Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mijaaaaaaaaaau!!!!!!!!!

Mijaaaaaaaaaau!!!!!!!!!

bemti, muca.. kaj je zdej s tabo… se zacopaš, pa zgineš? Ajde no.. javi se še kej tuki nooooooooooo!!!

Jani miss muco 🙂

Jani, misel si mi danes …. to jutro iz glave vzel.
Bemtiš vrga, tudi jaz pogrešam to našo Muco.
Baje … če sem prav nekje zasledila, je bila na
dopustu, vendar je to že dolgo nazaj.

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccccaaaaaaaaaa!!!!

Jaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnniiiiiiiiiiii!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

dobro jutro!!!

obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pismo Jani, glih da mi ni zaletel …. sendvič je in
jogurt in ta tvoj vnebovpijoči krik me je kar na
stol pribil, žlico z jogurtom pa tja do grla nekam
pomaknil.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ko se mačke…….CENZURA………………jih ne prikliče noben nežen,ne kričeč glas!
;-)))))))

A je bilo preostro?
;-))))

zdej bo ziher nucal:))))))))

MUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

upam da uživaš kje ne de

A veš, včasih sem prav malo nevoščljiva naši
ljubi Mucici…… mislim si: bemtiš, jest bi tut!

Če te prav razumemo in ker vemo, da nisi zloben
to ni bilo prehudo! Muca razume vse, vsaj mislim si,
če pa ne bo, naj jih pa meni naloži, ne tebi !!! Prav!

hehehhe, ma kaj žlico v grlo .. kej druzga :)))))))

Marija, evo.. danes sem bil zadrenan pa zato.. mal manj tuki 🙂 Fajn se mej pa se beremo.. jutr 🙂

Oki doki, dragi prijatelj, pa jutri naprej!
Sej je več dni kot klobas, ne de ?
Tut ti se fajn mej, pa ne hod po mej,
ka u mej so hude žvali ???

Heh, vas ne jebe…. ker jo kdo drug jebe…. al pa ona koga….. hihi…….. upsssssssssassssssssaaaaaaaaaa…..

Mucka, ne me kregat…. hihi…… saj jebat je lepo, če sta oba za to….. ;)))))

sam kondom uporabit, da ne bo bolh! ;))

A misliš,da mačkona poriva?
😉

Muca je tuki……vas čita,bere….no po pravici je ravno z dopusta-drugi del…uživa še v zadnjih dneh počitnic.V ponedeljek se spet zaćne,služba,obveznosti ,biznis..itd…Skrbi male in velike,vsakodnevne…

Ja muca je čokoladjasta..heheh jo je sonček fejst božal deset dni in grel….morje in sol pa sta dodala samo piko na I……heheheh skratka bilo je fino…

Da je muca zacopana..pa nevem od kod vam to……hja…bilo bi lepo…..a to pomeni,da se vsa popam..al ka?He..nevem če bo držalo to…..sem le ena navadna žvalca,k je ratala malo bolj resna-tja me je pa živlenje prpeljalo……

Tisto o tem koga šljivim in koga jebem..je pa sam moja stvar..in verjemite divjaški kletkaši.,ste zadnji,k bi vam odkrivala te stvari….pa naj bo to v hecu al resno…….:Žal sem ena redkih tepk,ki zna stvari držati zase..Pač eni znamo…držati gobček zaprt,,,.,a ko ga odpremo,potem…..heheh potem….je..kažin….če nadaljujem,tisti ,k je pravi že ve in čuti kot se šika… in glavno da obema pride,kot je treba ……Nikar ne skrbite….
Če je za kterega fetiš to ,da ga poleg vsega pikajo še bolhe tam spodej,potem bog požegnej… ima i ludih ….men so otipljivie stvari bolj všeč……eko…z bolhami nimam problemov..tko da žal……:(((

Pa lep pozdrav vsem mojim dragim prijateljem..tistim pravim dragocenim
še nekaj ostalih pristnih..heheh Lupčke vsem..****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muuuuuuuuuuuuuccckkkkkkkk muuuuj
živjo !
Da si le tu! Sedaj,ko to vem,bo moje jutranje kufe spet
tisto pravo,s spomini in željo na četrto zjutraj,se spomniš?
Veš kaj,zaljubljeni ali ne,s staro ali novo ljubeznijo,saj ni
bistveno,brez ljubezni enostavno ne gre. A ne?
Vse ostalo…me ne zanima,tebe želimo tu,a veš.

Lep dan muca !

hoj muca :)))))))))))))
I need to tallk with U :)))

Lubčka, Muca, enega velikega lubčka. Te imam v predalčku
lepo spravljeno, veš! Dobrodošla spet med nami in fino se
mej !
Pa res čimmanj skrbi …. pa velik ljubljenja in poljubljanja, pa
velik tistih reči, ki delajo življenje lepo. Še se javim !!!

New Report

Close