Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Miklavčičeva je carica

Miklavčičeva je carica

Milena, o kateri toliko govorite je meni všeč. Psov je očitno preveč, raje jih imate kot otroke.In ja, pes spada v uto ali garažo, ne pa v spalnico ali celo posteljo.To je tudi meni nagravžno.MM je carica, ker je ni strah povedati mnenja.

sploh nevem čemu se dviguje toliko prahu…tako kot ima nekdo zelo rad pse, tako obstajajo tudi ljudje ki jih nimajo radi (ne govorim o mučiteljih živali, ampak zgolj o ljudeh ki nimajo psa)…WTF…

Da raje imam svojega otroka in raje imam mojega psa kot tvojega otroka. Simple.

Ce kdo nima prijateljev je to ona. V vasi je nihce videti ne more… in medtem ko ona razlaga kako se z mozem sprehajata …. jo je on ze zdavnaj zapustil….

Kar se tice njenega mnenja pa primerno njenemu karakterju…. bolano…

Taki ljudje so mi najbolj všeč, brez dlake na jeziku. Njene drzne in poštene izjave so me tako fasciniral, da sem danes že petnajstim ljudem rekel, da so nagravžni, ker se niso strinjali z menoj.

Že Marija Terezija je imela top šintarsko službo, ne pa cucke v pojstlo pa v plaščke….

Ona je stara šola in misli, da je svet zdaj enak. To je največji problem starcev.

Zame je baba iz nekih zabačenih rovt in skladno s tem je tudi njeno razmišljanje.

Ona pove, kar je res. Pasjeljubci pa ste res ponavadi ljudje s psihicnimi tezavami.

Tema za štepat klike. Kaj pametnega si pa ne znate izmislit.

Res je , Milena zivi povsem preprosto v rovtah. Mimogrede, zal mi je , da ji ni lepo.

No, jaz imam celo zivljenje psa in…..ja spi v postelji, pa je velik a izjemno urejen, ljubec in ne pozna slabih stvari.

Imam tudi prijatelje, na sprehodu jih spoznam se vec. Nihce nima pravice odrejati in celo bog ne daj , pobijati zivali . Rad bi videl, da stopite v cevlje nekoga, ki ga zelijo odstraniti in dozivite isti strah kot uboge zivali.

*kar se pa davka na zivali tice ni problem za nas, ki imamo radi zivali, vendarse prej bi bilo umestno odrediti davek na Neumnost .

Tudi meni je gospa Milena vsec. Imava iste poglede na pse.

jao boleki, saj niti ne razumete zakaj ji je rekla,da naj ne bo nagravžna – ne zato, ker se ne strinja z njo in imata razločno mnenje, ampak zato ker spi s psom, zato.

jao boleki, saj niti ne razumete zakaj ji je rekla,da naj ne bo nagravžna – ne zato, ker se ne strinja z njo in imata razločno mnenje, ampak zato ker spi s psom, zato.
[/quote]

Mimogrede, a ji ni rekla, da je nagravžna, ker se ji ne zdi nič narobe s tem, da otroci spijo s psi? No, če je po tvoje, ima sicer vso pravico reči Jadranki, da je nagravžna. Kot rečeno, me je navdihnila, da sem ravnal podobno – da so nagravžni sem med drugim danes rekel sosedom, ki so šli pretekli vikend v Italijo, medtem ko sem sam kupoval kvas in moko v Hoferju zaradi korona virusa, nadalje sosedu, ki ima rdeče rumeno fasado, gostu pri sosednji mizi, ki je naročil štajersko kislo župo (videt ne morem te smrdeče packarije), kmetu, ki je po tresel gnoj po travniku, stari gospe s psičkom, ki me je od blizu povohal, tekaču, ki si je drznil prepoten teči mimo mene v času, ko bi po mojem moral biti v službi (sam sem vzel dopust zaradi korona virusa), bivšemu sošolcu, ki mu manjkata dva zoba, čeprav smo stari šele nekaj čez trideset itd., itd. Razmišljam tudi, kako bi najbolj elegantno rekel, da je nagravžna sinovi učiteljici, ki ima vsaj trideset kilogramov preveč in pa svakinji, ki si pozimi ne brije nog, čeprav nosi krilo in najlonke kožne barve. Po mojem jima bom posvetil kar javno objavo na Facebooku in če mi bo kdo pritisnil jezni emoji ali bog ne daj kaj komentiral, bom takoj zatežil, da me linčajo in mečejo kamne vame.

