mi malo pomagate prosim? sem debela?
Roko na srce, meni se zdi to veliko. Sploh za tako mlado punco. Obseg pasu mislim, ne kilaže kot take.
Kilogrami itak praktično ničesar ne povedo o človekovem izgledu. Ne samo, da smo si različni po konstituciji, tudi razporeditev je pomembna. Z enako težo imaš lahko lepo skladno postavo, lahko se ti pa vse kopiči na trebuhu. Po tvoji teži, višini in obsegu pasu se da sklepat, da gre v tvojem primeru za to drugo varianto.
sama imam 161 cm in 53 kg… obseg pasu še nikoli ni bil preko 100 cm (ravno toliko sem namerila med prvo nosečnostjo, ko je bil trebuh največji in preden se je začel spuščati..)
ampak, kaj ti mar, kaj ti mi vsi napišemo – če se ti dobro počutiš, si ok. mislim pa, da malo tudi sama dvomiš vase in zato preverjaš. če želiš, poskusi s kako sladkarijo ali prigrizkom na dan manj, se bo hitro poznalo na cm in kg.
srečno
Hi hi hi – mislim, da nekatere pa res pretiravate. Punca je lahko suha, pas in boke ima pa malo zašpehane in je na teh centimetrih. Sama ti lahko povem, da kilaža na tvojo velikost 163 66 kil niti ni tako grozna. Jaz imam pri svojih 166 cm 61 kil, starost 35, pa madona da nisem debela. Imam konfekcijo 38. Imam pa prijateljico ki ima pri svojih 166 centimetrih 53 kil in bog pomagi men je kot obešalnik – presuha. Tako, da vsak ima lahko svoje mišljenje. Tud ženske jaz res ne vem kakšne ste bile noseče in kako ste bile noseče, da niti v nosečnosti niste imele 100 čez pas. Pa ve sploh veste da je to okrog in okrog. Če ima ženska 60 čez pas pomeni da ima 30cm od spredaj ali zadaj.
Tako, da mal ste pa lahko prizanesljive z njo no, napisale ste ji kot da je slon. Punca mal je treba shujšat, pretiravat ti ni treba – kake 5 kilc in delat vaje za trebuh. To je to.