Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek "Mi paše"….

"Mi paše"….

Gre ena pesem…in meni tole jutro tako paše….za znoret….tale moja kava…seveda….in ne tisto kar ste takoj pomislili vi;))…in kje steeeee???

Gremo banda, takoj na noge in sem…je bilo vceraj tiho in tole jutro se tišina nadaljuje…pa kaj je z vami…kako gre že druga pesem…aja…”saj za prijatelje si je treba čas uzet”…ja…si je treba čas uzet tudi za kletko…drugače res ne vem…kaj bo z njo…

Draga kletka, lepo jutro, lep dan, naj bo vroč in tisti taprav…naj se dogaja kaj zapeljivega;)), lepega…čutečega…ja…tako naj bo in pika ;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… šalalalala lalala …
… šalala lalalala …
… jst bi te polubu rad … :)))))) (hi hi hi)

Danes je spet en prekrasen dan … dan poln … poln … poln … sonca, sreče, veselja in predvsem … LJUBEZNI!!!!!!!!!

Mater ej … pa n’nkr Valentinovo ni … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooka vsem … :-***

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jaz res ne vem…kaj se dogaja…ali ta cvetni prah , ki leti povsod naokrog tako “afrodizično” deluje na vse…no je pa lepo…in paše in zadane…pa ceprav je vse rumeno od njega;))…lep dan BGV…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonček?
A bi se ti ljubila z menoj?Sam tko vprašam,ne?Tolk,da se pripravim,ne?
Sp

He he … ja no … od svetnega prahu kvečjemu alergijo dobim … :))) … drugače me pa ta sonček … na nebu … spravlja v dobro voljo … pa moj sonček … v posteljici danes zjutraj … me je tudi spravil v še boljšo voljo …

Joooooooooooooooooooooooojjj … jst sem pa tooooook srečna … in tooooook zaljubljena, da se mi že skor meša … :))))) … Ja ja … Pomlad je … :))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

kaj vceri spet nc ni blo ja pa kaj je ljudje,dejmo vstat pa migat!!!!

/

Ja migat in migat…

Kako ?

.. čau , sonči :)))

Niki…migat…tako…kot nam paše…naj ti sonček sveti in sveti…cmoka!

Diplomatka!
Povej kako bi,kaj ti je nerodno!
Jaz bi zdaj jahal npr….oz bil zajahan ;-))))
Sp

ja sej niki jest sm pa vosek od svece.hahahahaha
ja pozdravljena niki

/

New Report

Close