MILENA MIKLAVČIČ KONČNO ODPUŠČENA
V celotni zadevi je popolnoma brezpredmetno, kako se oddaja imenuje in kdo je ta gospa, ki naj bi bila odpuščena.
Problem tiči v dejstvu, da marsikdo ne prenese drugačnega mnenja. Vse je v redu, dokler se izražajo stališča, ki so nam všeč, sprejemljiva …po nekih samo naših merilih. Je tako?!
Vse ostalo, kar ni v skladu s povprečno “všečnostjo in sprejemljivostjo” pa je za kaznovanje, osamitev in ignoriranje.
Moralo bi vam biti jasno, da živite v družbi, kjer (baje) velja svoboda govora in svoboda izražanja lastnega stališča.
Zaskrbljujoče je dejstvo, da izražanje drugačnega stališča izzove tovrstne reakcije.
A ste se kdaj vprašali, zakaj je tako?
Njena izjava je bila kaplja čez rob. Tisto, ali ti nimaš nikogar drugega za sprehajanje, razen psa, je zaostalo kmečko razmišljanj, ki ni za na javno tv. In ja, marsikdo mogoče nima druge družbe za sprehod kot svojega psa. Nima vsak po pet vnukov itd…In? Vsak živi svoje življenje. Milena pa je ostala v kameni dobi. In ni primerna za na javno tv.
Njena izjava je bila kaplja čez rob. Tisto, ali ti nimaš nikogar drugega za sprehajanje, razen psa, je zaostalo kmečko razmišljanj, ki ni za na javno tv. In ja, marsikdo mogoče nima druge družbe za sprehod kot svojega psa. Nima vsak po pet vnukov itd…In? Vsak živi svoje življenje. Milena pa je ostala v kameni dobi. In ni primerna za na javno tv.
[/quote]
Obregnila se je ob tematiko pretiranega počlovečenja hišnih ljubljenčkov.
Kar je seveda rakrana sodobne moderne družbe.
Sodobna moderna družba pa ne vidi lastnih anomalij.
Ker tišči z glavo v pesek.
Zaskrbljujoče je, da ti ne ločiš med žalitvijo in mnenjem/stališčem.
Razlika je med: Jadranka, ti si nagraužna. In Jadranka, meni se to gnusi.
Danes sem bila pri zobarju. Meni osebno bi se zijanje v odprte gnile zobe gnusilo, ampak zato še ne rečem zobarju, da je nagraužen.
[/quote]
Kakšno žalitev je povedala? In s kakšnimi besedami?