Mia Skrbinac
Odkar je bilo govora o spolnem nadlevovanju univerzitetnega profesorja Igorja Pribca nad svojimi študentkami, se oglašajoše drugi, ki so bili spolno nadlegovani.
Mia Skrbinac, igralka trdi, da jo je spolno nadlegoval znan slovenski igralec.
Ali kdo ve, kdo jo je spolno nadlegoval in jo čakal celo pred straniščem.
Ne vem kateri je njo nadlegoval. Ampak definitivno ni edini profesor z AGRFT s tem hobijem.
Bi se našli še na kakšnem drugem faksu.
Upam, da spregovori tudi kakšna mladenka z Akademije za glasbo. Recimo takšna, ki je potem profesor, ki jo je zlorabljal, ni spustil do diplome. Ni skrivnost. To se vse ve in samo vprašanje časa je, kdaj bo prišlo na dan ali napačnemu na uho.
Podobno velja za Ekonomsko fakulteto v Ljubljani.
Za te vem jaz. Koliko je še takih za katere ne vem.
To so Brane Štrubelj, Aleš Valič, Matjaž Tribušon, Klemen Dvornik… za vse bi rekla, da tega niso počeli.
Ali se pač motim ?
[/quote]
Ni težka ugotoviti kateri igralci učijo igro na AGRFT. Če tisti nedolžni nočejo, da bi si javnost ustvarila napačen vtis o njih, jih morda po krivem obsojala, naj preprosto poskrbijo za to, da zadeva postane transparentna.
Sicer ima vsak od nas lahko svojega “kandidata” za to vlogo.
Meni osebno noben od njih ne zgleda tak, da tega ne bi bil sposoben.
po eni strani je to del igralskega poklica in da se moraš vsega navadit, po drugi strani bomo pa dajali odgovor Stvarniku.
Jaz sem svojo nedolžnost branila z vsemi štirimi, jo tudi ubranila in se na koncu umaknila na Kurešček. tu mi je fino, živim živ odnos z Gospodom.
Vabljene tudi ve, da vas Gospod poživi!
https://groups.google.com/d/msgid/svetisce-kraljice-miru-4/CANpq6hYuwCFc-z2PBetesa4JAVPi0w5bDsO14ZWTDF5D5dLL{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Bw{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}40mail.gmail.com.
Območje s prilogami
Lidija 030/331-202
Tole me vedno bolj moti… Taka ravnanja so seveda zavržna, ampak ne glede na vse, na dan je treba z besedo takrat, ko se stvar dogaja. Obtoževanja čez nekaj let ali celo desetletij – kako naj se človek brani?
Seveda je tukaj veliko maneverskega prostora za razne packarije. Ja, tudi ženske so tega sposobne.
Najbrž kot družba ne funkcioniramo zdravo, da dekleta to dopuščajo. Kjer so starši, ki morajo vzgajati deklice in jih pripraviti na take zadeve ter jim stati ob strani, ko je čas za to?
Ampak kot rečeno – obtožba, puf! po toliko letih – to je o.k.?
In če je že spregovorila, je pošteno, da pove ime in priimek, ker sedaj se ugiba o vseh morebitnih imenih, ki nimajo nič s tem, se bodo pa morali braniti – nič krivi?
lepo vas prosim, tak način ni normalen.
Leta 2007 sem bila kot študentka na absolventskem izletu v Grčiji, na Kreti, šli smo s trajektom.
Ko sem šla sama po hodniku, so me čez vrata trajektne kabine potegnile neznane roke, me grobo vrgle na posteljo. Želel me je posilit. V sobi je bil še en fant, ki pri tem ni sodeloval, bil je le cimer. Če ne bi kričala, brcala, tolkla, pa pomoje tudi grizla, bi me ta pijana znana oseba grobo posilila. Je bil že na meni. To me je grdo zaznamovalo, občasno še imam nočne more. Dolgo sem mislila, da sem kriva sama, danes vem, da nisem bila.
Ta oseba se pogosto pojavlja na nacionalni tv, v filmu in oddajah, je mlajši igralec in glasbenik. Nikoli ni bil kaznovan. Nekako verjamem, da nisem edina.
Branko Šturbej je menda velikokrat poskušal s tem na akademiji, vendar je menda tako dober, da je bila vsaka z njim zadovoljena…..Češ, vse je igra, samo učenje igre.
Ivo Ban, Janez Hočevar…ne bi verjela, ti so bolj za moške, vendar ne vem, če v realy life.
Mia, najbolje bi bilo, da bi povedala, čeprav je v naravi tako, da greh se pove, grešnika pa ne.
Svinjarije se dogajajo, kjer svinje prosto hodijo in niso za ograjo.
Študentke biti tiho ne bo palilo, niti vas zakon ne bo scitil, ker svinja dela svinjsi posao naprej, država pa spi. Če imaš fanta, mu poves, malo naj svinjo prebutajo, saj ne bo vedel od katere je dobil pozdrave, ker tisti, ki nadleguje to počne vecim. Taki kot vam strah dela čuda, dela tudi njemu. Če ima on jajca za nadlegovanje, jih imejte se vi in ga dajte prebutat, da si bo za celo življenje zapomnil. Pa naj dokaže pred sodiščem, tako kot morate dokazati ve.
Take zdravijo samo težke batine, preverjeno.