Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mi je žal…

Mi je žal…

…če bom zdaj mal zatežila….

Bolj kot berem….bolj mi postaja vse :(((( En forum postaja kot pocukrana TV limonada, spet drugi…da ne bi govorila….berem na SS….se kregajo kot kokoši….pa naj bi bil forum namenjen izmenjavanju izkušenj o otrocih…

Ej……………pa kaj se sploh dogaja tle gor??? A se nihče ne zna več normalno pogovarjat oz. malce pohecat ali pa sprejet kritike??? Hm…. Groza ej……………….

Sicer pa………….IGNORE ALL…..Niti ne odgovarjat na post. Sem žalostna in slabe volje. Je mali pikec zbolel….visoka vročina in bruha….

Bo bolje….sigurno….

Pozdravčke za vse….

The best in life is free

ne bit žalostna….a bi rada, da ti podležem…hmmmmmmm

saj bo mali pikec še velikokrat imel vročino…brez skrbi………

zvezdi, daj no mal se pogovarjaj z mano………kako si…..mislim a si tudi sama????

ps..kje pa so one kokoši zgoraj?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hoj Stelčka………… danes je prelep dan…….. ni za bit otožna………… kar napiš kej tle…………. se ne kregamo več zadnje čase……… smo vsi malo v “odjugi”………..

drž’ se , pa bušija poboži – verjetno tudi tvoja pikica že sliši in čuti :)))))))))

uff….a bo punčka????

ne vem, se bom pustila presenetit………..

kaj ti misleš, da bo? aja, in predlagaj mi kakšno lepo ime……. ti vem, da imaš fajn okus……………….. :))))))))))

a lepo??hmmm…Hely?

ma neeeeeeeeeeeeeee…………….. to je že znucano…………….. :((((((((((
pa še lepo ni………………….. bljaaaaaaaaaaaaak…………

kej lepega sem prosila…………… oz. še prosim…..

no ali je znucano…ne vem…mi ne dovoliš preverit…heheheheheheh

drugače pa ne morem tak hitro….prvo moram mamico videt pa mal preverit…..tak da bom polej lahko dal bolj realni predlog….saj veš, otročiček je vedno lepši kot mamica in tudi ime mora potem biti tako…hihihihi

haly, kaj pa sedaj??…no saj se nama ne mudi….saj veš, ves čar je v pričakovanju…hihihihihih…čeprav lih potrpežljiv pa nisem………tak, da ne bit tak hladna celo leto…upssssssssss

ps….kam pa nama je zvezdika ušla?????

Zvezdika skor časa nima ker mali ves čas joka…:(((

Zato bom bolj malo tu gor…

Zakaj? A me pogrešaš?

The best in life is free

Eh Razo…..

Mislim, da bi forum SS moral ostal namenjen res samo starševskim nasvetom, ne pa postat čvek oz. obrekovanje in “glodanje” drug drugega… Mislim….kaj imajo ljudje od tega, da drug drugega provocirajo??? Hm…………………

The best in life is free

Helči…

Dan je lep….jaz pa moram bit v hiški z malim….

Jutri bi morala v službo….na koncu pa bom ostala doma….In v kolikor ne bo bolje ga bom peljala v ambulanto….

Eh…….saj bo minilo……..vem, da bo………….. Ampak sem tako neprespana…….se je mali celo noč zbujal………..vsakih 15 minut:(((

The best in life is free

poglej kaselček..upsssssssssssss

ma daj mal ga zibaj….a ti pridem pomagat????…sam zibal bom malege, ne tebe…ehhehehehehe

kolk pa ima vročine?

Sej ga ves čas zibam…..sej drugače je pa jok…..sam pol mi bodo pa spet rekli……..JOJ KOLK JE SCRTAN………….Dijo bono, da ne bom koga trefnila po glavi pol!!!!!!!

Ima pa spet 40 vročine….

