Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Milena Miklavčič včeraj zadnja beseda

Milena Miklavčič včeraj zadnja beseda

Po njenem mnenju igralec, ki je recimo briljantno odigral bebca ali pa recimo vlogo Hitlerja, tak človek absolutno nebi mogel kandidirati za predsednika države. Zelo bistrumna ugotovitev, kako volilci lahko volijo za predsednika države enega Serpetinška Sicer pa ima ženska zelo skromen besedni zaklad, nikakor ne spravi nič pametnega skupaj, če recimo primerjaš z ostalimi intelektualkami, pa mi niso vse enako simpatične. V tej oddaji je res kot ena gos, se dela pametno pa ji ne rata.

Ja nič torej si ti pametnejša, bolj razgledana, v vseh pogledih boljša od Milene, res ne vem kako si lahko tako trpela in jo gledala in poslušala do konca, najbrž so te prisilili, zato si upravičeno napisala kritiko.
Ker si tako super duper je tvoj nabor izdanih knjig najbrž zeko obsežen in raznolik…

Daleč smo prišli, če pripravljajo take kokošje oddaje, je pač dejstvo, da imamo pretežno le še kokošnjak na tako nizkem nivoju.

Meni je oddaja prav všeč. Tam se krešejo mnenja med seboj zelo različnih ljudi. Mislim, da je to namerno, saj družbe ne ustvarjajo niti samo intelektualci niti samo preprosti, praktični ljudje.
Dobro je prikazano, da je važno sodelovanje in sloga za življenje v družbi.
Sicer pa tudi sama ne bi mogla opredeliti Milene Miklavčič niti za zastarelo, niti prav izvirno. Med nami je veliko Milen in meni je bilo prav posrečeno, sa deluje kot nekakšen frontmen njene, zelo velike družine. Očitno prenaša ona nekaj na svoje potomce, gotovo pa tudi njeni številni potomci različnih generacij, nanjo.
Kar recimo za Polono Vetrih ali Katarino Kresal ne bi mogli trditi.

, se zjokal in šel na drevo.

Milena Miklavcic in ‘V mojih časih’ :-)))) višek njene inteligence. Njena omejenost se je pokazala tudi v primeru, ki ga navaja avtor zgoraj.

Ja, saj, oddaje na nacionalki so samo še za tumpaste kokoši, seveda vam je všeč, saj je prilagojeno večinskemu stanju črede in pameti, ki je ni.
[/quote]

Bleješ, kod, da imaš edini pravico sukat svoj gobec! Kot imaš ti edini pravico lapat, tako jo imajo tudi drugi! Da te ni sram, ker samo šinfaš!

Če si tak kerclj kot se imaš, imaš vse možnosti, da se nekje tako zaposliš in javno poveš nekaj pametnega. Mama se ti v grobu obrača, kakšnega idiota je vzgojila. Pa, da te spomnim! Tudi tvoja mati je bila ženska! In posledično vse tisto, kar ti danes pripisuješ ženskam. Ker saj veš, kako je, ženske iščemo podobne moške kot je bil oče….moški pa v vsaki ženski iščete podobno mamo. S svojim blatenjem, samo poveš kakšna je bila tvoja mama. Niko in ništa!

Bleješ, kod, da imaš edini pravico sukat svoj gobec! Kot imaš ti edini pravico lapat, tako jo imajo tudi drugi! Da te ni sram, ker samo šinfaš!

Če si tak kerclj kot se imaš, imaš vse možnosti, da se nekje tako zaposliš in javno poveš nekaj pametnega. Mama se ti v grobu obrača, kakšnega idiota je vzgojila. Pa, da te spomnim! Tudi tvoja mati je bila ženska! In posledično vse tisto, kar ti danes pripisuješ ženskam. Ker saj veš, kako je, ženske iščemo podobne moške kot je bil oče….moški pa v vsaki ženski iščete podobno mamo. S svojim blatenjem, samo poveš kakšna je bila tvoja mama. Niko in ništa!
[/quote]

Kja je narobe? Saj pravim, da razumem, da so vam všeč take oddaje in tako “visok intelektualni nivo” in sam “visoka vredost” te farse od debat, ki se komot imenuje združeno kokodakanje v kokošnjaku. Našemljene umetno pa vse tako, da je prašič lepši za pogledat v rit, kot taka stara baba v faco.😅

Zelo rad bi prebral knjigo, ki si jo ti napisala zato bi želel naslov tega tvojega umotvora, da jo v knjižnici naročim, ker je sigurno čakalna vrsta res bi jo želel prebrati saj imaš sigurno bogat besedni zaklad in je knjiga prepričan sem vrh inteligentnega zapisa.
Aja malo sem neveden pa bi želel informacijo, kdo za vraga je Serpentinšek?

