Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Midva s Felixom :)

Midva s Felixom :)

Ker me kar dolgo ni bilo,skoraj 8 mesecev,pa še to k sem bila sme bila res kratek čas,skoraj eno leto me ni bilo,nevem če veste da sem bila novembra lansko leto na naslovnici Kraljev 😉

To sva midva s Felixom jeseni 5 mesecev nazaj. Revija je bila do 23 novembra popolnoma razprodana. Kar je redko. wohoo 🙂

A sva lepa? 😀 😀

https://i.postimg.cc/rsnhw1x6/lp.jpg

Čudovita, osladna pa tko , da se Lelj cedi z vaju.

Odgovor na objavo uporabnika
Rednamay, 15.05.2022 ob 20:33

Ker me kar dolgo ni bilo,skoraj 8 mesecev,pa še to k sem bila sme bila res kratek čas,skoraj eno leto me ni bilo,nevem če veste da sem bila novembra lansko leto na naslovnici Kraljev 😉

To sva midva s Felixom jeseni 5 mesecev nazaj. Revija je bila do 23 novembra popolnoma razprodana. Kar je redko. wohoo 🙂

A sva lepa? 😀 😀

https://i.postimg.cc/rsnhw1x6/lp.jpg

ne izpostavljaj se, ker te zlovenske hijene stalno žalijo na tem forumu, ne pusti se jim!

Lepa fotka, on pa točno tak kot Felix na hrani za mačke.

simpaticna zenska, lepa ce sem pošten in seveda mačkon je čudovit.Lepo vaju je videti💕

Felix je cool.

Super sta :). Samo res, ne se izpostavljat tu na monu, ker je tu gor nekaj totalno pokvarjenih, zlobnih ljudi. V glavnem: ne se jim dat.

Res sta oba zelo lepa in vesela.

Kakšnih osem mesecev te ni bilo? Še lani decembra si bila prisotna na Starševskem čveku. Ali se jaz motim?

Imam tole sliko z naslovnice spravljeno.

Sama imam 3 muce, ampak tale obrazek od Felixa je pa tako kjut, da sem morala naslovnico shranit.  Čukec srčkani.  LP

Kakšno bolezen ima maček, da je tako debel? 

ne pitaj ga tako zelo, 15.05.2022 ob 21:24

Kakšno bolezen ima maček, da je tako debel? 

NIma nobene bolezni in sploh ni predebel,tako ga držim da je bolj zgužvan.

bučkozlučko, 15.05.2022 ob 21:14

Imam tole sliko z naslovnice spravljeno.

Sama imam 3 muce, ampak tale obrazek od Felixa je pa tako kjut, da sem morala naslovnico shranit.  Čukec srčkani.  LP

HEhe ja,moj bukseljcek 💗💗💗🐾

Maček je predebel. In nič kaj zadovoljen. Ne rabiš ga tolk pitat. Ti kar žri. Vsaj pri mačku mej mejo. Bo šlo?

Kakšna gazdarica, takšen maček.

Tudi jaz imam to revijo spravljeno in sem fenica Kralja ulice.  Res edini časopis poleg Sense, ki se ga splača brat.

Toda tokrat sem ga kupila z razlogom. Zaradi gospe na naslovnici. Imam tudi Jano z njo.

Pogum, borbenost in bolezen, ki poseže po mladem človeku.

Se spomnim. Z monmonci sta izginili kot kafri.

japajade205, 15.05.2022 ob 21:37

Maček je predebel. In nič kaj zadovoljen. Ne rabiš ga tolk pitat. Ti kar žri. Vsaj pri mačku mej mejo. Bo šlo?

Ne, ne bo šlo.  Zdaj pa si zmencaj tisto suho šljivo, popij mlekca z medom, namaži si rokice pa grintavo faco, potem pa hop, hop v posteljico, pizdunka zagrenjena 😀

ti bučkostručko…al kaj že….Tableta še ni prijela?

bucibucc, 15.05.2022 ob 22:15

ti bučkostručko…al kaj že….Tableta še ni prijela?

Kakšna tableta bi naj prijela, ti lajdra primitivna zahojena?  O čem sanjaš, o čem nabijaš?

Nehaj obračunavat z mačkom, prasica škodoželjna.  Imaš dovolj dreka na svojem pragu, prej ko boš začela pucat svoj drek, prej se boš začela normalno obnašat.

Ti bučko s…kaj že? ni važno….

Aja, tableta še ni prijela. Saj bo. Mal za počakat….Pa bo. Vse dobro.

🙂

Sam res, 15.05.2022 ob 22:04

Se spomnim. Z monmonci sta izginili kot kafri.

Jaz nisem nikamor izginila.  😛

ti bučko…Ti si najbrž tud debel,a ko se tok jajcaš na predebelega mačkona. Nismo ti mi krivi…

ježešna, 15.05.2022 ob 22:32

ti bučko…Ti si najbrž tud debel,a ko se tok jajcaš na predebelega mačkona. Nismo ti mi krivi…

Ajoj.  Saj te berem, ne trudi se s ponavljanjem postov….  Ne moreš odnehat, te je zadelo?

Lej, ne da se mi ukvarjat s tabo.

Pejt spat, resno.  Jutri zjutraj  pa se poglej v ogledalo in 50x ponovi “Danes ne bom žleht”, mogoče se te bo prijelo  😀

Bučkoštručko, zakaj me bereš? kako se ti da?

New Report

Close