 je tko fino k te vsi čohajo pa crkljajo, pa strižejo pa brijejo.. ma sem že pozabil.. kolk je blo fletno.. lani :))

men si bu bulš Čjšpo! ;))))

hehehe to si zdej zmješala.. čjšpo je Saško, jest sme pa … khm.. preberi Sp post 😉

živjo soseda.. al neki tacga a ne :)))

Jebat ga!Motorka je že zraven njene ograje in zdaj stara coprnica špega skozi škure,kaj imam namen…sam dokler mlatim tu po tipkovnici…je varna!
😉
Sam ne vem ,če so moja drevesa 🙁

kdaj si pa ti zadnjič spucu mailbox…. vse tiste maile… mi vrača.. Dobro jutro momci!!!!

… a si prebral uno basen o brodolomcih ?

“Jani je moj !” bi zatulil Saško ;)))

hmmmmmmmmmmm.. kje je pa napisana :))))))))))

ja Jani ma velik zaščitnikov… hvala bogu v nebesih in na zemlji :)))

Ampak.. mi pa ni jasno… zakaj zdej pa kar ovca :)?

ja sej pravim.. dej se pozanimat, kaj je s tistim.. na TV.. če je res treba posekat vse, da bi preprečil širjenje…

Ma preberi temo “brodolomci” … hehe …. no , sem se pa v povezavi s tem pa s tvojim nickom spomnila še na saškota … ma , klinc , moje mozgovne vijuge mal čudno delujejo , samo tako mi pač nese , kaj čem ;)))

ja sej.. zdej grem prebrat temo ja…

men tud mal čudno nesejo, zato pa.. kratek stik 😉

Ta,ki je v profilu ima sam 2MB,zato ti še tebi napišem ta “tajnega”.Mal potrpljenja,prosim.

Oštja, pa res…. sem mislila, da je Čješpo ku skuz menjava nicke…

Sorči, ker se mi je zgodilo že dva bota….

hm, soseda? keku tu misleš?

cmoka

Koštrunček … a greva gledat sončni zahod ;)))

Saškota pa pošljeva na sprehod …

Pismo!!!!!!A so te razkrili!!??????
;-))))

no to nared ja.. sicer so fajli veliko okol 600 do 700 k.. samo.. pade vse nazaj.. skor vse :))

Mene al Koštrunkota?

Bodi bolj jasen, da ne bo dvomov!

Cmoka

tebe moj Helči,tebe!!!!!
😉

ma ne vem.. sem mel v glavi… aja.. lahko je to v povezavi z razbojnikom… da si enkrat rekla.. da smo nekje bliz skupi… doma 🙂

New Report

Close