The best in life is free

JEST SN ŽE CEL DAN V SLUŽBI:-))
ZAPRTA V SOBI BREZ OKEN, NE VEM, ALI JE ZUNAJ SONCE ALI DEŽ.-(((
SAMO ENGA SITNEŽA MAM NA DRUGI STRANI .-(((((((((((((((((((((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

uf…neč se tepst…ehehhe……čre imaš preveč energije, je šparaj za malega….in če je bo še kaj ostalo…pa za naju…ehehheheeh…da mi ne boš takoj odpovedala…upsssssss

no vročina pri malem…svaj mislim hitro naraste na tak……..pokliči v ambulanto…mogoče ti bodo pa svetovali kar po telefonu..kaj vem…mogoče kaj proti vročini ali kaj podobnega…

grr……mater koker da sem jaz mama….kje pa so vse mame, da bi ti svetovale……….smotane…….čaki jih bom na net spravil……da ti bodo mogoče kaj drugega svetovale……-

ti pa malega dečka kar pestkaj, božčka micenega……..saj bo tak prehitro prišel čas, ko tega ne bo več hotel…..kako pa kaj bodoča mamica???hihihihihi……..

pa pa

boga ti….ej a v arestu delaš????hahahahah

onega sitnega pa v r+maloro pošlji….zdaj pa moram kidat….zunaj sneži..hihih

stephanie, kak si???a veš kaj, mal o naju sanjaj, kaj vse ne počneva…upsssssss

do kdaj pa boš delala?

delam do 19.00…………..:-(((((
potem pa domov, pa mal ven, na en džiro v hrib, da si noge pretegnem, pa mal zraka naužijem…
teoretično ni arest……hehe, je zlo fajn…samo>……..nobena stvar ni popolna…upam, da kmal dobim en fajn obisk .:-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Stelči,

je pa glih vseeno, kaj bodo rekli; sckljan ali ne…,. ne sekiraj se zaradi tega. S tako visoko vročino bi ga mogoče res bilo treba peljati k zdravniku. Ali pa poklicati k dežurnemu zdravniku.
Jaz imam vedno kar doma svečke ali tabletke proti vročini, proti 38-tim stopinjam vročine, sem jo dala detetu.
Res je, da je vročina dobra za nekaj, da se telo samo brani virusov itd., ampak previsoka vročina lahko tudi kaj drugega povzroči.

Upam, da bo hitro bolje! Drži se!
pozdravček
d.

Sem klicala k dežurnemu že včeraj pa je rekel, da mu itak nima kaj

??????????????????

Svečke pa imam in mu jih tudi dajem………

Tiha………hvala za dobre želje…

The best in life is free

Kmalu bo 19.00….pa bo konec šihta in bo bolje a ne??

CMOKA

The best in life is free

Bodoči mamici pa drugače še kar gre…..hvala za vprašanje

:)))

The best in life is free

Aja…….. viš, nism vedla za tamalga……. sem mislila, da je tebi spet slabo, pa sem te hotla mal na sončka spravit………….. po vitamin D……….. :))))))

fajn se pocartajte in pozdravite, boš šla pač kakšen dan kasnej v službo……… sej ne kumi čakaš, da greš?? 😉 ……… potem se pa hmal vidimo………. :))))))))) ………… in gremo kej džuskat :))))))))

:-))
sem že doma, pa v pižami, pa s čajem…večerni obred preden grem spat .-))))
danes sem se srečala z Alijem Ulago.
Tako izjemnega človeka še nisem srečala :-))))

Dokler sem jaz tu kralj…….na našem forumu kreganja NE BO!!!!
Kaj se pa dogaja na drugih….me pa en kaco briga!

Najpomembnejše ja pa to,da je treba zdaj našega malega K.-ja ozdravit!!!!
In sam en starčevskinasvet: Ne v paniko padat,če ima tamal 40 stopinj vročine!To je čist normalno za take pikote, mi starejši bolj norimo ob tem.Sam pazi na to,da ne zakuha in,da ne bo vročinskih krčev(mrzla voda in obkladki takoj!)
Cmoka Stelči naša!

a lahko napišem svojo izkušnjo?
Zelo , zelo pomaga, če otroku damo na čelo hladne (ne mrzle!) obkladke.
Zelo dobrodejno pa je,če si mamica (ali očka) naolji prste in narahlo masira trebušček, prsi, hrbet, ker to pomirja in odganja otroku (in tudi staršem) strah.
Napako tudi delamo, ker otroku tiščimo v usta sladkan čaj…
najbolj ga odžeja prevreta voda, ravno prav ohlajena ali zelo nežen kamiličin čas.
Nič ne škoduje, če otrokovo glavico date sebi na ramo , da vas otrok čuti……

New Report

Close