Milena Miklavčič
Vedno bodo eni, ki je ne marajo.In bodo napisali kaj takega.Identicnih zgodb je polno.Naj bi ji ženska pisala osebno, ne pa da po njej pljuva javno.Kakorkoli, grdo in nesramno.
[/quote]
Nekaj pove tudi to, da H. J. ne oglasi ne M. M. ne temu fantu, ki je prepisal njeno zgodbo. V svojem zapisu na FB piše pa, da bi ga rada spoznala… Eh, to bi se dalo urediti na dosti boljših načinov.
Se bo pač po kobalovsko opravičila, je pač pobrala neko življensko zgodbo, v trenutku stiske, ko ni bilo snovi za knjigo, naredila je pa po bratuškovo ko ni citirala virov res ne vem kje je tu problem, bo dekla sorčy pa bo opravljeno.
[/quote]
Pa dobro, ali ste prebrali prispevek? Fant je prekopiral, ne Milena.
Dvomim. Nekdo, ki bi prebolel kaj takega, … rak je zelo, zelo osebno in enkratno doživetje in ko ga enkrat preboliš ne boš šel prepisovat DRUGE zgodbe, ker to je TVOJA osebna zgodba o uspehu, trpljenju, borbi. Ni logično. Veliko bolj verjetno je, da je ta oseba izmišljena.
[/quote]
Kot piše Tara S, Preberi kaj ta fant piše, ne nekaj bluzit na pamet in sklepat brez, da prebereš.
Avtorica pravi da je bila v šoku, ko je videla zapis in obtožbe Jelovčan. “Včeraj pa preberem pri Hermini Jelovčan, da je nekaj stavkov iz teksta – njenih. Z njenega bloga. Šok,“ je zapisala naša pisateljica in pripela elektronsko sporočilo, v katerem ji je Simon, potem ko ga je z obtožbami soočila, priznal, da je nekaj stavkov prepisal. “Ne vem, zakaj sem prepisal tiste stavke, vi pravite, da jih ne bi smel. Meni so veliko pomenili, saj sem sam doživel isto,“ je napisal in se opravičil, Miklavčič pa je na koncu še dodala: “Kaj storiti? Naj se na fanta, ki ima že tako in tako kup težav- jezim? Naj se jezim nase, ki sem za vseh 310 zgodb odgovorna? Ni prijeten občutek.“
Kot piše Tara S, Preberi kaj ta fant piše, ne nekaj bluzit na pamet in sklepat brez, da prebereš.
Avtorica pravi da je bila v šoku, ko je videla zapis in obtožbe Jelovčan. “Včeraj pa preberem pri Hermini Jelovčan, da je nekaj stavkov iz teksta – njenih. Z njenega bloga. Šok,“ je zapisala naša pisateljica in pripela elektronsko sporočilo, v katerem ji je Simon, potem ko ga je z obtožbami soočila, priznal, da je nekaj stavkov prepisal. “Ne vem, zakaj sem prepisal tiste stavke, vi pravite, da jih ne bi smel. Meni so veliko pomenili, saj sem sam doživel isto,“ je napisal in se opravičil, Miklavčič pa je na koncu še dodala: “Kaj storiti? Naj se na fanta, ki ima že tako in tako kup težav- jezim? Naj se jezim nase, ki sem za vseh 310 zgodb odgovorna? Ni prijeten občutek.“
[/quote]
Sem to že prej prebrala in še enkrat nima smisla, da bi nekdo, ki je dal skozi borbo z rakom, kopiral druge. Nima smisla.
[img]https://scontent-ber1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/96292356_585099972387154_7579653551203287040_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=1480c5&_nc_oc=AQmDpHL3JpIDITtRr7kofc1Ypg7mQ-xJoZb6DAru8Yr7jVQKXcqdVp1s5M6i_3Dviss&_nc_ht=scontent-ber1-1.xx&_nc_tp=7&oh=fd827dc7c26da5cdbbd5f996fdbecd5a&oe=5EDA5E78[/img]
Hja, ta je pa lovska.
Dajte no, kakšna novinarka/pisateljica pa je to, da ne preveri zgodb. S tem je sama priznala, da so njene zgodbe navadna fikcija.
[/quote]
Pisateljica? Glede na knjige, o katerih je govora, prej urejevalka besedil.