Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mič Styling

Mič Styling

Naslednji teden grem v omenjeni frizerski salon… imam uro in datum, vse lepo in prav:). Zanima me izkušnje ljudi, ki ste že bili tam? Ste bili zadovoljni, svetovanje frizura v redu???

Hvala!

Frizura super, odnos poden. Vsi po vrsti te tikajo, kot da smo bili sošolci. Meni to ni bilo všeč. Za takšne cene in ime salona bi bil odnos do strank lahko bolj profesionalen.

Meni so vsi OK, frizure so super, kvalitetno barvanje in striženje. H komu si se nariočila in kam?

STUDIO V KONGRESNEM TRGU… MISLIM, DA JE TATJANA SIMONIČ 🙂

Poznam, ker sem delala nekoč pri njih.

Z njo ne bi smelo biti težav, in tudi upošteva želje strank.

Kar se tiče samega striženja, mislim da ne bi smelo biti problemov.

Drugače od Miča priporočam še Karlo ( dela v city parku).

Ostali so pa bolj tko tko.

LP

Jaz hodim ravno h Karli v City Park in mi je OK. Cene so visoke, njihov odnos pa je za moje pojme čist primeren. Niti ne bi marala, da bi me naslavljali z gospa. Raje vidim, da me tikajo.

V City Parku super striže tudi Florjan, barvajo pa vsi enako dobro. Ja, cene pa so mal visoke, ampak sem zadovoljna. Za pramene po polovici glave in striženje cca. 15.000.

Predrago, to je moj edini komentar.

Glede Florjana pa ne bi – enkrat ko je še delal v centru, me je tko zafušal, da je joj. Pa mojo kolegico tud. Tko da jaz k njemu ne priporočam. Ampak mogoče je imel dva slaba dneva. Hehehe.

Jazz pa pri Miču nisem bila zadovoljna. Prava katastrofa.
Res da sem bila kot model, a pri takem delu se res pozna kakšen odnos imajo. Tita ki je učila punco ki me je strigla me ni upoštevala mojih želja, pa je rekla naj sama povem kakšno frizuro bi rada….odnos je imela tako kot da je sam kralj sveta…..Zraven vsega sem pa še plačala.

Pravo nasprotje je bilo ko sem bila kot model pri Stevotu, odnos super, upoštevali želje, še pramene so naredili po moji želji in vse skupaj je bilo brezplačno! Tako da ja, Stevo je pravi naslov!!!

V City Parku absolutno najboljš barva Veronika! Obvlada v nulo z njo smo vse kolegice več kot zadovoljne!!!

LP!

Zgleda, da si res mela smolo in tvoja kolegica tudi. Ne vem, jaz sem pa zadovoljna, vedno me postriže zelo natančno. Imam namreč smotane lase, se vse vidi, če bi blo zafušano. In ja, Veronika dobro barva.

STEVO se strinjam zelo prijazni pa še dobim 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}popust(študentka).

Apsolutno predragi-PREDRAGIIIIIIIIIIIIIIIIII

Saj te nihče ne sili, da hodi tja, a ne? Kdor si lahko privošči, si pač naj.

Jaz sem zadovoljna. Hodim na Kongresni trg, všeč mi je prostor in njihov sproščen odnos.

Florjan je faca, sem hodila k njemu, ko je bil še v drugema salonu. Predvsem pramene je delal tako natančno, da je kaj!

Jaz pa bom pohvalila njihov salon v Novi Gorici. Tja hodim že par let in so res dobri.

Živi in pusti živeti

Jaz pa bom pohvalila Špelo v City Parku, ker ne samo da fajn striže, je tudi prijetna za pogovor. Fejst punca!

Jaz bom pohvalila Davida ki je bil v Leclerku zdaj je pri Stevotu

Če že komentirate…jaz bom pohvalil Petro, ki je lastnica franšize v NM. Profesionalna, natančna, strokovna.

Pero

New Report

Close