Mi smo dobili pupo
v ponedeljek 15.11. ob 8.20 je na svet prijokala Lea – Alicia. 2720g, 47cm (15dni prej). Od petka sva doma (smo imeli malo težav s hranjenjem ker samo spi, je bila malo rumena tudi). Je majčkena (posteljica je že odstopila) in upam da bo hitro prišla k sebi. Bratec zaenkrat samo čudno gleda in je kar grob (14mesecev), on bi kar vlekel,… tako da moramo našo pupo skrivat. Bo dolgo rabil da bo vedel da ne sme biti grob (dopovedati mu ne moremo ni),
drugače smo pa super in Lea je začela pridno papat
MOYCA222!
Ne boš verjela, ampak ravno danes sem mislila nate! ;))
Malo dolgo te nisem videla na forumu in me je že pošteno matral firbec kako je s tabo, saj sem vedela, da imaš v kratkem rok!
Najprej res iskrene čestitke za sončico! Upam in želim, da pridno raste in se razvija in vam podarja samo srečo.
Po moje te bom kdaj v kratkem ( rodim čez en mesec, moja miška pa bo takrat stara 15 mes. ) še kaj rabila in vprašala, saj bo situacija pri nas kar precej podobna ( razlika v letih, ljubosumje… )! Tako si bovi upam lahko tudi kdaj pomagali!? ;))
BTW: Grozno me zanima kako je potekal porod, glede na to, da si rodila tako en za drugim?? Če boš našla kaj časa mi malo opiši ( hitreje kot prvi, kaj problemov, kako se je začelo… ??) Saj veš… firbec in malo me že gloda! ;))
Lepo noč, veliko, veliko veselja z malčkoma in nasploh vse lepo celi družinici!
Nočko!
Vallery!
Vse lepo mali družinici in veliko poguma mamici. Verjetno bo še nekaj časa potrebnega, da se boste navadili en drugega, vsekakor pa upam, da imaš kakšnega bližnjega, ki ti bo še nekaj časa lahko v pomoč.
Mnogo, mnogo sreče in zdravja vam želim!
Vladka