Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Miki Muster

Miki Muster

Zdravo!

Priznam, da mi je bilo najprej rahlo nerodno v ta forum postaviti naslednje vprašanje, ampak, ko sem videl, da so tudi nekateri drugi udeleženci foruma rahlo čudni (npr. nekdo išče Guinnesovo knjigo rekordov…hi hi hi), sem se vseeno odločil napisati sledeče.

Verjetno predvsem zaradi spominov na otroška leta in pa tudi zaradi spoštovanja do našega po mojem prepričanju izjemnega pisca tako stripov kot tudi ostalih stvari (Mikija Mustra, seveda) si že dolgo časa želim dobiti tiste nepozabne trde vezave njegovih stripov o dogodivščinah Lakotnika, Trdonje in Zvitorepca.

Jasno je, da gotovo nisem edini, pa vseeno upam, da mi bo kdo lahko pomagal.

Hvala lepa in naj vam bo lepo, če ne do danes, pa od danes. 🙂

Oh, nisi edini…pa vendarle bo to izjemno tezko! Saj jih nihce ne da iz rok! :)) Poskusi v antikvariatih, po forumih, ce ti jih kdo proda…v prosti prodaji pa se jih ne da dobiti.
Moji so ze tako zdelani, da bi tudi meni prisli prav v bolj svezi obliki, a zal…

Vsaj poskusi!

Pa lep dan!

Po službeni poti poznam g. Mustra. Enkrat na pogovoru ob kavici, mi je povedal zgodbo, kako je nekemu gospodiču prijazno odstopil svoje stripe in ostala dela, da si jih je odšel prefotokopirat. Rekel je, da ga je gospodič poklical po telefonu, ga prijazno ogovoril, prosil za uslugo….vendar da je neletel na problem: 1. ali lahko zaupa mladeniču, da mu bo vse vrnil v taki obliki in stanju kot mu jih je posodil oz. 2. ali ne bo fotokopirc original uničil.
Če želiš, ga kontaktiraj tudi ti, poskusi srečo, vendar naj ti povem, da je čez poletje na morju in se vrača šele nekje konec septembra.
Pa srečno!

meni manjkako deli 5 7 in 8
če kdo ima,kupim.Miki muster in Zvitorepci so pa carji =))

New Report

Close