MILENA MIKLAVČIČ KONČNO ODPUŠČENA
Ali lahko ti kot žival sploh vzpostavis dialog z menoj kot človekom ali te vodi samo nagon?
Ti kot žival, se res zavedaš , kaj je to nakladanje…
Če gremo še bolj v detajle, si se lahko kot žival registrirala na Monu?
Več kot hov, hov, žal ne bo šlo…
[/quote]
Še ne nekaj nazaj je bil primer, ko se je obtoženi skliceval, da je posilil žensko zaradi tega, ker že dolgočasa ni potešil svojega nagona. Tako, da ja še vedno nakladaš. Človek je žival, homo sapiens. Pa Zemlja ni ravna.
Če se mene vpraša kot bi rekel Đuro, bi bila odpuščena že od prve oddaje naprej. Pa ostalo češplovje tudi. Ajde Kresalka vsaj nekaj ve, se pa čudim, da je tako požrtna, da se je zaradi honorarja pripravljena spustiti na nivo teh kokoši. Poleg Milene mi je šla še Polona najbolj na organ južno od popka. Spakljivo, skroz i skroz ponarejeno malomestno babše, ki misli, da je svetovljanka, če je nekaj časa bivakirala v Londonu. Kraljeva akademija, hm? Hvala bogu je bila Ljerka Belak samo enkrat ali dvakrat prisotna. Me je pa Jadranka pozitivno presenetila. Ta prenapeta radikalna veganka zna biti u iber težka, a v tej babji staji se pa dobro drži. Bodi dovolj šimfanja. Saj so rožice, vse pisane in bele.
Pa kako vas lahko Kresalka vozi scat?
To je najbolj pritlehna, pokvarjena babura. Samo zna besedičit, kajne?
Top da je – da vidite, kako vas lahko en ‘stručko’ pelje scat!! Pa kdo je ona? Očitno ima dovolj časa, da visi na teh oddajah. Ena zanikrna, pritlehna ženska, karieristka.
Če si predstavljam, da živi s tistim tipom SENICO – mi vse dol pade. 🙁 Kdo je ona?
NULA! Suha veja. S kakšno pravico sploh kaj lapa?
Se afna, hodi po nakupih v tujino…… na ples. Pa potem?
Kaj dela zdele? Si ureja nohte? Študira nove zakone? Ima frizerko na domu? Zakaj pa ne? Keša ima dovolj, potomcev nima. Senica v sosednji sobi spi…. Ona pogleda nazaj in se sprašuje ‘zakaj sem to in to naredila’…… Garant je na tabletah, da preživi…… da zaspi.
Noooo povejte, zakaj vam je ta babura všečna?
Če gre za živali, žensko emancipacijo, vegetarjanstvo, zna biti zelo ostra.
[/quote]
Ja ja, dokler njej paše. Ko je bila enkrat v eni oddaji v živo osramočena, ker je voditelj izpostavil njene usnjene čevlje, je pa rdeča kot paprika v obraz hitela razlagati, da so že stari in da jih je kupila še preden se je začela zavzemat za živali. A nosila jih je kljub temu, kokoš butasta. Itak, kot večina teh vegijev in živaloljubcev, dvojna merila pa slabo razčiščeni pojmi. Ampak važno, da smo in, a ne?
Meni so njena mnenja zelo življensko naravnana, res pa je edina, ki ima družino, vnuke, ki je vse življenje živela z ljudmi in med ljudmi.
Vendar, če bomo samo vegetirali in trosili nezadovoljstvo kot Jadranka Juras, se predajali samozadovoljitvi s prestižnimi znamkami kot Katarina Kresal ali pa se predajali samostanskemu življenju in ko tam ne bomo našli izpolnitve, iskali zadovoljitev v partnerskem odnosu kot Vida Žabot. Kam nas bo to pripeljalo ?
Milena Miklavčič je življensko naravnana in mislim, da nas je veliko, ki se z njo strinjamo.
Še ne nekaj nazaj je bil primer, ko se je obtoženi skliceval, da je posilil žensko zaradi tega, ker že dolgočasa ni potešil svojega nagona. Tako, da ja še vedno nakladaš. Človek je žival, homo sapiens. Pa Zemlja ni ravna.
[/quote]
Še enkrat ponovim.
Sem človek, s svojim razmišljanjem in delovanjem. Ti pa kar bodi žival, če ti tako paše. Vsi zadovoljni, vsi srečni.
Voditeljica sicer bolj malo komentira ampak samo postavlja vprašanja. Odgovori pa so različni.
Če pogledamo status Jadranke, Katarine, Vide, vse tri so dekleta srednjih let, brez potomcev.
Že imeti otroke je nekaj čisto drugega kot živeti samsko življenje.
Imaš prav druge poglede na življenje, druge vrednote, toda bistveno bolj življenski pogledi so pogledi od Milene in Valentine kot od omenjenih treh žensk, ki pač nimajo otrok.
Obregnila se je ob tematiko pretiranega počlovečenja hišnih ljubljenčkov.
Kar je seveda rakrana sodobne moderne družbe.
Sodobna moderna družba pa ne vidi lastnih anomalij.
Ker tišči z glavo v pesek.
