Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Mikročip na palčkah, bo ugasnil moje življenje!

Mikročip na palčkah, bo ugasnil moje življenje!

Mene so 3 krat testirali, sedaj imam 3 mikročipe v sebi, ko bodo vklopili 5g omreržje bodo uopravljali z vsrmi mojimi organi tudi penis bodo isklopili!

Kakšna smrt neki?! Ko vklopijo 5G ne boš več rabil telefona. Bo kar vgrajen v nosu.

najprej na magnetno , da najdejo in mi to odstranijo z ustne votline. ali kam so vrtali s temi palčkami, me je peklo ko satan. Pa full strugajo po nosu da se čipkasti klin dobro zasidra.

Odkar so me testirali, se mi e-pošta z gmaila kar prikaže v mislih.
Z močjo misli premikam predmete, vklapljam stroje. Celo preoblikujem bankovce. Zadnjič sem iz 5eur naredil kar bankovec za 500.

Avtor je lahko po 3x-nem testiranju še srečen, da mu bodo šele z vklopom 5G izklopili penis.
85 in 90-letniki, ki so bili cepljeni proti Covidu pa so že isti dan jamrali, da se jim ne dvigne več.

Hahaha….. hvala za smeh :))) jaz čakam na Sputnika. Baje da joške rastejo. Yes!! 😉

V enem avstrijskem laboratoriju so dali pod mikroskop neuporabljen PCR test. Zagledali so par gomazečih nitk, morgelonov. S tem testiranega okužijo. Originalno zapakiran test bi moral biti sterilen, brez ene same klice, pa tudi brez nano delcev.
En, ki je to prebral, si je rekel, da bo za vsak slučaj pod mikroskopom pogledal masko. Osupel je videl gomazeče ‘nitke’. Pogledal je še več svežih mask in vsepovod so bili morgeloni. O mikročipih pa niti besede.
Oddaja o morgelonih:
https://www.facebook.com/thomas.cuk/videos/10159090144098158

New Report

Close