MILENA MIKLAVČIČ KONČNO ODPUŠČENA
Upam, da te bodo Kresalova in njeni odvetniki našli preko IP številke in te za taka žaljiva klevetanja iztožili do zadnjih spodnjih gat!
[/quote]
Upam, da tebe dobijo v roke taki odvetniki in te nategnejo do spodnjih gat! Kdo si ti, da bos grozila tu? IP pa se ne uradno.ne sme dobit, razen ce gre za resno groznjo ali trgovino z ljudmi in drogo itn. Kaj pa si ti mislis morda, da je gospa.sceznica? Ves kaj je nazadnje o svojem starem dedu izjavila :’ Miro je moj najboljsi ljubimec.” Kaj bos pa zdaj rekla? Si predstavljas to? Meni je nagrauzno! Je v tvojih oceh se vedno nedolzna puncka?
Vsaka ga nima!
[/quote]
Opažam, da tle na mon- u nihče ničesar dobro ne prebere. Še manj jih je, ki bi razumeli običajno pogovorno slovenščino.
Pravim, da ima otroka lahko vsaka plodna samica. Če ga ima ali ne je pa čisto njena zadeva, ki se nikogar ne tiče.
Zame imeti otroka, ni nikakršen življenjski dosežek. Vse živo se na nek način plodi. Zakon narave pač. Tudi opica v pragozdu ga ima pa ne cirkusira zaradi tega, tudi vnuke imajo pa še vejo ne ali pač. Bonoba šimpanzi so menda zelo podobni ljudem tja v glavo. In kar se onegavljenja tiče tudi.
…dejanskp je marsikaj res; počlovecenje ljubljenckov je slo – marsikje – čez meje.
Razumem, da je pes druzinski clan, a vseeno pes, torej deliti si hrano, spati skupaj, ljubkovanje …. Je pretirano.
Linčanje drugace mislecih ni sprejemljivo, namen teh oddaj je pa tako ali takp prikazati razlicna mnenja, dolgcas bi bil, ce bi vsi ‘lajali’ v isti rog.
No, pa poglejmo
Mene osebno ne motijo kužki, ampak nevzgojeni lastniki, ki mislijo da vse vedo. Najprej je treba poskrbeti za psa (bivanje, gibanje, hrana), nikakor ne spadajo v posteljo, nikakor ne morejo živeti v majhnih stanovanjih, za njimi je potrebno počistiti – tudi v naravi, nikakor ne smejo biti brez povodca…..To bi morali vedeti vsi lastniki.
Pri oddaji me najbolj moti seslanje, ne gledam jo več, ker imam dosti Kresalove in pasjeljubco… .Nivo oddaje je postal pod kritiko. Lepo se imejte in prosim, naj ima lahko vsak svoje mnenje