Mi ljudje, smo kot morje !
Dober večer zbrana družba.
Ja, res je, danes sem prirogovilil nazaj.
Nisem več normalen.
Vsako leto sem po dopustu bolj sesut.
Da ne bo pomote…psihično.
Ker sem moral nazaj.
Ker se počutim ujetnik….ker sem tipičen morski človek, ki živi na celini.
Mediterraneo….s premalo mediteranske klime.
Ko vidim veliko vodo se umirim in sprostim.
A moram živet tu, kjer sem doma.
Sorry…čez par dni sem vedno boljši, ko mine.
Takrat bo tudi kaka pikantna zgodbica…kako je bilo, ker je danes nisem sposoben.
Imam luskavico in po tednu dni mi je mrknila najman 80 odstotno.
Od morja…sonca…soli…Strunjana…sprostitve, ipd….
Ko bojo moje gnezdo zapustili moji ptički, bom brez dvoma nekje v Slovenski istri kupil kmečko hiško s pogledom na zaliv…in se preselil tja.
In hodil zjutraj na kapučin in po solato na Piransko tržnico…
Trenutno pa se ubadam z bednim občutkom, da garamo 345 dni v letu….da smo lahko 20 dni s tistimi, ki jih imamo radi…pa še takrat moramo prisilno mobi ugasnit. Če je to napredek in pravo življenje, potem bi bilo res mogoče bolje pustit vse in it strgat sol skupaj v Strunjanske soline.
Hvala vam vsem, ki ste se oglasili, vsem ki ste pisali…vsi dobiste vse nazaj.
Samo…jutri grem res za botra mojemu necaku Erazmu…na njegov krst, in potem ponedeljek no comment glede sluzbenih obvez in zadrzanosti.
Enkrat sredi drugega tedna pa…ako bog da…se vrnem malo bolj razpoložen…..
Lubčke vsem in za vse.
Šaško.
Jao..jao..ko bi te tko po riti..toliko zalosti veje iz tvojih besed…le zakaj..le čemu…Saško..te cartam..čutiš to..in prosim javi se ja…da te spravimo v stanje..v katerem si najraje…poljubcek..moj-moj.
Saško, Saško, a ni življenje čudno. Jaz imam vse to, kar ti tako želiš (fantastičen razgled na morje, nakupovanje na obmorski tržnici, itd) in tega ne znam cenit oz. s tvojimi očmi gledano je to neko fantastično življenje. Meni žal ni. Jaz sanjarim o hišici na Gorenjskem…enkrat ko bo šla ptička iz gnezda…morda…GOD KNOWS!! Lep pozdrav pa pridi še kaj na morje (by the way: ti je Strunjan res všeč?!? Meni nikakor! Prav škifo mi je. Hodim na Debeli rtič. Si že bil?).
Ma glej Bonnie…sej ni neke utemeljene razlage zakaj je tako.
Pač…vonji…okolje…ko grem mimo samostana do roba prepada nad Mesečevim zalivom in pogled tja dol…ki sega še do Trsta in Milj in Pirana ki ga obožujem na drugi strani…se mi cajt enostavno ustavi.
Meni mir in čista voda ne pomenita veliko.
Raje imam to razgibanost in ne pravim, da je tam fantastično življenje, pravim, da je to okolje, ki me pomirja.
Okolje podobno tisti iz slike iz moje dnevne sobe….v katero vsak dan zrem.
Ja, pridem še en vikend v avgustu definitivno…s šotorom verjetno v Ankaran…pa če imaš kak predlog…Debeli rtič je blizu…bom z veseljem šel provat.
Oglasi se še kej in hvala.
To je to..ja..kar nimaš si želiš..ko imaš je nekaj časa zanimivo..nato ne več…dragi moji..je veliko lepše uzivati v tem kar imamo.
Lepo jutro…cmoka na cmoko Jani..aha ponedeljek je tu;))!
Hej Saško!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nimaš kaj…………vse lepo enkrat mine…. Tako je tudi z dopustom…. Eh…pa drugo leto ob istem času:))))) He, he, he… Tudi jaz komaj čakam poletja 2004:)))) (madona…kje je še….:)))))
Torej……dej……ne preveč delat……..spravi tiste črne oblake proč….službo malo na stran (???)…in poskusi spet uživat… Kdaj pa boš, če ne zdaj, ko si še mlad in v formi???:)))))) He, he, he……..
CMOKCA od Stelči
Definitivno imate prav, kar nimaš – želiš. Sicer se mi je Gorenjska letos malce zamerila, ampak jo vseeno ljubim. To Saško, da te pokrajina pomirja ti pa verjamem. Sama imam namreč razgled po celem koprskem in delno tržaškem zalivu, ko je lepo vreme zelo dobro vidim Miramar in italijansko obalo, in ta razgled najbolj paše zjutraj, ko pijem kavo in gledam vse to (živim v 8. nadstropju stolpnice), ampak prijal bi mi tudi prelep razgled na gore, ki se kopajo v sončnem vzhodu…uau….