Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mi se imamo radi

Mi se imamo radi

Včasih se mi zdi da je kr mal napetosti med ženskami na forumu, pa vsaka bi rada svoje mnenje uveljavljala, pa eni ne paše to, drugi to. Prav smešno mi je to brat. Ker sej veste ljudje so različni, vsak ima svoje mnenje in prav je tako. Sicer pa najbolj realna Mirella pravi, da tle gor tko ne morš staknit splonih bolezni, doma smo pa vsi tko krotki, da pa ni panike za kakšno bolezen.

Bistvo vsega tegale je, da me včasih kr malo moti tale sovražna nastrojenost, ker se mi zdi da toliko neprimernih besed ni potrebni.
Kaj pravite?

In le ženske smo take?

Moški pa delujejo bolj iz ozadja;) Pa se naslajajo nad primitivnostjo nas, zdolgočasenih gospodinj….a ne:)

Ampak gentelman bo vedno malo olepšal resnico, tudi če bo o preveč zgovorni ženski mislil, da je zmešana in nesramna:)

Khmm….mogoče je rešitev, da ostaneš takšna kot si…in se ne obremenjuš z drugimi…..

Veš mala..nikoli ne dobiš toliko kot pa za to plačaš..sicer pa ste ženske..za njih pa se itak ve kake ste…pač testirate in testirate nas, da vidite kak smo nori..haha….saj moraš vedeti, ZAKAJ se moški tolk trudimo okoli vas..pupik???
..nažalost pa se ve z nami le igrate in nam kradete čas …na konci pa nas sploh ne želite spoznati, ker si želite le potrditve da se še kdo poleg vašega zanima za vas, ko pa se kaki naivnež le ogreje – ga preprosto zavržete. Zakaj?????
– igra?????
-pretvarjanje??????
Ali kaj tretjega…

Si se pa dotaknila kr resnega vprašanja/ dileme ali se sploh znamo pogovarjati, kolko smo strpni pri tem…kolko znamo na koncu res prisluhniti in razumeti drugega ali še huje znamo sprejmati mnenje drugega

Mislim, da redka prizna, da so ji všeč samo tipčki z debelo denarnico..saj itak polej same podaje v objem..hahaha…provociram…
Sicer pa za slovence itaq velja, daa smo zavrti narod…

Tak da mala moja…moj frend pravi, da itak ženske po 28.letih ne morte nudi dedcu tistega kr potrebuje….

Sicer pa…..si me kaj pogrešala?

leta letijo - iščem stevardeso

vsi smo kot srečna družinica, v kateri se vsi ljubijo, sem pa tja pa prihaja do iskric, ki sex le še poboljšajo:-))

zdaj smo pač “dobili” pahorko, tako gre to.

---------- le vent nous portera...

dobili?

kje pa sem jaz?

Pahorko smo fasal? A za nabrisat?

hihi

hihi

čak, ti bo povedala…

---------- le vent nous portera...

pohorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ma ne pretiravaj. Na temle forumu pa res še ni kakšne štale, malo heca, veliko nakladanja, malo poprčka pa tudi mora biti, če je vse samo osladno nakladanje, pa tudi ni za nikamor.
Sicer sem pa med tistimi, ki so trdno prepričane v svojo zmoto.

Ok folk, sej ni panike, jaz sm sam povedala moja opažanja in ni nujno da se strinjate z mano.

Sm pač navajena malo drugačnega komuniciranja, nismo vsi isti, a štekaš;)

drgačnega komuniciranja?…premalo grobo?

Ja mogoče pa res premalo perverzno, pa ne tolk žaljivo

New Report

Close