Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija mi lahko kdo pove!!! NUJNO!!!

mi lahko kdo pove!!! NUJNO!!!

Sem nova na Internetu in me zanima, če mi lahko razložite, kakšna je cena impulza v jutranjem času in v nočnem času. Prosim. Moj dostop do Interneta je preko Volje.net-a. Prosim razložite mi kašne so cene impulza, glede na to, da je dostop brezplačen????? Vem, da se zaračunavajo preko Telekoma in to je vse…. HVALA!!!!

Kaj pa lahko naredim, glede na to, da mi dela-melje eno stran zelooooo počasi, išče jo namreč 1 – 3 minute, odvisno, potem pa se nalaga 3 minute. Ali su tudi grejo impulzi?!????? Imam namreč zelo slabo povezavo preko telefona, ker smo 4 priključeni na enem kablu…. Ima to kakšno vezo z počanostjo in ali bi mi ISDN kaj pripomogel k večji in kolikšni hitrostji…..To je namreč za znort, kolk je počasn… Je kakšna rešitev, da bi bil hitrejši????
LP od ZVEZDE

NUJNOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Če si preko Volje, potem poglej na njihov cenik, kjer imajo primerjavo s Siolom (vsaj imeli so lani).

Glede počasnosti se ne da drugega naredit kot kupit ISDN ali kabelski internet. Ja, impulzi pa tečejo tudi takrat, ko se nalaga. V bistvu tečejo impulzi od trenutka, ko se priključiš (ko pokličeš številko) pa vse do takrat, ko se odklopiš.

2.27 SIT na minuto podnevi
1.26 SIT na minuto ponoči, ob nedeljah in praznikih

Tisto “na enem kablu” mi da misliti, da si na mulitpleksirani liniji. Seveda je v tem primeru hitrost bistveno manjša. Pokliči na telekom in zateži, da želiš lastno linijo. Mimogrede, slednja je tudi predpogoj za ISDN.

Ja Telekom ta nam pije kri !!!
Računajo strici slovenskega vrabčka kar dosti, in sicer :

136 sit/ uro v času večje obremenitve ( vsak delovnik od 7 -19 h )
in

76,2 sit/uro v času manjše obremenitve ( vsak dan od 19- 7h + sobote nedelje in prazniki.)

Bojda bo še slabvše, saj bodo v kratkem za slabšo kvaliteto storitve zaračunali mnoooooooooogo več.
Žal. Lahko delajo z nami kar se jim zljubi.

Zanima me kako naj dobim nazaj ikone, ki jih v mojem računaliku ni več. Ko pridem v moj računalnik-kliknem ikono moj računalnik, je stran prazna, prej pa sem imela naložene ikone. Sedaj je vse prazno. Klikniti moram VIEW, iti na Explorer Bar in pote na None! Tako se mi prikažejo, šele takrat. Imam Windowse 98! Ali mi lahko razložite, kje sem naredila napako, da jih ni več. Kaj naj naredim, da jih bom dobila nazaj… V bistvu nikjer ni ikon, lahko pa jih prikličem. Povejte mi kaj naj naredim, da bodo spet na svojem mestu, berz, da bi šla na View…

Kje je bila moja napaka????

LP od Dine!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close