Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Miele

Miele

Kako ste zadovoljni z miele aparati, tisti ki jih imate?

Najboljše razmerje cena/kvaliteta.

Katere pa imate?

mam sušilec TCE WP 630 Eco in je amerikaaaaaa. to niti ne veš da dela, žvi pa praktično od lufta (poraba štroma je minimalna). je za zato cena maksimalna. Ampak pri nas ga rabita 2 družini in se je investicia izplačala

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Mi imamo pečico, kuhalno ploščo in napo. Zelo zadovoljni.

Jaz imam pomivalca in nisem zadovoljna. 25 let star Neff je bil boljsi, edino malo tisji je kot je bil Neff, pa vseeno je Siemens se tisji kot Miele.

Zadovoljni. Zelo.

Moj 5 let stari pralni stroj Miele, je ravnokar začel spuščati lužico. Verjetno je šla guma v vratih. Upam, da zamenjava gume ne bo predraga:(

Meni je serviser rekel, da deli za Miele izgledajo enako kot za Bosch, samo stanejo x 4.

1 leto pralni stroj in sesalec.

Z obema, sploh prvim, ZELO zadovljen. Od zdaj naprej samo še Miele pri naši hiši.

Seveda, če bo še nekaj let brez popravil vse delalo, ampak stroj je RES vrhunski, pa nočem delati reklame. Sesalec pa sem kupil, ker sem bil slučajno v njihovi trgovini. Dvomim, da so kakšne razlike med njimi, medtem ko so med pralnimi stroji ogromne.

Imamo sesalec. Zadovoljna.

Pralni stroj, pomivalni stroj, sušilni stroj, pečica – navadna in parna, sesalec. Vse dela top, zadovoljna zelo, pa so nekateri stroji stari že 10 let in več in delajo bp. Tako da priporočam. Res pa nisem nikoli kupila najnižjega segmenta Miele ampak vedno srednji ali višji cenovni rang

Pralni stroj, susilec, pomivalni stroj, sesalec, pecica.
Pralni stroj star okoli 12 let, brez enega servisa. Ostali aparati malo mlajsi

No to tudi jaz za sušilca perila lahko potrdim. Miele zanič, 3x na servisu v 2eh letih, potem smo pa Siemens s toplotno črpalko nabavili in je milina – tudi dosti tišji je od Miele.

Pralni stroj imam mislim da 6 let in sem izjemno zadovoljna. Bo tudi naslednji Miele, če bo ščo tako naprej. Neprimerljivo z vsem ostalim, po mojih izkušnjah, še volno in svilo perem not, kar prej nikoli nisem mogla.

No to tudi jaz za sušilca perila lahko potrdim. Miele zanič, 3x na servisu v 2eh letih, potem smo pa Siemens s toplotno črpalko nabavili in je milina – tudi dosti tišji je od Miele.
[/quote]

to o glasnosti. Ko mi je zastopnik Miele montiral pomivalca je rekel, da kako je tih, da ima nek Miele patent notri. In pol ga zazenemo in sploh ni tih. Se spomnim, ko je tasca Siemens kupila in me poklice, ce ji pridem pomagat, da ga ne zna uzgat in sva sedeli in tuhtali kaj delava narobe, dokler nisem jaz pogruntala, da stroj pere, samo je tako tih, da ga ne slisiva. Pri Miele z njihovim patentom to ni tako. Tudi parkrat mi ze ni opral prav in sem na roko potem pomivala par zadev, pa dam dosti praska in na 75 st. Jaz sem mnenja, da je to samo navaden stroj v celofan zavit z veliko pentljo gor in ce nekaj dost placas in te prepricajo, da je tok dobro pac verjames. Sploh zenske rade padamo na te fore.

Sesalnik, kupljen v Outletu, izjemno zadovoljni.

Poglej na njihovo spletno stran, imajo določene artikle v Outletu. Sicer popusti niso ravno visoki, se pa najde kaj ceneje kot v redni prodaji.

Pralni stroj smo potem vzeli druge znamke za tretjino cene, morda bo enkrat v prihodnosti vseeno Miele.

Imam plinski šporget na pet rinkov, pirolizno pečico in pralni stroj. Vse deluje že nekaj let brezhibno.Zadovoljna.

Steklokeramična plošča, stara 11 let, dela super.

New Report

Close