MiJa – Bravo!!!
Tudi meni se je zdelo, da te “poznam” s foruma, ko sem danes brala Ono.
Čestitke tudi z moje strani in uživaj na zasluženem dopustu!
LP,T
Hej, Mija! Zdaj sem te pa nasla:))) In ti lepo v ilegali napises, posljes in dobis nagrado:)))))))))))))))))))))))
Iskrene cestitke!!!
In da prides naslednjic na srecanje” ta narboljsih kuharic”, da nazdravimo v zivo:)))
Imej se na Dunaju skrajno lepo; kaksno ta pravo sacher tortico se zame pojej.
Pokukaj malo na Prehrano:)
Lep pozdrav z obale Babi
Babi … ma kaj naj rečem, hvala za tvoje voščilo!
Sem tiste sorte, da sem ob pošiljanju zgodb pozabila, kaj vse se lahko zgodi – in mi je bilo včeraj, hm, nekam nerodno! Čeprav sem že tako obe zgodbi skrbno pisala na način, da ne bi bilo preveč mojega v njih. (Pa je bilo vseeno! Ne moreš pisati o nečem, kar ni čisto nič tvoje.)
Res všeč mi je bila drugonagrajena zgodba Jožice Pizzoni, ker je tako pričevanjska. Ko sem jo prebrala, sem se zavedla, da hočem tudi jaz tako nekoč pisati … o stvareh, ki so res globoko v meni, ampak najprej moram imeti svoja leta!:)))) Pa saj ti to veš!
Ko bom na Dunaju, pa grem na pravo saherco! Neč se bat, da me bodo prinesli okrog – za dobro čokolado sem se v minulih dveh letih zverzirala v nulo. Imam že prav romantično slikco pred očmi: pobožno grudim tiste drobtince seveda neskončno dobre torte (Dunajčani, pazite se! – a bi šla kar v Sacherjevo kavarno? seveda, kam pa drugam!) in z razdalje (pa kakšne) mislim na vse doma in tako ugotovim, da se imamo pravzaprav zelo zelo lepo. :))))
Pol je pa kosa konec, jaz pa na dieto!
Ampak, ali veš, kaj sedaj pišem? Reportažo o tem forumu! V pon sem bila pri Primožu – bilo je ne samo fantastično jutro, dopoldne! Primož je karizmatična oseba in samo zato so se lahko v dobro ravnovesje ujeli tehnološke danosti in dodelanosti in dobra plat človeškega! Povod za pisanje? Naše zadnje kuharsko srečanje in pozdravi ob koncu: se beremo! :))))
Tinkara, te bom poklicala danes ali jutri. Tvoja diploma – zelo dobra! Z užitkom prebrala!
Ampak, ali si predstavljaš, da imam na diktafonu 3,5 ure Primoža? Kdo bo to snel? ((((: Kar bi bilo še čisto v redu delo, če mi ne bi nad glavo viselo: 10.000 znakov, 10.000 znakov. Madonca, saj to ni tekst o novi vladi, to je tekst o Med.Over. netu! :))))