Najdi forum

MICROSOFT TEŽAVE

Pred kratkim smo iz Microsoftove strani prekopirali brskalnik IE in program za e pošto live mail, a vse skupaj nikakor ne deluje kot bi moralo.
IE manjkajo dodatki in na ikoni piše, da je brez dodatkov. Ko mu nastavim domačo stran si ne zapomni niti tega.
Live mail sicer dela dobro težava pa je v tem, da ne odpre strani in linkov, ki so v pošti. Zato moram pošto pošiljati v drugi program (gmail) in jo tam odpirati.
Naložili smo 32 bitni program, uporabljam pa XP profesionl.
Kaj je bilo narobe da ne deluje pravilno? Ali bi 64 bitni IE deloval na starem računalniku.
Mi lahko kdo na kratko predlaga kakšno rešitev?

Hvala za pomoč,

Hoj,

Kdo sploh še IE uporablja ? Pejte raje na Mozillo Firefox oz. “ognjeno lisićko”. Ima bistveno večji nabor dodatkov oz. vtičnikov. Za poštnega odjemalca pa lahko uporabite Thunderbird-a, poleg seveda že znanega Outlook Express-a. Google Chrome je sicer hitrejši od MF, pa vendar.

A so ressamo dodatki krivi?
Kje pa se dobi mozillo firefox?

A Google-ati res ne znamo več ?

http://www.mozilla.org/sl/firefox/fx/

Hvala za odgovor. Uporabljam tudi Crome in za pošto g-mail.
Tako da IE ne pogrešam, težava je le v Live mail, ker ne odpre podstrani. Trenutno pa ne morem vsem sporočiti nov e-mail naslov. Zato bi hotela a vsaj Live mail usposobiti za nekaj časa.
Zdi se mi, kot da ne najde brskalnika, ko je potrebno odpreti podstrani. Poskusila sem določiti brskalnik, a ni nič boljše!
Zanimivo je da veliko ljudi takoj priporoča Mozilo pa tudi Firefox, ko pa vprašaš po kvaliteti teh brskalnikov jih nihče ne pohvali.?!

Možno, da je potem pri nadgradnji oz. inštalaciji šlo kaj narobe. 😐

Molk je lahko tudi garant kvalitete, ker če nič ne rečeš, lahko pomeni, da vse brezhibno deluje. Marsikomu se pa ne da cel spis napisati kako mu je ForecastFox vtičnik všeč, pa GMail Manager, itn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close