Najdi forum

Splash Forum Politični čvek MILAN KUČAN

MILAN KUČAN

A misliš, da za sinjeokca Kučana to drži?

Če te res zanima (in imaš sploh kej jajc), ga pokliči in osebno povprašaj. Ti bo odgovoril.

Zdravo korošica, evo glih zej sm domo pr`šo pa sm si dav von iz hladilnika šentanevske grumpe, se mi je jejc zluštavo….

Goveja župca in Avseniki…to je tapravo, sam ti rejtam sploh ne znaš štake župce skuhat!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Zdravo korošica, evo glih zej sm domo pr`šo pa sm si dav von iz hladilnika šentanevske grumpe, se mi je jejc zluštavo….

Goveja župca in Avseniki…to je tapravo, sam ti rejtam sploh ne znaš štake župce skuhat![/quote]

Tolk te že zastopm, da s končn pogruntov da t jajca falejo.
No, končn! Mi, k te beremo, to že en cajt vemo!

Jejce mam že bol mihne sam pa dojsti dajo od s`be…

hahaha, kolk dost, a???

ninej, enako, brez jajc.

Verjemi Frančišek, da vse čistokrvne Slovenke znamo skuhati ta pravo govejo župco pa še ostale slovenske dobrote.

hahaha, zate vem! (zadnje čase ne vem več a odgovarjam frančišku ali en mal mem)

en aktualen:
Janez Janša pride na pošto in povpraša, kako se prodajajo znamke z njegovo
podobo.
Prodajalka razočarano odvrne: “Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih
prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se pritožile, da na
znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!”
Janez ne more verjeti svojim ušesom in hoče preizkusiti, ali so njegove
znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo
pritrdi na pismo.
Znamka drži kot pribita.
Janša pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne:
“Vi ste pa prvi, ki je pljunil na pravo stran!”

ninej, oprosti, bilo je namenjeno kisli repi.

Ta je pa dober korošica. Če ga pošlješ v cajtng EKSPRES (kjer obljubljajo za dober politični vic 50 EUR) sigurno dobiš prvo nagrado.

en mal mem, kakšen odgovor pa naj bi mi namenil?
A si nisi o Kučanu postavljal neka vprašanja tule na forumu?

Zate je zaporedje odgovorov prezapleteno. Kaj se pa vtikuješ.

Name se nanaša, zato se oglašam.
Ponovi vajo

Si preveč skisana, da bi razumela zaporedje. Kar ponovi si ga.

Res je Adam, ne veš. Pa to še ni tako hudo, huje je, ker govoriš napamet. Prav zato govoriš bedarije.

Čisto moje osebno mnenje.[/quote]

Ti pa si najbrž že učen padel na svet, ne? … Sicer pa MK in njegovi pajdaši veliko govorijo o strpnosti … Gorovirjo pač …[/quote]

Ne, Adam nisem učena padla na ta svet. Sem se kar precej učila, in se še. Velja rek, da se človek celo življenje uči, pa neumen umre.

Da človek ugotovi, da ti “napamet” govoriš bedarije, tudi ni potrebno, da si kaj posebno učen. Napamet govoriti tako grde stvari in nekomu pripisovati odgovornost za povojne poboje, Goli otok….je skrajno bedno in podlo. Tega ste zmožni res taki kot si ti in tvoji pajdaši, ki so vas polna usta lepih besed, vaša dejanja pa so pravo nasprotje.

Sicer pa pomena zadnjega stavka nisem uspela razvozljati!!![/quote]

Žal tudi nisi ugotovila kaj sem želel povedati z zgornjim v celoti … Sicer pa se bojim, da uporabljaš projekcijo … in svoje slabosti pripisuješ drugim … No, zopet bom dejal, tako na prvi pogled …
No, a ker se je motiti človeško … in sem se s svojim sklepom lahko tudi zmotil, te kot visoko etično moralno stoječo osebo, za katero se imaš, sprašujem …: Pravgotovo nisi imela nič z napadi 11.9. 2001 v NY … Glede na značaj dejanja in posledice te sprašujem ali bi se bila pripravljena, v danih okoliščinah, pridružiti Al Kaidi? …

Lp,

A.

Milan Kučan je bil v času predsedovanja v vrhu priljubljenosti.In če bi danes kandidiral bi isto zmagal na volitvah.

Ti si pa sovražni element države:-)

Dosti pretresljivo, aneda…

pretresljivo ali ne, reč kar češ, tako je!:)

Lastna hvala, cena mala!

ondi…tejko bluziš da ži sam sebi verjemeš:-)

Vsak ima lahko svoje mnenje, pa čeprav je še tako zmotno.

Lastna hvala, cena mala![/quote]

hahaha, a to velja tudi še za koga drugega (naprimer to vlado in njene ministre), a frančišek???

New Report

Close