MILAN KUČAN
Ti partizanček imaš zgleda probleme sam s sabo!!!
Ne vem kakšna skrajnost je to, ko opozarjam na preteklost in nerešena vprašanja glede tega. Za partizane in njihova junaštva sem toliko slišal v šoli da so se mi enostavno zagabili. Ko pa človek zveš vso resnici, ki počasi kaplja na dan in se ob tem delaš IDIOTA (češ to pa ni res) se mi obrača v želodcu ob vašem razmišljanju in komentarjih. Nimate niti trohice lastne pameti, da bi znali presoditi kaj je bilo res in prav, ter kaj je bilo narobe. NIti trohice samokritičnosti nimate.
Napadate domobrance in nas zmerjate z belčki, ali ste se pa kdaj v svoji podzavesti vprašali, kako in zakaj je do tega prišlo!!!
Ti partizan in tebi podobni se najprej v sebi vprašajte kaj bi sploh radi od življenja in od soljudi, ki jih imate za belčke.
prav v veselje vas je brat. se človek nasmeji. res :)))
gospod milan je človek na mestu. in ja, gospod. kar vi tule zagotovo niste. malce kulture in strpnosti vam resnično ne bi škodilo. saj sploh nimate argumentov, samo žalite se. frančišek ti si pa lučka od lučk. ampak svetiš pa rdeče. verjetno zaradi besnih ličk. :)))