Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Miklavčičeva je carica

Miklavčičeva je carica

Ja, veliko stvari se nam zdi nagravžnih, tudi kosmate noge, pa kričeče barve, pa glasna glasba iz sosedove hiše, pa zdihovanje ob spolnih potešitvah iz sosednjih stanovanj.
Ampak spanje z živalmi, to je super nagravžno.
Dajmo, ljudje, bodimo olikani in omikani, nikar drugačni.

Še ne tako zelo dolgo nazaj so hlapci spali v štalah, na postelji zbiti iz desk in postlanimi s senom, v istem prostoru skupaj s kravami in konji.

Z živalmi spijo samo ljudje z najnižjega sloja družbene lestvice, kot je predhodnik napisal-hlapci.

Ne, ne.
Jaz sem mislil na tiste hlapce, ki so včasih delali na velikih kmetijah.

Podpis. Je nagravžna od znotraj.

Še dobro, da so vsi zakonci angelske duše, ki se ne zmerjajo, ne pretepejo in seveda, ne ubijajo. Spomnite se primerov v Sloveniji. Jaaaaoooooo.

Vendar tega tipa pes ni ugriznil kar tako, pes ga je ugriznil in ubil, ker se je nad njim izvajalo nasilje, čeprav je človek mislil, da psu ugaja, kar mu je delal.
Pes ima drugačen nagon od človeka.

Kako so Sašo Baričevića razgrizli psi Atos, Atlas in Joy, ker se je do njih obnašal na neprimeren način.
Pes je zver in ne rabi pretiranega ljubkovanja, hranjenja v kuhinji in spanja v spalnici.
Prepričana sem, da je Milena Miklavčič tako mislila.
Psa moraš imeti rad, pes je lahko tvoj prijatelj, vendar je žival in ima živalski nagon.

Človek je tudi žival, ki jo je potrebno ves čas ujčkat. Samo poglejte kaj delajo na mejah. Ali pa kaj delajo na kitajskih tržnicah.

Človek je tudi žival, ki jo je potrebno ves čas ujčkat. Samo poglejte kaj delajo na mejah. Ali pa kaj delajo na kitajskih tržnicah.
[/quote]

Človek je drugačna žival. Pes je odvisen od človeka, človek za se nad psom lahko izživlja, tudi spolno.

hahaha, pravzaprav se je navduševala nad bolonjskimi bišoni, enako kot mnogi drugi plemiči. se pravi prav nad pasmo, ki še zdaleč ni primerna za v ute, ketne ali garaže :p

hahaha, pravzaprav se je navduševala nad bolonjskimi bišoni, enako kot mnogi drugi plemiči. se pravi prav nad pasmo, ki še zdaleč ni primerna za v ute, ketne ali garaže :p
[/quote]

V naravoslovnem muzeju na Dunaju je na stopnišču, na posebej opaznem mestu, razstavljen majhen nagačen psiček, ki je bil last Marije Terezije. Grem stavit, da je tudi spala z njim.

Nisem prepričana, da so psi samo čuvaji in lovski psi, marsikdo jih ima zato, da mu delajo družbo, preganjajo osamljenost in misel, da jih nekdo potrebuje.
In če psu prija spati v postelji s svojim gospodarjem, zakaj pa ne.

Poznam gospo, ki ima psa. Ona pravi psu: “Pridi sem, takoj, kaj je rekla mama?”. Halo, mama ne moreš biti psu.

In kaj zdaj ce nekdo spi s psom ali ga ima v kuhinji. Ja njegova stvar. A smrcite pa vas je partner nagnal iz pojstle? Pa zdaj izvajate ljubosumje nad psi?

Če bi se srečali Likovičeva in Miklavčičeva se ne bi razumeli pa čeprav sta obe in zgodnjega 19. stoletja po svojih nazorih. In menda sta obe nekdanji članici komunistične partije. Ko se soočita dva taka ega pride do eksplozije kataklizmičnih razsežnosti. Po mojem bi se v studiju stepli. Pa saj lahko Valentina poskusi. To bomo verjetno vsi gledali.
Drugače pa menim, da je imeti psa ali/in mačka neke vrste zasužnjevanje živali. Imamo jih zato, da je nam prijetno ne njim. Žal nam ne znajo povedati kaj si one želijo. Hvala bogu včasih, ko jim je preveč udarijo nazaj kot v primeru Baričevič.
Se pa strinjam, da smo dolžni za njih primerno poskrbeti in, če jih imamo skrbeti. Očitno jim paše spanje v posteljah lastnikov sicer jih ne bi mogli spraviti vanje, da se ubijete. O higieni pa drugje.

Še pomnite LDS?
Love Dog Sex
Za marsikoga, ki odloča v Sloveniji je pes fetiš in to se ne diskutira in se ne kritizira. Tabu tema.

New Report

Close