Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mič Styling

Mič Styling

Hej!

Zanima me, kateri salon Mič Styling-a je v Ljubljani najboljši? Kmalu nameravam iti v Ljubljano, in bi si želela malo spremembe. In kakšne so kaj cene(striženje+prameni)?

Lep pozdrav

noben,katastrofa

No, no. no. To pa ni lepo! Ne posploševati. Mislim, pa da so kar sposobni.
lp alenka

Sem šla, in je bilo super. 🙂 🙂 🙂 Sem res zadovoljna! 🙂

Lp, jessy ****** "It doesn't matter how big your body is or your reputation, if you want to be special, you just need a big heart." *****

Punca14: Pa ti, si že šla? V kateri studio si se naročila?

Lp, jessy ****** "It doesn't matter how big your body is or your reputation, if you want to be special, you just need a big heart." *****

zame ni sposoben frizer če poškoduje lase……………ker poznam vse frizerje,sem hodila k najdražjemu in povem to kakor so uničile tam lase niso nikjer

Čisto mogoče. In se tudi strinjam, da frizer ne bi smel početi takih napak.Vendar potrebno se je obrniti direktno na osebo, ki je napako naredila in prav tako na njenega nadrejenega!
Samo s popolnimi informacijami lahko napako odpravimo. Napake se delajo zaradi nevednosti, premalo izkušenj…!Verige salonov pa dostikrat nimajo kontrolo nad vsem in tudi dobrih frizerjev vedno primanjkuje.
Zato so informacije, ki pridejo do nadrejenih, še kako dobrodošle!!!
lp alenka

za Mary
frizer ti uniči lase toliko kolikor sama hočeš, če si sama želela iz črne na blond bi ti lahko jasno da se to NE da po poti brez poškodovanih las. če daš črno jopo v varekino ti tudi ne bo postala bela, malo logično pomisli. Verjetno pa ti ni frizer sam od sebe brez tvojega dovoljenja nanašal barvo oz. peroksid!!!
ponavadi vsak frizer pove kaj je dobro za lase in kaj ne, in kako bo določena barva odreagirala in poškodovala lase!!

OSpoštovana Punca14.
Najkvalitetnejši salon Mič Styling je na Kongresnem trgu (pri sidru), zraven slastičarne Zvezda. To je tudi glavni salon in sedež podjetja.
Dober je tudi salon v Stari Ljubljani – Matej, ter na Igriški – Borut.
Isebno kolega Miča zelo cenim, ker sam dobro vem, koliko truda, dela, sredstev, izobraževanja, neprespanih noči…je potrebno, da narediš nadpovprečen rezultat. kar zaupajte jim, ne glede na različna mnenja v zgornjih odgovorih, ki smo jih tudi mi, v STEVO frzerski hiši deležni.
p.s.
Kolegica Alenka iz ”Alenkin studio” – mislim da vprašanja niso naslovljena na vas in vaš salon, ampak na mene, ki urejam to spletno stran.
Z vsem spoštovanjem do vas osebno in vaših odgovorov.
Hvala za vaše razumevanje.
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Pozdravljeni,
bila sem 3x pri Mič frizerjih. Prvi me je še “nekako ostrigel”, potem pa sem želela si striženje pri najusposobljenejših stilistih s ceno 50 eur in več, samo da bi bila zadovoljna. Katastrofa. Želela sem si paž frizuro, tako, da imam zadaj malo bolj skrajšano (posneto) in da so spredaj lasje daljši. Prvi frizer me je prepričal, da mi ne svetuje paža, ker ne bo dobro, ker imam spredaj frfru in da mi ne bi pasala taka frizura. Čez par mesecev sem šla ponovno, tokrat k 3. frizerju v Mič stajlingu in ga končno prepričala, da je začel striči paža. Katastrofa. Na levi stopničasto striženje, na desni ravno striženje, zadaj spet katastrofa…premalo striženo. Pa tako lepo sem ga prosila, naj bo linija paža poševna. Nisem komentirala, samo stekla sem ven stran od teh frizerjev.

Včeraj sem šla v salon Simple. Mlado dekle, komaj iz šole, je takoj razumelo, kaj bi rada. Najprej se je lotila popravljanja dolžine las, saj je bilo na desni vse daljše od leve. Potem pa mi naredila frizuro, o kakršni sem sanjala. Naj na koncu omenim še ceno…pol cenejša.

Lepe pozdrave,
Tatjana

Da še jaz povem svojo izkušnjo…
Z mič stylingom sem bila zeloo zadovoljna:D
Celoten review in slikce pa tukaj…

http://thejudgebynickivuitton.weebly.com/frizerski-saloni

Vsekakor priporočam na kongresnem trgu. Vse pohvale frizrki Hani. Do sedaj se še noben frizer ni tako posvetil temu kar želim plus zelo orofesionalen pristop.

Jaz sem zelo zadovoljna z Mič Styling na Rimski. Res najboljše storitve, kar sem jih imela.

New Report

Close