Strinjam se. Gospa ne ve, kaj je igralstvo in kaj reala. Tega ji ne bi pripisala, sem bila presenecena. Saj to niso njegova stalisca, gospa, serpentinska je on igral. Kako tega eni ne locijo, mi nimjasno. Saj so se pred volitvami ze eni oglasali s takimi neumnostmi, ampak so ga zeleli pac diskreditirati, ona pa, no, mi je delovala prosvetljeno. Do zdaj.

Se strinjam, vključno s tabo. Tudi če si dec.

Kje je Milena miklavcic.?
Jaz sem brala od nje edino ogenj rit in kače..

Tale, ki se čuti tukaj poklicana, da serje čez Mileno Miklavčič.
Kaj ima v življenju takega za pokazati, da se čuti poklicana srati čez Mileno Miklavčič?
Dajmo, z besedo na plan, komaj čakam…

A to je njena nova knjiga -v mojih casih.?

Kja je narobe? Saj pravim, da razumem, da so vam všeč take oddaje in tako “visok intelektualni nivo” in sam “visoka vredost” te farse od debat, ki se komot imenuje združeno kokodakanje v kokošnjaku. Našemljene umetno pa vse tako, da je prašič lepši za pogledat v rit, kot taka stara baba v faco.😅
[/quote]

Frajer, nič ni narobe! Samo hočem ti povedat, da je tudi tvoja mat bila ženska in s tem posledično se je tudi ona šla kokodakanja v kokošnjaku!

Hočem ti le dopovedat, da ne vem zakaj se ti čutiš kompetentnega, da nekoga obsojaš!
Daj postavi se kdaj pred ogledalo, pa boš videl, da ti si pa brez umetnega šemljenja še slabši kot prašičja rit!

Vsak živi neko svoje življenje in kdo si ti, da ga lahko obsojaš?

Oddaja zadnja beseda 😀

A to je njena nova knjiga -v mojih casih.?
[/quote]

Aja pa niti slučajno ni primeren za predsednika vlade – bom zdaj povedala zakaj tako mislim: ker sem ga zadnjič slišala v njegovi angleščini in je bila zelo uboga, kaj komaj je kaj spravil skupaj, prav slišalo se je , da se matra kaj bo povedal in iskal besede. Morebiti je tudi zato zavrnil govor v EP, ker je bilo ga sram govoriti v njegovi angleščini? Se sprašujem če ne…
In to je pa že problem, da smeši državo in odklanja dolžnosti, ker nima nekega znanja, ki bi bilo potrebno.

Ta oddaja Zadnja beseda je zanimiva prav zaradi Milene, ki je drugačna, bolj podobna enemu izmed nas.
Koliko nas na primer obvladuje mondeni svet v katerem živi Katarina Kresal, koliko nas sodi v najvišje kroge aristokratske družbe, v kateri živi Polona Vetrih. Tudi Jerca Cviklj ne izhaja ravno iz preproste družine.
Si predstavljate, da bi te žene govorile med sabo samo o njihovem svetu. Nič ne bi razumeli, ali pa zelo malo.

Aja pa niti slučajno ni primeren za predsednika vlade – bom zdaj povedala zakaj tako mislim: ker sem ga zadnjič slišala v njegovi angleščini in je bila zelo uboga, kaj komaj je kaj spravil skupaj, prav slišalo se je , da se matra kaj bo povedal in iskal besede. Morebiti je tudi zato zavrnil govor v EP, ker je bilo ga sram govoriti v njegovi angleščini? Se sprašujem če ne…
In to je pa že problem, da smeši državo in odklanja dolžnosti, ker nima nekega znanja, ki bi bilo potrebno.
[/quote]

Kdo pa si ti, da boš kritizirala predsednika vlade? Kakšni so tvoji dosežki v življenju in tvoja angleščina?

Od kdaj je Milena Miklavčič referenca za podajajnje mnenja o tem ali je lahko igralec lahko predsednik vlade?

