Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Mi je rekel en zdr.delavec..

Mi je rekel en zdr.delavec..

..da mu ne pade na pamet se cepit proti koroni, ker ne zaupa tako na hitro razvitemu cepivu. Da se bo cepil le če ga bo služba prisilila.

In da raje jemlje steroide..ker za steroide vsaj ve, kako delujejo.

Čist verjamem. Me prov zanima kdaj bo viharni na vrsti, počasi bo mogu bit, starostna skupina…pa da dobi svoj bingo😄

Dej, en ti je rekel?
Jaz jih poznam “ducat”, ki so se cepili.

Jemanja steroidov so vidni iz prve roke. Pri tebi.

Po opisu sodeč je bil to dr. Marko Potrč?

Dej, en ti je rekel?
Jaz jih poznam “ducat”, ki so se cepili.
[/quote]

A tako…men jih pa 100 reklo, da se ne bodo.

A ti pa ta tvoj kolega skupno jemljeta stereoide?
Vatikanska kikla pa zdr. delavec (čistillec v bolnici mogoče?) – si ju kar predstavljam kako uživata na steroidih.

Ti še steroidov ne bi rabil, tvoj možgan je bil mrtev že pre jemanjem teh.

Ti še steroidov ne bi rabil, tvoj možgan je bil mrtev že pre jemanjem teh.
[/quote]

Kaj pa ti potem jemlješ, da imaš tako skurjene možgane?

Počasi se mi svita zakaj ima vatikanc skurjene možgane:
je nizkokvalitetno hrano, strogo izloča lokalno pridelano, on je samo tisto skoraj industrijsko pridelano z Nizozemske in Madžarske
stereoidi
nič ni na svežem zraku, čepi ali v stanovanju, v bloku ali pa v fitnesu, v naravo on ne hodi, svežega zraka se ne naužije, ker on sovraži podežlje, obožuje samo svoj MB
pa druži se z bebčki, torej sebi enakimi
samo to še manjka, da začne fantazirat kako ga bodo čipirali pa ne bo to dovolil

Kaj pa ti potem jemlješ, da imaš tako skurjene možgane?
[/quote]

Če jih za tvoje pojmovanje, ki si retardirano ne bi imel, bi me moralo skrbet, tako me pač ne rabi.

Res je precepljenost med zdravniki veliko visja, kot je med bolnicarji.
Se pa strinjam, da ne vemo, kaj bo cez leta zaradi cepljenja, ki je nasa edina moznost, da se to konca.

Ne bo, mat ga je uničila v celoti, fotra odgnala in iz sina ustvarila spako. Zdaj pa ne ve niti tega ali je baba ali dedc, niti tega ne ve ali sploh živi ali ne.

Če jih za tvoje pojmovanje, ki si retardirano ne bi imel, bi me moralo skrbet, tako me pač ne rabi.
[/quote]

Preberi si še enkrat stavek, motenec. Ali si polpismen ali pa je nepovezanost znak resne, psihične bolezni.

https://www.viva.si/Bolezni/Psihiatrija/4423/Shizofrenija

Viharnemu v čast bom odprl temo, pa naj tam bruha in rjove čez vse. Tko pa obupano, obsedeno, kokurika mala skače iz teme v temo. Za njegovo starost je to zelo stresno. In odgovor na vpr. Zelo je bolan. Shizofrenija mu nagaja že dalj časa, zato jo vsem naprej meče. Ves čas beži pred troli, hkrati jih neumorno išče, napoveduje vojno in zelo verjame v lastne pravljice. Pa še dejanski feget je.

To pa ne bo res da ne maram narave ,danes sem se sprehajal po praznem mariborskem parku. Milina, mir, ptički, čist zrak, veliko družin z malimi otroki…

To pa ne bo res da ne maram narave ,danes sem se sprehajal po praznem mariborskem parku. Milina, mir, ptički, čist zrak, veliko družin z malimi otroki…
[/quote]

Kaj ti to pomaga. Še zmeraj si sam. Lepe punce samo gledaš, nobena pa ne spi s teboj.

Prav zdravstveni delavec bi moral biti za vzgled in se prvi cepiti. Očitno gre za aberveznika brez osnovnega poznavanja procedure, ki jo mora prestati cepivo preden se sprosti v promet in uporabo v EU (ne glede na to, kako hitro je bilo izdelano).

Kaj ti to pomaga. Še zmeraj si sam. Lepe punce samo gledaš, nobena pa ne spi s teboj.
[/quote]

Kot da s teboj.

Te pravljice komu drugemu pripoveduj.

New Report

Close