[/quote]
Milena vidi tole:
[img]https://www.ilovedogsandpuppies.com/wp-content/uploads/2017/03/dogs-39.jpg[/img]
In tisti, ki jim je nastavila to ogledalo, zdaj skačejo v luft.
Milena povečini res ni nek biser, ampak je bila povabljena v oddajo z določenim namenom. V studiju najbrž ne potrebujejo štiri enakomisleče.
Glede te teme konkretno, je tudi moje mnenje, da psi ne sodijo v postelje itd., a vsak naj se odloča zase. Mene osebno ne zanima, kaj Milena (ali kdorkoli drugi) misli, kako bi jaz morala živeti, zato me njeno mnenje sploh ne gane. Pač, vsak govori tako, da največ pove o sebi. Zakaj vsako izjavo nekoga razumeti kot napad nase?
Ne razumem tega lova na čarovnice. Zakaj imate eni tako silno potrebo nekoga preganjati? Tdi tu na forumu so pogosto teme v stilu, da je potrebno nekaj prepovedati, ukiniti ipd. Morda lahko tema steče tudi v tej smeri.
Ja, če gre preveč v eno smer, po eni osebi, potem to ni več pogovorna oddaja ( pogovor, izmenjava mnenj naj bi bilo bistvo) na tv, niti to ni več forum. Tako je.
[/quote]
Kolikor sem videla, je ta oddaja sama po sebi zelo površinska – tako glede izmenjave mnenj kot tudi tega, da se v eni oddaji (30 min) “obdela” 3+ teme, torej v najboljšem primeru 10 min na temo… kakšne velike resnosti/poglobljenosti že sam format oddaje ne dopušča. Če pa tema preveč zaide v eno smer/na osebno raven, pa je tam voditeljica, ki bi morala reči vsaj “dajmo se držati teme, osebni napadi niso na mestu” ali poseči in dati besedo še komu drugemu.
(Domnevam, da je tudi Polona Vetrih “zapustila” zasedbo, ker si je preveč prilastila oder in druge niso uspele priti na vrsto – slučajno ujela eno tako oddajo par mesecev nazaj, zdaj pa sem nekje prebrala, da tudi nje ni več v oddaji. Morda se motim.)
Upam, da te bodo Kresalova in njeni odvetniki našli preko IP številke in te za taka žaljiva klevetanja iztožili do zadnjih spodnjih gat!
[/quote]
Pa ne samo to farovško tercijalko, ki ima svojo fovšljivo in žlehtnobno gofljo za opletati po drugih življenjih, se najde tule na SČ cel krožek njej podobnih.
[img]https://i.pinimg.com/236x/08/2c/85/082c85c5fedf95cf98d7e8e3d0bc792d–sicily-italy-old-friends.jpg[/img]
Pa ne samo to farovško tercijalko, ki ima svojo fovšljivo in žlehtnobno gofljo za opletati po drugih življenjih, se najde tule na SČ cel krožek njej podobnih.
[img]https://i.pinimg.com/236x/08/2c/85/082c85c5fedf95cf98d7e8e3d0bc792d–sicily-italy-old-friends.jpg[/img]
[/quote]
A to, kar ti pišeš, ni žalitev? Si upaš anonimno, a upaš to povedati tudi na tv? To je žalitev, da.
Imeti otroke je pa res en zeloooo velik dosežek. Vsaka plodna samica ga lahko ima. Če dovolj dolgo živi ima seveda tudi vnuke. To je šele izjemni dosežek.
Z Mileno ni nič narobe, edino kar je nekoliko moteče je to, da je njena življenjska naravnanost enaka miselnosti valpta iz 18. stoletja tik pred ukinitvijo tlačanstva pri nas.
Vrag, da baba ne more pogruntat, da smo v 21. stoletju.
Imeti otroke je pa res en zeloooo velik dosežek. Vsaka plodna samica ga lahko ima. Če dovolj dolgo živi ima seveda tudi vnuke. To je šele izjemni dosežek.
Z Mileno ni nič narobe, edino kar je nekoliko moteče je to, da je njena življenjska naravnanost enaka miselnosti valpta iz 18. stoletja tik pred ukinitvijo tlačanstva pri nas.
Vrag, da baba ne more pogruntat, da smo v 21. stoletju.
[/quote]
Vsaka ga nima!
Zelo zelo dolgo sem bila proti psom v bloku. Ker ja, motijo hišni red (prosim, ne zdaj spet s podivjanimi mulci, ker nekaj teh bo vendarle delalo za naše penzije, kar psi nikoli ne bodo!!, zato je vsaka primerjava do amena butasta), ni ravno higienično slinjenje po skupnih utilijah, ker tudi mene spravlja sosedov lajež do besa. Vendar pa razumem to neverjetno ljubezen do živali. Pred leti je v naše življenje, in ja, v blokovsko stanovanje prišla zavržena psička. Tako radi smo jo imeli. Ko je poginila, sem za njo žalovala mnogo dlje kot za bližnje umrle. Vem, sliši se grozno, ampak zaradi tega lahko tak intenzivni odnos do hišnih živalic razume samo tisti, ki to ljubezen doživi.