MILAN KUČAN
Če bi bil malo razgledan bi vedel, da so na Goli otok pošiljali ljudi od leta 1948 , pa tja do leta 1963. Kučan je rojen leta 1941, torej jih je po tvojem začel pošiljati na goli otok , ko je bil star 7 let? PAHOR pa še preden se je rodil ?Si pa res pravi BRIHTNEŽ!Beri malo šolske knjige tvojih otrok,menda ja imaš katerega? Kolikor se mi zdi enega zagotovo imaš ?Mogoče boš potem manj neumnosti kvasil.
Res je Adam, ne veš. Pa to še ni tako hudo, huje je, ker govoriš napamet. Prav zato govoriš bedarije.
Čisto moje osebno mnenje.[/quote]
Ti pa si najbrž že učen padel na svet, ne? … Sicer pa MK in njegovi pajdaši veliko govorijo o strpnosti … Gorovirjo pač …[/quote]
Ne, Adam nisem učena padla na ta svet. Sem se kar precej učila, in se še. Velja rek, da se človek celo življenje uči, pa neumen umre.
Da človek ugotovi, da ti “napamet” govoriš bedarije, tudi ni potrebno, da si kaj posebno učen. Napamet govoriti tako grde stvari in nekomu pripisovati odgovornost za povojne poboje, Goli otok….je skrajno bedno in podlo. Tega ste zmožni res taki kot si ti in tvoji pajdaši, ki so vas polna usta lepih besed, vaša dejanja pa so pravo nasprotje.
Sicer pa pomena zadnjega stavka nisem uspela razvozljati!!!