Michele Obama se je rodil kot moški?
Ti teoretiki zarot gredo res predaleč. Tole s spreminjanjem preteklosti je res višek norosti. Ampak tudi tole, da je Mišele Obama v bistvu moški, in da sta obe punčki posvojeni, je tudi bosa. Kot da ne bi bili sposobni najti vseh slik in vse preveriti. Poglejte tole našo avšo, vse o njej so izvedeli, kako je ponaredila diplomo, kako se je naga slikala, pa da ne bi mogli preveriti nekoga, ki se je rodil v Ameriki.
Res se mi zdi hecno, kako jim kaj takega sploh pride na misel. Res, da je Mišel čudna in grda, ampak saj je črnka, njihova fizionomija je drugačna od belske. Samo poglejte tisti dve tenisačici, sestri, saj sta kot …
Serena res zgleda močna na tv. Samo, to razmerje, ki ga ima 175/70 more bit orng mašina za sex, kakšen orangutan. Kater moški je nebi kresnil, mu komot lahko rečeš impotentnež. Imam kolega, ki jo je v živo videl in pravi, da je orng jebozovna, drugo je pa, ko začne govoriti, takrat pa zna vse dol pasti.
Moz “nase avse” je bi pred 8leti in se dolgo potem obseden s teorijo zarote, da se Obama ni rodil v ZDA in zato ne more biti predsednik.
Izjave da Michelle ni zenska so samo za najbolj naibne bedake. Zame ni lepa, in ce ima tista zgoraj spet pripombo o rasizmu, jo vprasam, ce se namj samo belke lahko zdijo lepe in grde, crnle pa samo lepe? Lepota je stvar okusa. Meni se je Obama vedno zdel lep in sexy, njegova zena pac ne. Mi je pa zelo vsec njen stil oblacenja. Zame ima precej dober okus. Da je zelo pametna, je jasno vsakemu, ki ima par uses. Zamerila pa se mi je, ko je imela kampanjo za zdravo prehrano, a ko je prehrambena industrija pritisnila nanjo, in jim je popustila in je zacela propagirati procesirano hrano.
Otroka. Malia je izrezan oce, Sasha izrezana mama. Zdaj se bo kak zagovornik zarote oglasil, da so starsa klonirali. Ja no, vsak potrebuje malo zabave.
Nisem opazila, da bi ga imela. Mi pa ni vsec, ni zenstvena.
A vi to resno mislite, da bi kaj takega ostalo skrito. Pri tolikih novinarjih in medijih?![/quote]
Saj zato je pa prišlo ven, ker so to raziskovali. Obama ima ponarejen rojstni list, ne porodnišnica, ne šola nimajo nobenega podatka o njem, njegova osebna številka je pa od enega mrtvaga Texačana. In svojo ženo je enkrat na eni prireditvi poklical z “Majkl” in ne Michele. Slik otrok, ko sta bili dojenčici ne obstajajo. Ona naj bi bila transgender in on gej. Tako vsaj piše že leta. Kaj je pa res, pa ne vem. Vse je možno.
A vi to resno mislite, da bi kaj takega ostalo skrito. Pri tolikih novinarjih in medijih?![/quote]
Saj zato je pa prišlo ven, ker so to raziskovali. Obama ima ponarejen rojstni list, ne porodnišnica, ne šola nimajo nobenega podatka o njem, njegova osebna številka je pa od enega mrtvaga Texačana. In svojo ženo je enkrat na eni prireditvi poklical z “Majkl” in ne Michele. Slik otrok, ko sta bili dojenčici ne obstajajo. Ona naj bi bila transgender in on gej. Tako vsaj piše že leta. Kaj je pa res, pa ne vem. Vse je možno.[/quote]
Pa Melanija se je rodila kot Milan Kucan…joooj
Saj zato je pa prišlo ven, ker so to raziskovali. Obama ima ponarejen rojstni list, ne porodnišnica, ne šola nimajo nobenega podatka o njem, njegova osebna številka je pa od enega mrtvaga Texačana. In svojo ženo je enkrat na eni prireditvi poklical z “Majkl” in ne Michele. Slik otrok, ko sta bili dojenčici ne obstajajo. Ona naj bi bila transgender in on gej. Tako vsaj piše že leta. Kaj je pa res, pa ne vem. Vse je možno.[/quote]
Ce bi bilo to res, bi o tem pisali resni cajtngi. Tako pa se slovenske novice o tem ne pisejo. Mislim, da so pac ljudje tezko prenesli, da imajo crnega predsednika.
Mojo sestricno cez luzo klicejo Mike, pa ti garantiram, da je bila rojena brez lulcka.
Je pač zrak prišel pod obleko. Pa pokaži še 500.000 drugih fotografij, kjer med nogami ni nič čudnega. Lej, tisti, ki verjamete v vse teorije zarote (jaz verjamem v mnoge), verjamete, da so vsi predsedniki nastavljeni. In če lahko nastaviš kogarkoli, zakaj bi tvegal z nastavljanjem homoseksualca, ki je poročen s transeksualca?