Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mi malo pomagate prosim? sem debela?

mi malo pomagate prosim? sem debela?

Tip mi je včeraj rekel, da sem se zredila čez trebuh, ampak jaz se sama sebi dejansko ne zdim debela.
Potem sem se zmerila, imam 103 merjeno okoli popeka… Je to debelo??

koliko imate ve in koliko imate kilažo, moja je 66 kg na 163 cm . starost 24let

si noseča? 103cm???
med suhimi ravno nisi, no.

med normalno telesno težo in I. stopnjo debelosti. Lahko bi shujšala kaki dve kilci, pa
boš na normalni telesni teži. Ali še najbolje, delati kake vaje za trebušček, pa bo.

Lepo bodi in lep dan ti želim

Roko na srce, meni se zdi to veliko. Sploh za tako mlado punco. Obseg pasu mislim, ne kilaže kot take.
Kilogrami itak praktično ničesar ne povedo o človekovem izgledu. Ne samo, da smo si različni po konstituciji, tudi razporeditev je pomembna. Z enako težo imaš lahko lepo skladno postavo, lahko se ti pa vse kopiči na trebuhu. Po tvoji teži, višini in obsegu pasu se da sklepat, da gre v tvojem primeru za to drugo varianto.

Noseča??
pa saj imam 38 ali 40 številko konfekcijsko a to je debelo?

Jaz sem imela 107cm okoli trebuha, ko sem bila na koncu nosečnosti z dvojčki. Tako, da suha ravno nisi.

ne vem če si debela, mogoče kak kg preveč za moje osebne pojme:)
moje mere, 165 cm, 56 kg, 33 let:) imela 2 poroda.
lp

da imaš preveč, tako kil kot cm okoli pasu. Jaz sem visoka 165 in v 22. tednu nosečnosti pa imam 61 kg.

Za tako višino je normalna kilaža 53-55 kg.

debela si !

Si ti sigurna, da nisi noseča?

Tole je enih 30 cm preveč obsega … kil niti ni tako drastično preveč.

103 okoli popka je hudo veliko, sploh, ker je to zelo nevaren način nalaganja maščobe.

sama imam 161 cm in 53 kg… obseg pasu še nikoli ni bil preko 100 cm (ravno toliko sem namerila med prvo nosečnostjo, ko je bil trebuh največji in preden se je začel spuščati..)
ampak, kaj ti mar, kaj ti mi vsi napišemo – če se ti dobro počutiš, si ok. mislim pa, da malo tudi sama dvomiš vase in zato preverjaš. če želiš, poskusi s kako sladkarijo ali prigrizkom na dan manj, se bo hitro poznalo na cm in kg.
srečno

pa daj, kaka provokacija. pri tvojem obsegu pasu bi imela konfekcijo 56, ne pa 38.

sem šla še enkrat merit… ker mi niso dali vaši komentarji miru… imam 93! ne 103.

hja, kaj češ, sprijazni se, vampasta si in z leti boš samo hujša.
pa 93 čez pas… to ni konfekcija 40…… je 52…

si debela!

Tako mlada, tako mala, pa tako debela. Zahvali se tipu, da je tako odkrit s teboj.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Jaz imam okoli popka obseg 65 cm (lihkar sem se zmerla), visoka sem 163 in imam 52-53 kg, pa nisem ravno suha.
Za moje pojme si res okrogla in ne bi bilo slabo, da daš nekaj kg dol, vsaj 10 kg bi jih morala oklestiti.

za kakšnega 300 kilskega si prava šlankarica 😉

Na mojo višino 176 cm sem imela pri tvojih letih kilažo med 63 do 66 kg, pri 66kg sem se že počutila kar pri sebi.
Mislim, da bi bilo dobro, da nekaj teže zgubiš. Še bolje pa, da začneš z redno telovadbo, ki ti bo učrvstila telo in dala lepo postavo.

Kako da si pa prej za kar 10 cm zgrešila? No, kakorkoli, vsekakor imaš kar nekaj kilc/cm preveč, tako da bi bilo res dobro, da začneš malo delat na sebi.

No, tudi 93 čez pas je dosti! Sploh, ker si še mlada. Jaz sem daleč od vitke postave, imam 165cm in 58kg, čez pas pa 68cm.

Lepo vreme prihaja, izkoristi ga! Pas se bo hitro zoožal. 🙂

Ne, konfekcijska 40 je čisto OK. Aja, seveda ne pri tvoji višini :))))))
Glej, sleci se in se v ogledalo poglej. Menda ja vidiš ali si debela ali ne?

Hi hi hi – mislim, da nekatere pa res pretiravate. Punca je lahko suha, pas in boke ima pa malo zašpehane in je na teh centimetrih. Sama ti lahko povem, da kilaža na tvojo velikost 163 66 kil niti ni tako grozna. Jaz imam pri svojih 166 cm 61 kil, starost 35, pa madona da nisem debela. Imam konfekcijo 38. Imam pa prijateljico ki ima pri svojih 166 centimetrih 53 kil in bog pomagi men je kot obešalnik – presuha. Tako, da vsak ima lahko svoje mišljenje. Tud ženske jaz res ne vem kakšne ste bile noseče in kako ste bile noseče, da niti v nosečnosti niste imele 100 čez pas. Pa ve sploh veste da je to okrog in okrog. Če ima ženska 60 čez pas pomeni da ima 30cm od spredaj ali zadaj.

Tako, da mal ste pa lahko prizanesljive z njo no, napisale ste ji kot da je slon. Punca mal je treba shujšat, pretiravat ti ni treba – kake 5 kilc in delat vaje za trebuh. To je to.

New Report

Close