Najdi forum

Splash Forum Politični čvek MILAN KUČAN

MILAN KUČAN

Ej peča domo ga peli pa ga v postlo co h svoji babnci položi (če jo imaš seveda!?) če je tk lep pa sposoben boš mev doma čez 9 mesecev novega palčka s plavimi očmi:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Pa še odgovor ninej v njenem stilu.: Poslušaj ga.

saj ga, pa rade volje, vsaj kaj pametnega slišim.

ampak rada bi od tebe dobila njegove hujskaške in tiste druge komentarje, res.:)

Se sprenevedaš ali pa te je sinjeokec čisto zaslepil.

Ne vem, dejal bom čisto na pamet … Lahko bi se mu pripisala objektivna odgovornost za povojne poboje, Goli otok, … Bil je namreč dejaven v samem vrhu zveze komunistov …

Madonca, tale MK ga res pihne.
Ne samo, da je bil pri 28 letih glavni komunist, odgovoren za medije. Ampak pri 4 letih je odredil povojne poboje, nato se je pa do 12. leta ukvarjal s pregonom ljudi na Goli otok…

Če bi bil malo razgledan bi vedel, da so na Goli otok pošiljali ljudi od leta 1948 , pa tja do leta 1963. Kučan je rojen leta 1941, torej jih je po tvojem začel pošiljati na goli otok , ko je bil star 7 let? PAHOR pa še preden se je rodil ?Si pa res pravi BRIHTNEŽ!Beri malo šolske knjige tvojih otrok,menda ja imaš katerega? Kolikor se mi zdi enega zagotovo imaš ?Mogoče boš potem manj neumnosti kvasil.

Oh kako ste eni pametni k znate celo odštevat! MK vsemu temu je pritrjeval in tudi danes mu ni nič narobe. In to je isto kot če bi to tudi sam počel. V političnem smislu seveda, ne v pravnem.

in ti meni očitaš brusenje, se bom sedajle zadržala, ker tole še zabijanja ni vredno!!!

To mi delaj sedaj bom bol pametn po sveto hodo, ko so me partijci podučili, da je Goli otok obstajal samo do leta 63….še doro da so ga pred mojmo rojstvo ukinli, če ne bi še js šov tota kameje prelagat!

… s polnoletnostjo pa je imel svobodno voljo pridružiti se taki organizaciji ali jo zavreči in se ji odreči … recimo … Spet samo, tako na pamet …

To mi delaj sedaj bom bol pametn po sveto hodo, ko so me partijci podučili, da je Goli otok obstajal samo do leta 63….še doro da so ga pred mojmo rojstvo ukinli, če ne bi še js šov tota kameje prelagat![/quote]

Ha, ha … Malo humorja pa sede … Dobro!

Se popolnoma strinjam z Adamovim razmišljanjem. Nekaj tu gor tega pač ne zmore.

hja, bi bilo pa res čudno če se ne bi.:)

zame osebno ni šans, da bi bil v katerem koli obdobju član ZKS,
dovoljujem pa drugim možnost, da pač kasneje spregledajo
in spregledali so Pučnik, JJ, Dimitrij……sam jih piši dalje…

in “šta jim ja mogu” ? zopet je on on in bo z menoj.

Spregledala je Esmeralda. JJ in Dimitrij imata kontaktne leče. To je tista fora, ki jo prakticirajo v svetu mode (po potrebi zakriješ svoj jaz). Pučnika politika izrablja po potrebi.

V ZKS so bili odnosi precej podobni razmeram v SDS. Način likvidacij je v 21.stoletju malce bolj prefinjen.

Res je Adam, ne veš. Pa to še ni tako hudo, huje je, ker govoriš napamet. Prav zato govoriš bedarije.

Čisto moje osebno mnenje.

Res je Adam, ne veš. Pa to še ni tako hudo, huje je, ker govoriš napamet. Prav zato govoriš bedarije.

Čisto moje osebno mnenje.[/quote]

Ti pa si najbrž že učen padel na svet, ne? … Sicer pa MK in njegovi pajdaši veliko govorijo o strpnosti … Gorovirjo pač …

Čisto moje osebno mnenje.[/quote]

Ti pa si najbrž že učen padel na svet, ne? … Sicer pa MK in njegovi pajdaši veliko govorijo o strpnosti … Gorovirjo pač …[/quote]

Ne, Adam nisem učena padla na ta svet. Sem se kar precej učila, in se še. Velja rek, da se človek celo življenje uči, pa neumen umre.

Da človek ugotovi, da ti “napamet” govoriš bedarije, tudi ni potrebno, da si kaj posebno učen. Napamet govoriti tako grde stvari in nekomu pripisovati odgovornost za povojne poboje, Goli otok….je skrajno bedno in podlo. Tega ste zmožni res taki kot si ti in tvoji pajdaši, ki so vas polna usta lepih besed, vaša dejanja pa so pravo nasprotje.

Sicer pa pomena zadnjega stavka nisem uspela razvozljati!!!

Tisti, ki drži žakelj je enako kriv kot tisti, ki krade.

Kaj meniš, a je to res?

a bejš no, a za JJ pa to ne drži, al kako???

zgleda da ti je spet drot spustil pa so ušete odpadle, dej dobi si selotejp pa preberi še anbart, pol pa z ušetami posluši:-)

heheh, on že ve zakaj sem ga to vprašala, brez skrbi, moj drajt je na tapravem mestu in prilepljen!!!:)

zanimivo da eni što gr, partijce mislim sploh ne komentirajo zadev, ampak sam neki bluzijo in se sprenevedajo…

Bluziš edino ti in tebi podobni.Pa nehaj že enkrat s tvojo govejo župco , probaj koroške grumpe.

New Report

Close