Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mič styling- nikoli več

Mič styling- nikoli več

Pred kratkim sem bila v omenjenem salonu v City Parku. Frizura sicer zadovoljiva, a nič posebnega, cena za striženje + pramena samo po vrhu glave 70 EUR. Vse ok, odnos zaposlenih pa pod nivojem. Za vikanje še niso slišali, en tip je ves čas pokal umazane in perverzne vice. Frizer, ki je strigel mene, mi je celo očital, zakaj sem tako resna (ma, sem očitno res ena zapeta baba) in se ne smejim njihovim foram. Če že imajo navite cene in se grejo trndovski in “high” frizeraj, naj bo temu primeren še njihov odnos do strank. NEVER AGAIN!

To so fency nency- sodobneži, pušači kanabis, vse je IN!

Ja, točno to!

Jaz pa obiskujem njihov salon v Novi Gorici in jih lahko le pohvalim. Tam dela par simpatičnih mladih frizerk, dobro strokovno podkovanih, nevsiljivih in reees prijaznih. K njim hodim že vsaj 5 let, pa čeprav so 40 km oddaljeni od mojega kraja. Očitno smo še vedno na periferiji in nas “novodobnost” še ni pokvarila :-.

Živi in pusti živeti

Tudi jaz sem imela tam podobno izkušnjo, ful vsiljiv frizer(kar mlajši od mene), sem šla tja prvič in zadnjič.

Pa saj je pri Stevotu isto. Samo afnanje.
Jaz sem nehala hoditi k obema, ko mi je bilo dovolj teženja, naj se pobarvam (pri Stevotu na Trubarjevi) in frizur, ko lasje že naslednji dan niso stali tako, ko je bilo zamišljeno (pri Miču v centru Lj).

Uf, na periferiji tega res ni. Cena na polovična.

Mene to moti – vsi na ti in full frendi…o, ne, če pridem po frizuro ali pač neko drugo storitev, nisem prišla po prijateljstvo in NOČEM govoriti o sebi. Oni meni storitev, jaz njim plačilo = fair play.
Par vsakodnevnih fraz obojestransko je pa normalna vljudnost, da ne bo izzvenelo moje mnenje kot skrajno.

Striženje: 20€
Tikanje: 10€
Umazani vici: 20€
Perverzni vici: 30€
Popust na zapete babe: 10€
————————–
Sumasumarum: 70€

Ojla

Jaz bi na tvojem mestu napisala svoje mnenje na njihovi spletni strani in jim povedala svoje. Tudi meni gre na živce, če se hoče frizer (po možnosti) mlajši junc na vsak način pogovarjat z mano, vsiljuje svoje mnenje itd..

So pa tam itak sami art teami in neke akademije, samo bontona in komunikacije s strankami pa žal itak nihče ne pozna.

Nikoli več k njim se pridružujem tvojim mislim

lp

Se podpišem. Kaj jim pomaga njihova “akademija”, ko pa te besede še izgovoriti ne znajo pravilno, kaj šele, da bi stranki rekli VI injo pustili do svojega mnenja.
Tudi jaz – nikoli več tja!

Ma kakšen styling? navaden frizerski salon, ampak ker so kao “in” si lahko privoščijo vse.In so baje “sproščeni” in odprti. Pajade. začnite bojkotirat te povzpetnike, pa bodo hitro spet vljudni in imeli primerno distanco.

Meni gre že prav na jetra, da je danes že vsak frizeraj “hair fashion”, ali pa “akademija”, pa “hair dressing”, “styling”, pa kaj vem, kaj še vse. Kot da jim s tem kvaliteta kaj zraste. Ja, pa kaj še.

res je…preveč si dovolijo…rabili bi seminar o bontonu…komunikaciji…šla sem prvič in zadnjič

Še moje mnenje… Jaz sm bila pa do sedaj vedno zelo zadovoljnja z njihovim delom in odnosom.Sprejem prijazen in vljuden, redko se zgodi, da sem morala čakati. Frizerji pa sposobni in upoštevajo moje želje, ter mi vedno svetujejo kako olajšati delo z mojimi lasmi. Sama hodim sicer k Miču v center, tako, da ostalih ne morem soditi.

Drage punce in milostljive dame.

V tem poklicu moraš narediti kar nekaj kilometrov ,vložiti ogromno truda,znanja in nadarjenosti.
Vsak idiot lahko kritizira in obrekuje;pa vendar brez njih bi marsikatera še danes bila samska.
lep pozdrav in hvala vsem ,ki se trudite za nas.

New Report

Close