Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mi kdo lahko nabavi VERRUMAL?

mi kdo lahko nabavi VERRUMAL?

Pozdravljeni!

Potrebujem VERRUMAL lak in se ga ne dobi pri nas – vsaj kjer sem jaz preverjala. Lepo bi prosila, če mi ga kdo lahko nabavi, lahko plačam vnaprej. Če mi kdo lahko naredi to uslugo, sproročite, pustim mejl pa se vse ostalo dogovorimo.
Vnaprej hvala!

zakaj se uporablja?

Verumal je zelo učinkovit pri bradavicah.
Jaz sem ga pred leti enkrat uporabila in bradavica je izginila za vedno.
Avtorica, poglej malo po netu lekarne ali kaj podobnega v Avstriji oz.Nemčiji in naroči preko spleta. Zdaj smo vsi v EU in verjamem, da tudi pošnina ni draga.

V DE ga je moc dobiti zgolj na recept. Cena (polna) je 23,65 EUR (potem pa odvisno od vrste zavarovanja ustrezno nizja).

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Se še jaz uštulim z vprašanjem, da ne odpiram nove teme. Ali je možno (včasih je bilo) s SLO receptom kupiti zdravilo v DE in seveda plačati polno ceno?

Se še jaz uštulim z vprašanjem, da ne odpiram nove teme. Ali je možno (včasih je bilo) s SLO receptom kupiti zdravilo v DE in seveda plačati polno ceno?[/quote]

Teoreticno ja, v praksi pa to ponavadi ni cisto izvedljivo. (vir: urad za varstvo potrosnikov – Nemcija[/url]) S tem nimam izkusenj v praksi, tako da sam ne morem nicesar reci.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

V Avstriji se dobi brez recepta. Včasih pa se ga je dalo dobiti tudi v Kranju v privatni lekarni Pri kranjskem orlu, seveda samoplačniško, vendar recept ni bil potreben. Pokličite v to lekarno in vprašajte, če je še vedno možno.

Takoj za mejo z Avstrijo je mala lekarna, kjer sem za dve stekleničke plačala 12 in nekaj evrov. Prvič z belim receptom, zdaj ga imam – recept- sam da pokažem kaj želim. Zato ne komplicirajte.

Septembra sem ga z belim receptom dobila v lekarni v Nemciji brez tezav. Za polno ceno. In ja, res pomaga.

Je pa hecno, da genericno razlicico od Ratiofarm dobi clovek celo na Amazon-u (brez recepta) za bistveno nizjo ceno. Slednji je na voljo tudi v AT. Kolikor vidim, je ucinkovina v bistvu salicilna kislina. Enak izdelek je torej pod drugim imenom mogoce dobiti tudi v Sloveniji brez veliko kompliciranja.

Verumal vsebuje poleg salicilne kisline tudi citostatik, ki zamori rast virusa, ki je vzrok za nastanek bradavic. Zaradi tega citostatika je verumal le na recept. V Italiji ga ne dobis, so ga prepovedali. Imajo le kombinacijo brez citostatika.

New Report

Close