Miha Herzog zapustil Saško Lendero
Nadja3, 14.01.2023 ob 05:25
A potem tudi masaža jošk ni pomagala.
Kakšen beden privoščljivi komentar.
Saške mi je res žal, ker res izžareva eno lepo srčno osebo. Očitno je imela res smolo, da mu je poklonila najlepša leta. Zdaj mora bit močna in vse to predelati in umirit sebe. Veliko je dosegla in nekako verjamem da se bo pobrala. Kot se je morala Blagnetova.
Hm ne poznam nobenega od njiju, po slikah je pa moj vtis, da ima on raje moške, samo si ne prizna. S poroko je zanikal to sam sebi in potrdil partnerstvo, kar v bistvu tudi je – dober partner Saši, dober oče, dober prijatelj, samo intima ne štima … Oba se mi zdita v redu človeka, zato jima želim vso srečo!
Helena Blagne si je svojo kariero zgradila na lastnih sposobnostih in odrekanju. Če jo je kdaj Zidar peljal na večerjo, ne pomeni, da se je “gonila” kot radi besedo uporabljate Slovenci. Žal se je Helena zaljubila v napačnega, ki je ciljal samo na njen denar in premoženje. Za ločitev pa sta potrebna dva in ne samo ona, mar ne? Najbolj jo pa obsojate prav tiste papeške, ki same varate, poln mon vas je.
Helena je diva v vseh pogledih in zasluženo uživa v sadovih njenega trdega dela.
Helena960, 14.01.2023 ob 07:04
Helena Blagne si je svojo kariero zgradila na lastnih sposobnostih in odrekanju. Če jo je kdaj Zidar peljal na večerjo, ne pomeni, da se je “gonila” kot radi besedo uporabljate Slovenci. Žal se je Helena zaljubila v napačnega, ki je ciljal samo na njen denar in premoženje. Za ločitev pa sta potrebna dva in ne samo ona, mar ne? Najbolj jo pa obsojate prav tiste papeške, ki same varate, poln mon vas je.
Helena je diva v vseh pogledih in zasluženo uživa v sadovih njenega trdega dela.
Joj, ne bit naivni no. Zidar je bil njen “mecen”. Nor in slinast nanjo. On je zaslužen, da je postala prepoznavna, kot največji takratni gradbeni baron in zmagovalec vseh afer, v katere je bil vpleten. Vodilni tajkunček na slovenski menedžerski sceni takrat, in Helena je to dobro zavohala in znala takrat izkoristiti.
…..https://old.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/vzpon-dive-na-racun-davkoplacevalcev.
Je bila hišna pevka SCTjevih prireditev, Zidar ji je pa plačal vse, ker je bil slinast nanjo.. Na vsaki hišni in novoletni zabavi mu je pela, za dobre dnarce – enako kot Martinovićeva Jankoviću v svojih časih. Pa jima noben ni fouš. Samo tako so one postale prepoznavne. Blagnetova je šele potem zgradila svojo “operno pevsko” kariero, ko se je prebila z Demolition Grooup skupino in komadom Dež. Prej pa je popevkala s Hajnijem.
Zidar ji je plačal tudi prvi popravek nosu, prvo lepotno operacijo. Moj mornar pesem je bila posvečena njemu, mecenu Ivanu Zidarju.
Planet opic, 14.01.2023 ob 07:55
MA kaj bluzite o Zidarju.Mitja je bil poročen mož ter oče če se ne motim kar trem otrokom, preden se je poročil s Heleno. Koga briga Zidar.
On je ustvaril pevko Heleno. na tisto Heleno, ustvarjeno od Zidarja, je padel pa tudi Zaman. Ona je pa njegov zakon potem razdrla. je pa podbila potem hudo življensko lekcijo, da se drugim zakona ne razbija; po sodiščih je priletel bumerang, ko sta se ločevala.
Večina poznasamo javne obraze teh pevk in pevcev.
samo onadva vesta, zakaj sta šla narazen- Za razdor zakona sta vedno kriva oba, vsak ima svoj prispevek.
Glede na to, da Saša pri skoraj 50ih še vedno fura stil najstnice in piše v pomanjševalnicah, pa s filtri prekriva opazne gube na objavljenih fokahm, se vidi, da ima težave s sprejemanjem staranja.
20 let sta bila skupaj- izpela sta se, ni to nič nenavadnega in neobičajnega v dolgotrajnih zvezah. TRaja pa jasno dlje časa, da predelađ – sploh če so skupni potomci.
Dandanes je težko računat na to, da boš ostal s partnerjem do konca življenja, do 80+. Je možno, ampak ne več tako pogosto, kot v prejšnjem stoletju. Drugi nazori, drugačen pogled na moralno, drugačno sprejemanje moralnega s strani nekaterih. Pa tudi koneckoncev naveličanost enega in istega partnerja, ja pride z leti, upravičeno – človek kot najvišje razvito čutveno biutje na Zemlji ni ustvarjen za monoganijo. Moralno za zvestobo ja, ne pa za doživljensko monogamijo. ker se ljudje tekom zveze zelo spremenimo/spremenijo. Zelo. Lahko so včasih ti nasmeški samo še fejk. Pri takih javnih osebah pa mi poznamo samo tiste dfasade na obrazih, za publiko in javnost. Kaj imajo pa za 4imi stenami pa še kako veste – enako so krvavi pod kožo, kot mi.