Miele
1 leto pralni stroj in sesalec.
Z obema, sploh prvim, ZELO zadovljen. Od zdaj naprej samo še Miele pri naši hiši.
Seveda, če bo še nekaj let brez popravil vse delalo, ampak stroj je RES vrhunski, pa nočem delati reklame. Sesalec pa sem kupil, ker sem bil slučajno v njihovi trgovini. Dvomim, da so kakšne razlike med njimi, medtem ko so med pralnimi stroji ogromne.
No to tudi jaz za sušilca perila lahko potrdim. Miele zanič, 3x na servisu v 2eh letih, potem smo pa Siemens s toplotno črpalko nabavili in je milina – tudi dosti tišji je od Miele.
[/quote]
to o glasnosti. Ko mi je zastopnik Miele montiral pomivalca je rekel, da kako je tih, da ima nek Miele patent notri. In pol ga zazenemo in sploh ni tih. Se spomnim, ko je tasca Siemens kupila in me poklice, ce ji pridem pomagat, da ga ne zna uzgat in sva sedeli in tuhtali kaj delava narobe, dokler nisem jaz pogruntala, da stroj pere, samo je tako tih, da ga ne slisiva. Pri Miele z njihovim patentom to ni tako. Tudi parkrat mi ze ni opral prav in sem na roko potem pomivala par zadev, pa dam dosti praska in na 75 st. Jaz sem mnenja, da je to samo navaden stroj v celofan zavit z veliko pentljo gor in ce nekaj dost placas in te prepricajo, da je tok dobro pac verjames. Sploh zenske rade padamo na te fore.