Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mi kdo pove

mi kdo pove

Pred enim letom sem spoznala moškega, zelo prijetnega, ki pa je veliki “jebač”. Oba sva poročena. Veliko sva se družila, tako na pijači, 3 do 5x na teden, večinoma me je on iskal. Veliko sva se pogovarjala, se hecala, smejala sem se njegovemu fehtanju. Vsake toliko mi je reku da sem mu zelo všeč, da bi me rad držal v objemu…………… vendar sem mu rekla, da mi ni do tega da bi varala.
Zadnje čase me je začel osvajat in ker sem se vanj zaljubila, sem privolila na zmenek. Tisti dan je moral službeno stran in je odpadu. Od takrat ne kliče več, nima več časa če ga jaz pokličem (2x). Od tega je že 3 tedne.
Kaj se dogaja z njim, zakaj je tako reagiral? V kakšnem primeru in zakaj taki moški odpovejo?

Na zalost bi jaz rekla da zato ker je ugotovil da te je osvojil..in mu zdj nisi vec zanimiva ker je dosegu kar je hotu. Mogoce pa gledam precrno in pac resnicno nima casa al se je pa ustrasu kljub temu da je tak hud “jebac”.

www.studentarija.net

Po moje je hud jebač samo v svoji domišljiji in na jeziku ko pa je treba v akcijo pa se podela v hlače:-))))))))))

Pa ne bod taka kura pa ga nehej klicat

Če je poročen ima seveda obveznosti, ti mu najbrž nisi več zanimiva ker je dosegel svoje in se je obrnil drugam. Ne ponižuj se in ga ne kliči!

Ma ne vem, kaj naj bi dosegel, ker ni imel kaj oz. med nama se ni nič zgodilo, niti najmanjšega stiska roke ali “naključnega” dotika ni bilo nikoli. Glede klicanja pa, saj sem ga tudi jaz že kdaj prej poklicala na pijačo, pa je vedno in z zadovoljstvom prišel.

Dosegel je to, da si mu pokazala, da te je osvojil. Veliko moških, poročenih ponavadi, so veliki osvajalci samo toliko časa, dokler se jim upiraš. Ko vidijo, da njihovi čari še niso zamrli, izgubijo zanimanje zate. Takemu tipu v resnici ni do seksa s tabo, še manj seveda do razmerja, išče le samopotrditev. Kaj je tu težko za razumet?

skitnica,

ker se med vama še nič ni zgodilo – kako pa potem veš, da je veliki “jebač”??? A ptički po vejah čivkajo? So ti prijateljice povedale?

Lej, poročena sta oba; on se verjetno poslužuje načela: malica po malem čez dan naokrog večerja pa doma..Oziroma po domače: preko dneva se kuri naokrog, zvečer pa izživi domišljijo v domači postelji. In očitno je tisti scenarij, v katerem si tudi ti, že izživel.

Ne bodi no nora in naivna če ti dvori tak moški, katerega ego hodi malo nad zemljo….Step over!

Lp,

Alias 1st

Ja , morda je dobil kero boljšo ki takoj da …. he he

Žal se nismo prav razumeli: ni mi za razlagat – pa vseeno – doma imam zanemarjenega alkoholika, ki si pri seksu izprazni jajca, se obrne in zaspi. Predigra se je končala že prvo leto zakona………naj bo dovolj, je preveč za naštevat. Po 20 letih zvestobe v zakonu se sprašujem, kaj imam od tega? NIČ! Zaželela sem si še enkrat občutit tisto vznemirjenje……..in vse kar sodi zraven. Vem kakšen je ta človek, vem kar me čaka oz. ne. Mi pač paše, da me osvaja, da je nežna dušica, čeprav zlagana. Vem tudi, da je pridno podiral tudi med najinim druženjem, dela v sosednji stavbi. Ni mu problem seksat brez čustev, to je zanj “šport”.
Zanima me samo eno:
zakaj se je pri meni odmaknu?

ja eni tipi majo neke vrste code of honour..in mogoce je pac ugotovu kok si ti fajn in krasna in si misl take krasne zenske pa clovk ne more met samo za izkoristit.

Al pa pac nima casa pa bo cez nekaj casa pribremzu nazaj..kaj jaz wem..tipi so men uganka tko al pa tko 😉

www.studentarija.net

Mogoče si mu pravla kakšno življenje imaš doma pa se je ustrašu da se boš preveč čustveno navezala nanj in bo imel sitnosti s teboj ter je odnehal dokler je še čas

Ne, nisem se tožila, ker me je preveč sram, tu gori me pa itak noben ne pozna. Sem mu bila ful simpatična, všeč mu je bilo z menoj klepetat, me mal provocirat, skratka – iskal je mojo družbo, me klical, mi pisal meile, ne z ljubezensko vsebino, ker sem mu rekla da ne, da sva lahko samo prijatelja, pa mi je ob vsaki priliki reku, da on bi bil rad kaj več.

…mogoče se je ustrašil, mogoče je kaj drugega čisto objektivnega in trenutno res ne more. Čakaj in ne bodi užaljena ali prizadeta. Vse ti bo razložil, ko bo za to pravi čas.
Srečno in veselo, ko se bo zgodilo!

Žal mi je zate, da imaš takšnega moža. Mislim, da si moraš odgovoriti, kaj sploh hočeš. Če te zadovolji flirtanje s poročenim moškim, se moraš zavedati, da bo prej ko slej zadeva končana. Če le ima on doma “pošlihtano”. Zakaj te sedaj draži?! Mislim, da mu je všeč, ker si prijetna za pogovor, za klepet. Ko pa je začutil, da si se mu preveč približala, se je pa raje umaknil. Verjetno je začutil, da nočeš samo bežne avanturice, ampak nekaj več. On pa za to ni pripravljen. Da je kao veliki jebač, pa to samo potrjuje.Če bi bila ti samo zahiter sex, bi verjetno se to že zgodilo.
Predlagam ti, da sama uredi svoje življenje. Potem boš lažje našla tisto kar iščeš. Nežnost, toplino in seveda dober sex.
Ne išči tolažbe v poročenih moških!

New Report

Close