Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mihec naj Tjašo zapne, pa bo :))

Mihec naj Tjašo zapne, pa bo :))

A danes nič ne čvekate o BB-ju??

Žena od mojega danes drugič zagrozila s tabletami, tako da mislim, da on res nikooooli ne bo z mano :(((.

Kakšen Mihec, kakšno Tjašo?
Pa ti veš, da se bodo zdaj spet našle moralistke in ti še dodatno zagrenile večer?

Aloooooooooo, pa to jaz že vem od tvojega zadnjega sporočila, ko si govorila o tvojem in njegovi ženi. Misim, ti res živiš v oblakih, če misliš, da te ima še za kaj drugega kot za nategovat. Haloooo, kaj si stara 18 let?

Res se mi ful smiliš! Boga si, res.

Se zdaj kaj bolje počutiš?

Dokler grozi, ziher ne bo kaj naredila. Sicer pa kaj sploh počneš s poročenim moškim? A si že slišala za to, če s teboj vara nekoga, da bo za tvojim hrbtom kasneje enako delal? Ma kako si smešna…

Če grozi s samomorom, naj pokliče nujno medicinsko pomoč. Če misli resno, bi bilo precej dobro, da jo spravi na psihiatrijo, če pa samo izsiljuje, naj ostane pa doma.
In tvoj lahko gre. Če seveda resno misli.

nnnn, bodi vesela, se ga boš vsaj znebila.

Uživaj zdaj z njim, če bo enkrat samo tvoj, ti bo itak brezvezen…
BB-ja pa ne spremljam (še).

pa ti res mislis,da zena grozi??ni ravno dober izgovor…..

s strinjam s tisto pred mano… jaz kar malo dvomim, da je res žena tista, ki grozi…

mislim, tale tvoj ima pa res originalne izgovore… kaj je imel pred kakšnim mesecem… napad tesnobe ali kaj že??

daj naredi si uslugo in si najdi boljšega. temule zdajšnjemu bo čisto vsak izgovor prav prišel

TI SE NAŽRI TABLET IN PEJD AJAT!

Pa bomo imeli vsi mir:
– dedec bo šel drugo kurbico iskat
– žena si bo vsaj za en čas oddahnila
– pa MI TU ne bomo več POSLUŠALI TVOJIH PSIHOPATSKIH, NEZRELIH IN BOOOOOLANIH FOR (jao, boga jaz: poročen, pa ni samo moj!,…..)
– tebe pa ne bo več žrlo ljubosumje ampak črvi

Upam, da ti je jasno, da žena ne grozi z ničemer, sam njemu se ne da kufrov spakirat, ker rajš na dveh stolih sedi.

Takšnega kot si ga zaslužiš, imaš.

Tebi pa res tudi v bodoče (ko si boš želela resnega in dobrega) privoščim takega kot si ti zdaj sama.

Hvala nekaterim, drugim pa ne tako zelo :(. Obljubim, ne pišem več o tem. Me je včeraj malo zaneslo.

Mene še vedno zanima, kdo sta Mihec in Tjaša. 🙂

Aja, iz BB-ja :). Oba bolj takšna mirna, pa bi bila čisto za skupaj :). Vedno, ko visim na netu, z enim očesom še BB-ja zraven gledam/poslušam :).

Hvala. Pa upam, da si nekaterih komentarjev ne jemlješ k srcu.

Ma, včeraj sem malo preveč nečesa vase zlila, sem se pa šla spet takole nepremišljeno izpostavljati :(.

Malo že zaboli kaj grdo napisanega :((.

Ma pusti jih, to so ženske, ki za svoje zakonske težave krivijo ljubice, mož pa nikoli ni nič kriv.

Saj mi grejo čez eno OKO noter, čez drugo pa ven :)).

Pa ti res verjameš da te ima rad in da si želiš njega za partnerja.

Skrajno primitiven komentar!:(

Pazi, da ne bo tebe kdaj zaneslo in se boš nafilala s tabletami… pa bo prišel kdo mimo in si bo rekel, da itak nisi vredna, da bi poklical rešilca!

NNNN, nekajkrat sem prebrala tvoje poste in vse kaže, da je tvoj izbranec tipičen moški, ki bi rad okusil malo adrenalina z ljubico, hkrati pa nima dovolj jajc, da bi pustil ženo.

Imaš take, ki varajo in imajo res radi svoje ljubice, a žen nikoli ne pustijo. Imam občutek, da je tvoj tak.

Prej ko se ga boš rešila, prej boš lahko zaživela na novo. Vem, da je narediti konec nečemu, ki sicer dokaj štima, izjemno težko, ampak v tvojem primeru kaj ti je sploh še preostalo?

Če si prišla sama do spoznanja, da ženo ne bo nikoli pustil, zakaj se še matraš? Če bi te imel res rad in bi bil rad s tabo, bi ženo pustil klub temu, da grozi, da bo naredila samomor.

Imej se rada punca, daj mu brco v rit in najdi si koga, ki si te resnično zasluži.

New Report

Close