Najdi forum

Splash Forum Politični čvek MILAN KUČAN

MILAN KUČAN

ninej spet pluvaš po karbito

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

karbito????

dej no, odgovor mi!!!:)

Predvidevam da gre za majčkeno tipkarsko napako, kakršne delamo prav vsi, celo ti.

Gre za kalcijev karbid. Če ga poliješ z vodo, dobiš acetilen, ki smrdi ko sam hudič, pa še eksploziven je. Primeren za pokanje ob polnočnicah, daš ga v škatlo od barve, nanj pljuneš, hitro zapreš in vržeš nekomu pod noge.

Predvidevam da gre za majčkeno tipkarsko napako, kakršne delamo prav vsi, celo ti.

Gre za kalcijev karbid. Če ga poliješ z vodo, dobiš acetilen, ki smrdi ko sam hudič, pa še eksploziven je. Primeren za pokanje ob polnočnicah, daš ga v škatlo od barve, nanj pljuneš, hitro zapreš in vržeš nekomu pod noge.[/quote]

aha, a to je to, ej pojma nisem imela zakaj gre. A takšne zadeve se počno na polnočnicah al kako, meče se ljudem pod noge.

Ja, take stvari so počeli vaši, samo da so nam grenili svete trenutke. Skrajni čas, da so izgubili nekaj oblasti. Je pa res da so metali pod noge še marsikaj hujšega, pa ne ob polnočnicah.

hahaha, a bejš no, ja to pa so bile zarote.

Ja, saj vem. In še ga nimaš. Zato pa kot butalski kovač druge učiš.

mik vidim da si dons orng razpoložen….posti jih dons pr miro…sej veš da jim je gospod Janez Janša dvignil pritisk:)

hehehe, prav nič, a mi ne vrejameš.

sem se pa nasmejala ja, 17.000 udeležencev, še nikoli ne bolj kot danes, res. Bo treba oceno kar precejkat znižat, pa popravic povedat. Pa jim ne gre veš, sej verjamam, da je mal vreme ponagajalo, ampak vseeno.

mik, ti pa res živčke na pašo, eden kle gor je že enkrat rekel, da je politika kurbir, kar verjem mu!!!:)

js nism biv tam, sm pa čuv o 17000 udeležencih…zgleda da so spet eni vnč vidli in vnč vejo ko pa voni ko so tam b`li

hahaha, prov gotov, a ti veš kolk je 17.000 ljudi na kupu.

sploh pa ni važen, lažejo sebi, bo pristanek še tolk trši!;)

A kdo pristaja!? Verjetno palček iz murgl…je pogrunto, da se zadeve ne sučejo kot je zaukazal CK ZKS:-)

mah zdej bi pa res že spet lahko povedal kaj pametnega!!!:)

Sej je pametno, al se devaš terca!!???

Če bereš zadnje javnomnenjske raziskave, tam ugotoviš točno to!

sem ti nalepila link v novi temi, te zadnje raziskave o kateri govoriš, tako malo za razmislek, res čudno, če dobro razmisliš!!!:)))

Jaz sem šla jest in pit na stroške JJ.

Število udeležencev: 17.000 ?? ( Kako spraviš za mize v 5 šotorov toliko ljudi ? ) Bilo nas je okoli 8.000, skupaj z osebjem,nastopajočimi in VIP gosti.

Hrana: golaž, pleskavice, kotleti v neomejenih količinah brezplačni

Pijača: voda ustekleničena za SDS z napisom “Mi vas ne pustimo žejnih”, pivo (2€) in cviček.

Vreme: dež, po odhodu JJ sonce

Zabava: dobra žurka s Čuki. Pa sladkorno peno in balone so prodajali(ne cigani kot pri nas)

Moda:bele obleke gospa in gospodov iz VIP sedežev pridejo do izraza šele ob dodatku pravega dolenjskega blata isto velja za šolne z visoko peto in moške usnjene salonske čevlje.
Struktura udeležencev: upokojenci med 65 in 80, verski fanatiki odeti v rumene majice in rumene kape, tajkuni Slovenskih železnic skupaj z njihovim sindikatom in nekaj firbcev iz sosednjih hiš ( ni mi bilo treba kuhati kosila!)

Zaključek: Blata je bilo v izobilju, pravega dolenjskega,pa tistega izrečenega iz človeških ust

Šinkanemo kojo se ne gleda pod zobe…

kaj je frančišek, muca papala jezik, pa toliko novih tem.:)))

titova..
se vidi, stara šola..
nasprotnika je treba razbit od znotraj…
in to tako..da se žrtvuješ… in poješ golaž..

ninej koma ofolgam kej pogledat, za komunajzarske teme pa nimam cejta:-)

hahaha, a bejš no, še nedolgo tega si ga imel na pretek, ane???

Odvisno kako gledaš na to!!! Jaz skrbim sam zase in ko imam čas berem in komentiram, za vsako pajsjo bombico se pa res ne bom sekiral, še posebej če prihaja od zadrtih fijakrskih kojnov:-)

Nekoč ste imeli dober rek….mislim da je bilo to leta 92 ali 94
NE NA LEVO NE NA DESNO….AMPAK NARAVNOST V DREK….tja ste nas namreč pripeljali in zej se devate pametne. Ah dejte no vaše pravljice so za triletne otroke, pa še ti so vas naštudirali:-)

hehehe, napredek, ni več letnic 1945-1990, bravo franćišek!

Frančišek ti si en enostranski sebičnež in skrajnež.Ne sprejemaš mnenj ostalih obiskovalcev foruma.Če se kdo ne strinja s teboj in zagovarja NOB in levico,ti začneš takoj žaljivo kritizirat.Zaradi takih nestrpnežev,kot si ti so v naši družbi sovražnost,provokacije,prepiri,vojne.

To sploh ni napredek…sam spomnem se ko smo se glih tej pelali na izlet v Prekmurje, pa je bvo ob cesti velek kup gnoja! Z nami na avtobusu so bili zadrti LDS-ovci in smo njihovim besedam dodali svoje…pa se je lepo rimalo in se še danes:-)

New Report

Close