[/quote]
Ok thx

[/quote]
Je to kakšen posebni pogoj, znanje angleščine ali kakšnega drugega tujega jezika, taki zapisi kot je ta mi vedno potrdijo tisto, hlapci za hlapce rojeni brez ponosa in spoštovanja do svojega jezika, sami se delamo majhen in ponižen narod, ki se klanja vsakemu tujcu.
Zna ali ne zna je nepomembno prav je, da govori v svojem jeziku tako kot je odgovarjal hrvaškim novinarjem v slovenščini za razliko od večine naših politikov, v EU so jeziki enakopravni in nisem še slišal Italijana, Nemca, Francoza, da bi v EU parlamentu govorili kakšen drug jezik kot svojega, problem v tem vidite majhni nepomembni ritolizniki, ki se s svojim znanjem angleščine smešite pred tujci, ker ga obvladate tako kot južnjak slovensko po letu dni prebivanja v Sloveniji.

Kdo pa si ti, da boš kritizirala predsednika vlade? Kakšni so tvoji dosežki v življenju in tvoja angleščina?
[/quote]
Kdo si pa ti, da boš meni govoril,da ne smem kritizirati njega in njegovih dejanj. Sem volivka, državljanka te države in gospod je na javni funkciji in o tej in njegovem opravljanju dela imamo vsi pravico povedati kaj si mislimo o njem. Je v službi državljanov.
Moja angleščina je takšna,da sem se v času študija brez zadržkov spustila v poslovno sodelovanje s tujino in komunicirala, do danes bi rekla, da se je glede na tisti čas še malo popravila, nimam pa certifikatov.
In ja navadni državljani imamo za službe pogoje, kjer zahtevajo znanje jezikov in če želimo službo moramo te pogoje izpolnjevati. In za vsakega politika sploh na ministrski ali funkciji kakršnega koli funkcionarja bi morale biti te zahteve osnova – tekoče znanje angleščine.
vedno bolj sem prepričana,da je to zavrnil zaradi angleščine, ker točno ve, da ima znanje kot AB in ga je bilo sram.
In je nedopustno,da nek državnik zaradi lastnega manjkajočega znanja, odklanja opravila s katerimi predstavlja državo. Pa sploh ni važno kateri ja levi, desni, sredinski – za vse velja enako.
Se mu pa vidi, da ima velik ego in da želi z njim vladati in ko mu nekdo pove kritiko, čeprav upravičeno, udari nazaj ” kot s kolom” ali žalitvami.

So vedeli povedati, da je tak način vladanja imel tudi že kot župan – v tem smislu ega kot osebnosti si je precej podoben z JJ. Oba naduta in nabita z egom – tovrstno oba za moje pojme neprimerna za take funkcije.
Na takih funkcijah so v službi države in ne da izkazujejo in hranijo svoj ego.

Kdo si pa ti, da boš meni govoril,da ne smem kritizirati njega in njegovih dejanj. Sem volivka, državljanka te države in gospod je na javni funkciji in o tej in njegovem opravljanju dela imamo vsi pravico povedati kaj si mislimo o njem. Je v službi državljanov.
Moja angleščina je takšna,da sem se v času študija brez zadržkov spustila v poslovno sodelovanje s tujino in komunicirala, do danes bi rekla, da se je glede na tisti čas še malo popravila, nimam pa certifikatov.
In ja navadni državljani imamo za službe pogoje, kjer zahtevajo znanje jezikov in če želimo službo moramo te pogoje izpolnjevati. In za vsakega politika sploh na ministrski ali funkciji kakršnega koli funkcionarja bi morale biti te zahteve osnova – tekoče znanje angleščine.
vedno bolj sem prepričana,da je to zavrnil zaradi angleščine, ker točno ve, da ima znanje kot AB in ga je bilo sram.
In je nedopustno,da nek državnik zaradi lastnega manjkajočega znanja, odklanja opravila s katerimi predstavlja državo. Pa sploh ni važno kateri ja levi, desni, sredinski – za vse velja enako.
Se mu pa vidi, da ima velik ego in da želi z njim vladati in ko mu nekdo pove kritiko, čeprav upravičeno, udari nazaj ” kot s kolom” ali žalitvami.

So vedeli povedati, da je tak način vladanja imel tudi že kot župan – v tem smislu ega kot osebnosti si je precej podoben z JJ. Oba naduta in nabita z egom – tovrstno oba za moje pojme neprimerna za take funkcije.
Na takih funkcijah so v službi države in ne da izkazujejo in hranijo svoj ego.
[/quote]

Če te kaj moti, če si tako sposobna in pametna, lahko naslednjič ti kandidiraš na volitvah, pa da te vidimo. Vsi ste za druge pametni, samo zase ne. Ko boš ti predsednica vlade, pa pokaži svojo sposobnost.

Ok thx
[/quote]
Vsaka ‘kmetica’ ne more biti pisateljica.

New Report

Close