MILAN KUČAN
Ste se pa razpisali, pa zanimivo sami rdečkarji, zgleda da ste cel vikend doma čepeli. Sam škoda da nč pametniga od vas. Sem m islo da bo kateri kaj komentiral, pa samo napadi kot že standardno.
Pač kar so partijce naučili v Kumrovcu to danes znajo:-) ŽALOSTNO!
pa vem, kaj je bil “Palček”, jaz komunistov ne bom sovražil, saj bom moral in moram živeti ob njih, jaz sovražim komunizem.
ne sovražim najpametnejšega “Palčka”saj se od njega lahko še kaj naučim, niti najstarejšega Potrča, niti najbolj tumastega Anderliča.
ni razlik med komunisti ZSMS in starejšimi, še Dimsi, JJ, ……
v tem obdobju bazira vsa ta politično-gospodarska mizernost in razmišljanje večine ljudi na komunistični osnovi, mislim pa, da pravi ljudje v politiko sploh nočejo.
pravi komunist je tudi Janez, ki je od vseh trenutno vladajočih komunistov in potencialno možno vladajočih najboljši. po moje, politično in po vsesplošni razgledanosti ne prekaša komunista Milana.
samo razmišljam:
v takšnem politično-gospodarskem apatičnem stanju želim, da prevzame oblast opozicija, predvsem zato da narod enkrat spozna, da je v glavnem vse za k*** in da je predvsem važna stimulacija proizvodnega kadra in proizvodnja in ne neke birokratske p****** (tudi Soršak – M. Pirc), da malih tajkunov sploh ne omenjam.
Tule pa pljuvaš po karbidu, je že začelo smrdeti!!!
Kaj je pa palček naredil toliko političnega!?? Lepo se je smehljal na slikah in penzijoni so ga volili, zravn pa še partijci. Da pa o vsesplošni razgledanosti ne boma govorila! Tam je šel pravi car ta palček! Še političnega govora ne zna povedat brez bobna, sploh pa če bereš njegove zadnje izjave, ki so zares na nivojo visoko razgledanega palčka:-)
komunistično obnašanje najinega Janeza je vidno marsikje. naš narod nima velikega potenciala, odrez Gasparija, ki je samo nakazoval možni razplet, ki se trenutno dogaja, ga je stal “glave”, čisti komunizem.
tudi dogajanja v Mercatorju je pravilno ocenjeval Janković in jih je hotel tudi izpeljati, pa je zopet odšla glava. Slovenceljni slabo razumemo sistem
dam-dobim, za pametne misli jih dobiš vedno po glavi.
bral sem zadnji Milanov intervju v Večeru in tu se lahko v strpnosti kaj naučiš. jasno mi je, da bosta vedno dva pola, vendar morata en drugega generirat, vedno moraš jemati in se učiti od boljšega in tudi slabši ima kaj dobrega. meni je žal, da je v politiki tudi dosti populizma, ki ne vodi k uspehu.
norTon, menim, da zelo slabo poznaš sinjeokca. Izjave, en teden take, drugi teden drugačne. To je ta sinjeokec. Tako je za vse Slovence. Hujska, pomirja, hujska pomirja. A to je kredibilnost? Ne hvala, je zvitost, prefriganost…
Vedno se moramo učiti in posnemati boljšega. Ne samo to, poizkušati je potrebno ga preseči. In to zahteva učenje, ki mu je JJ sposoben slediti in absorbirati, sinjeoki Kučan pa je ostal v svojem času, “za cajtom”. Druščino pa mu dela tako tudi še veliko ninočk, ki so “za cajtom”.