Res je, spati s psom…..bolano..nagravžno.

ni lepšega kot se k kosmati kepci stisnit.
tudi jaz imam raje svojega psa kot otroke drugih.

Saj ima tudi naša družina rada pse. Vendar pes je žival in spada v drugačno okolje kot človek. Je njegov najboljši prijatelj, vendar tudi ta najboljši prijatelj je žival in ne sodi v kuhinjo, še manj v spalnico.
Psa se lahko ljubkuje, se z njim igra, hodi na sprehode, sega boža, to psu odgovarja, ne odgovarja pa mu, da ga krancljamo z oblačili, da ga stiskamo k sebi, poljubljamo in spimo z njim.
Prav to je MIlena izrazila in zelo se strinjam z njo v tem pogledu.

Mene ona na smrt spominja na Likovičko – po mojem bi se oni dve fajn ujeli.

Halo 21. Stoletje je in imam lahko v svoji postelji kar mi pase. Meni so nagravzni mrhovinarski otroci. Nobene uporabne vrednosti nimajo. Pes te vsaj sciti in je nezahteven.

Ma, točno to sem prišla napisat 🙂

Se mi zdi prav škodljivo, da se takim babnicam daje platformo za javno pametovanje, ker to samo vzpodbuja njihovo zablodo, da so njihova mnenja zelo relevantna in splošno interesantna.

Nekaj je podobnosti, ja. Meni se zdi Milena še vseeno veliko bolj dojemljiva za določene stvari, tudi več pove. No, na kratko in po domače, Milena mi je manj zoprna, kot Angelca.

Ma, točno to sem prišla napisat 🙂

Se mi zdi prav škodljivo, da se takim babnicam daje platformo za javno pametovanje, ker to samo vzpodbuja njihovo zablodo, da so njihova mnenja zelo relevantna in splošno interesantna.
[/quote]

Ja no. Daje jim iluzijo lastne pomembnosti, kar pa – roko na srce – verjetno ni težko.

Nekaj je podobnosti, ja. Meni se zdi Milena še vseeno veliko bolj dojemljiva za določene stvari, tudi več pove. No, na kratko in po domače, Milena mi je manj zoprna, kot Angelca.
[/quote]

Res je.

Nas je veliko, ki razmišljamo kot Milena Miklavčič. V teh prenatrpanih časih pač ne zmoreš najti sorodne duše in imaš za svojega partnerja kar psa. Pes živi v kuhiniji, spi v spalnici, ga oblačiš in po možnosti še z žlico hraniš.
Vendar, pes je žival in žival ima drugačen nagon kot človek. Če se še tako trudimo, da mu je udobno in ugodno kot človeku, oziroma imetniku psa, to psa ne zadovoljuje ampak kvečjemu lastnika. To je za žival neke vrste nasilje.
Pes pa molči, ne zna govoriti, vendar pa včasih, ko je nasilja preveč, ugrizne in ima prav. Spomnite se primerov tudi v Sloveniji.

Mimogrede, a ji ni rekla, da je nagravžna, ker se ji ne zdi nič narobe s tem, da otroci spijo s psi? No, če je po tvoje, ima sicer vso pravico reči Jadranki, da je nagravžna. Kot rečeno, me je navdihnila, da sem ravnal podobno – da so nagravžni sem med drugim danes rekel sosedom, ki so šli pretekli vikend v Italijo, medtem ko sem sam kupoval kvas in moko v Hoferju zaradi korona virusa, nadalje sosedu, ki ima rdeče rumeno fasado, gostu pri sosednji mizi, ki je naročil štajersko kislo župo (videt ne morem te smrdeče packarije), kmetu, ki je po tresel gnoj po travniku, stari gospe s psičkom, ki me je od blizu povohal, tekaču, ki si je drznil prepoten teči mimo mene v času, ko bi po mojem moral biti v službi (sam sem vzel dopust zaradi korona virusa), bivšemu sošolcu, ki mu manjkata dva zoba, čeprav smo stari šele nekaj čez trideset itd., itd. Razmišljam tudi, kako bi najbolj elegantno rekel, da je nagravžna sinovi učiteljici, ki ima vsaj trideset kilogramov preveč in pa svakinji, ki si pozimi ne brije nog, čeprav nosi krilo in najlonke kožne barve. Po mojem jima bom posvetil kar javno objavo na Facebooku in če mi bo kdo pritisnil jezni emoji ali bog ne daj kaj komentiral, bom takoj zatežil, da me linčajo in mečejo kamne vame.
[/quote]

ŠE!

New Report

Close