Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Miheljak se opravičuje?

Miheljak se opravičuje?

eh megaboy, čez druge se lahko, čezenj-bog ne daj!!!:)kako si sploh kdorkoli upa drugače misliti, hmmm???:)

vse je dokazljivo, če misli da bo tožbo dobil, naj toži, zakaj grozi!

se mi pa zdi pa že vse skupaj komično. Pa tistih 20 zapovedi velikega brata si preberi!:)[/quote]

Oh, ninej. Tudi če bo prišlo do sojenja bo sodnik razsodil, da lahko novinar reče kar hoče pa če se tudi laže. Nisem pa vedel da sem sodeloval v kakšni igri. Zapovedi, ja kar verjemi jim, po Pahorjevem mandatu pa bo vse prirejeno za njegovo delo.

Ali po tvoje: Verjame se vsem drugim le Janši ne.

Kako pa veš da je blagajna prazna?

kako pa ti veš, da ni??? Aja sem pozabila zato ker je tako rekel JJ-a, novim pa itak nič ne verjameš!:)( po moje, hmmm………….a nisem že parkat povedala, da se nobenemu politiku ne sme verjet, vsaj slepo ne)

men so pa tako všeč, pa še čist na kožo so jim pisane! Veš zakaj vem, ker prebiram tudi stran SDS-a!:)))

Jaz nisem izjavil da je blagajna prazna, to je tvoja izjava ki jo zagovarjaš. Predvidevam da imaš za to dokaz.

Hm, jaz verjamem ker je to izjavil Janša – ti verjameš ker je Miheljak napadel Janšo.

jaz ne verjamem, vidim in slišim od tanovih,kmalu bomo vsi to praznoto tudi občutili!!! (no malo že,pri dvigu trošarin, počas pa še drugopd)

jo že občutimo ni denarja za obljubljen denar pri poko0jninah

Veš ninej, če hoče vse plačat kar je obljubil potem je še premalo dvignil trošarine. Blagajno bodo pa spraznal kar ta novi, ma financar super svetovalca.

Kdo in kakšno obljubo pa je dal?

boss, kaj je pa obljubil??? plačevat bo pa moral ja, napake prejšnje vlade, žal!!!

Res napake?. Verjetno misliš povečanje plače na vladi, 100 in eno komisijo ki jo ustanavlja da mu ja ne bo treba delati pa še in še. Le zbudi se.

Zakaj bo Janša tožil Miheljaka?

hahaha, zato ker ne misli tako kot on!!!

ja boss, napake prejšnje vlade po treba pokrit, pa če priznaš ali pa ne!!!

upamo lahko, da novih ne bo preveč, ker drugače smo v veliki r***!

ker ima preveč denarja

http://www.delo.si/novice/politika/jansa-se-je-odpovedal-tozbi-proti-miheljaku.html

Neverjetno.
Bodisi mu zmanjkuje denarja ali pa je sklenil, da se bliža predvolilni čas in da je treba počasi spet iz naftalina potegniti ovčjo kožo.
Tretja možnost, torej da ga je končno srečala pamet, je na žalost infinitezimalno majhna.

“»Ne gre za vprašanje svobode govora, vsakdo lahko reče, kar hoče, vendar mora za svoje besede tudi odgovarjati. Jaz moram za svoje velikokrat,« je povedal Janša. “

Se strinjaš s temi besedami?

Strinjam se, da je odgovornost za javno besedo velika.
Nikakor se pa ne strinjam, da kaj takega prihaja iz ust lažnivca, kverulanta, ponarejevalca dokumentov, prepisovalca političnih govorov – za nič od tega namreč (še) ni odgovarjal.

In zakaj ni odgovarjal?

Je vprašanje retorično? Če ni, si lahko pomagaš z podvprašanjem “zakaj si pes liže jajca” in smiselno uporabiš analogijo.

Je vprašanje retorično? Če ni, si lahko pomagaš z podvprašanjem “zakaj si pes liže jajca” in smiselno uporabiš analogijo.[/quote]

Ali se ti sama obtožiš? Pomisli raje na to.

hahaha, ta tretja varianta vsekakor odpade, denarja mu tud ne zmanjkuje, ovčji kožuh mu itak ne bo več pomagal, ja se pa morda boji izgubiti tožbo!!!:))))))))))))))))in nabira politične točke pri že itak dobljenih!!!!:))))

Miheljak ni vreden besed, kot tudi tukaj nekateri pacienti.

Podpišem.

hahahaha, ja zakaj pa potem pišeta besede – no ja če se temu pisanju sploh lahko reče besednjak!!!!:)))))))))))))))

Zate.

New Report

Close