MILF
Če ne poznate vse zgodbe ne obsojajte…. torej se raje držite teme in se ne poglabljajte v partnerske probleme…. Zakaj vztrajam v zvezi??? .. verjetno zaradi navezanosti, skupno stanovanje,… in zato ker vse drugo štima… samo sex pač ne… zame pač ni dovolj 1-2x letno…
Mi ne pobegenjo, ker nisem šel še nikoli do take meje.. ta bi bila prva… tako da tega ne vem
Ne iščen učnih ur za telebane (že dolgo let nisem teleban ) … ponujam pa marsikaj dobrega …
Torej če je kje kakšna “huda milfica” ki si želi popestritve naj se javi
kake teme, lepo te prosim, teh f.. fehtarjev jamrgli tle gor. huda milfica, ježešna no
verjetno zaradi navezanosti…….dej fant mal se zbrihtaj
ne delaj si sramote okol, lepo bodi priden – sej eš – vsak dobi kr rabi in kr zmore
okol popestritve ti pa čist verjamem – tale srečna dobitnica te ziher ne bi nikol pozabla…… sam vprašanje zakaj ne
Navezanost pri 27-ih??? Sej pišeš kot kakšen zdolgočasen 50-letnik. Kako lahko v zvezi, kjer seksaš 1-2 krat letno, kakroli štima???
Če si ded, zaključi to seanso in potem samski lovi, kar hočeš. Če pa nisi ded, potem pa furaj to žalost od zveze, kjer seksaš 1-krat letno, še dalje.
Avtor, Spider ima čisto prav. Lej moja zveza je bila tudi nekako zakomplicirana, sem mislila da je boljše vztrajat kot iti narazen. Sedaj pa sem prav hvaležna, da nisem več z bivšim skupaj. Pa tudi vse se je lepo izšlo, bilo je malo boleče, ampak to mi je koristilo, da sem sebe spoznala in malo razmislila.
Vedno več opažam, da je od približno 23-30 letnikov, letnic, ki kar vztrajajo v res bednih vezah. Mogoče smo bili tako naučeni, no vsaj meni so do sedaj starši ubijali v glavo, da če ne bom nič potrpela bom vedno sama. Ampak to ni res in pri teh letih bi pa že lahko začeli razmišljati s svojo glavo! Pa če misliš, da si dober v sexu, če vadiš 1-2x/leto, se prekleto motiš
Dvigni si malo standarde, razmisli, če je to res dobra zveza, pol pa pogumno naprej, ker čisto vse se da rešit in zmenit, če le hočeš.
Mi je kar žal za tebi podobne, ki sploh ne vidijo kaj zamujajo.
Če sta v tako rosnih letih pristala pri enkrat do dvakrat na leto, nikoli ni moglo biti ravno bogve kaj od seksa.
In zdaj iščeš najslabšo možno bližnjico …
Jaz niti pri 50 ne bi pristala na kaj takega (ko pišete, da bi štekali, če bi pisal tip, star 50 let), kaj šele pri 27. Ravno seks je pokazatelj, če sta dva skupaj z dušo in telesom, v trdni navezi se intimnost dogaja sama od sebe in bližina spodbuja še večjo željo po bližini. Ko imaš nekoga rad, mu hočeš prebujati prijetne občutke, čim večkrat, to je del naslade. Vidva nista predana drug drugemu, vidva sta samo vdana vsak v svoj usodo. Verjemi, punci boš naredil uslugo, če jo boš pustil, oddahnila si bo … ti pa tudi.
Pred seboj imaš cirka pol stoletja življenja. Ti si se namenil naslednjih 20 let preživeti z žensko, ki te ne ljubi in ki je ti ne ljubiš, zelo verjetno boš v tem času postal oče, preselila se bosta v hišo, nabavila tourana ali espaca in cliota, otroci bodo rasli, vama pa bo pokal film. Zaradi lastne oportunosti te čaka težka, dolga, boleča ločitev, namesto da bi problem začel reševati takrat, ko se je pojavil. Zapravil boš najlepših 20 let svojega življenja.
Katera le bi te hotela?