Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Milijonar na planet z bobovnikom

Milijonar na planet z bobovnikom

Kako se vam zdi, je kdo gledal?

jaz sem gledala v ponedeljek, pa se mi zdi, da Bobovnik ne paše v tako oddajo. On je bil in je za resne oddaje, ala Tednik, Odmevi… Pri Milijonarju bi moralo biti vse skupaj bolj sproščeno in zanimivo, pa ni. Ne bom več gledala.
Pač moje mnenje, drugače mi je pa Slavko Bobovnik top novinar in voditelj.

Zdaj v 2. oddaji mu je bolje šlo, se pa tudi meni zdi, da je on bolj primeren za resne oddaje.

Kakšen milijonar, če je nagrada 100.000€
in tudi nagrade so lepo oklestili

http://prntscr.com/mtxkki

http://prntscr.com/mtxnsn

Drugače pa Bobovnik no go…še poberi v mestu je bolj zanimiv za gledat, čeprav je neka tretjerazredna produkcija.

Sem gledala včeraj od polovice dalje.
Saj ni hudo zanič, ampak vlečenje in nakladanje pred razglasitvijo pravilnega odgovora je res nepotrebno. Sploh pri prvih vprašanjih bi moralo teči kot iz topa, kasneje, ko je v igri več denarja in težja vprašanja, pa lahko stopnjujejo napetost z zavlačevanjem.
Splošna ocena: 3 do 4.

Milijonarja mora vodit vedno nek komik, da zadevo naredi zanimivo, drugače je dolgcajt za pop…

Najboljši kviz vseh časov je pa bil Najšibkejši člen z Violeto Tomić, ker je bil dober format in so se tekmovalci med sabo napadali, Violeta pa je začinila s svojo strogostjo.

Najšibkejši člen – to je bilo čist negledljivo!
Tist Joker z Galuničem je čisti drek.
Za milijonarja je Jonas najboljši.

Najšibkejši člen je imel vse, kar mora imet kviz. Vprašanja, znanje, napetost, taktiko, užaljenost, dramo, pa še dobro voditeljico, ki jih je znala na trdo prijet.

Milijonar z Jonasom pa je tudi bil veliko boljši, ja.

Bobovnik me ne moti toliko kot to, da Planetu tv očitno ni v interesu, da bi tekmovalci sploh kaj zaslužili. V primerjavi s prejšnjim “Milijonarjem” so močno znižali denarne nagrade, obenem pa pa od 300 evrov naprej postavljajo tako zaje.antska vprašanja, da glava boli. Namesto da vprašajo, kako je bilo ime Petrarcovi muzi, sprašujejo, kdo od naštetih se je v svojo muzo zaljubil leta 1327. Namesto da vprašajo, koliko grammyjev je dobila Amy Winehouse, jih zanima, koliko jih je dobila na 50. podelitvi grammyjev. Prej je bil ta kviz zame preverjanje splošne razgledanosti, zdaj pa je zgolj slepo ugibanje.

Ja, če veš odgovor, je to “splošna razgledanost”, ker si nočeš priznat, da v možganih hraniš brezvezne podatke, če ne veš odgovora je pa slepo ugibanje. Tako to gre.

Ja, če veš odgovor, je to “splošna razgledanost”, ker si nočeš priznat, da v možganih hraniš brezvezne podatke, če ne veš odgovora je pa slepo ugibanje. Tako to gre.
[/quote]
Se ne strinjam. Takšna vprašanja so zaje.ancija. Zame so zgolj dokaz, da Planet tv ne želi, da bi tekmovalci sploh kam prilezli. In seveda je na smrt dolgočasno gledati, kako vsi po vrsti pobirajo po 300 evrov.

Pa se nagradni sklad je ponizujoc za tekmovalca. Prides do 10vprasanja pa dobis 1.200€. Kot, da smo v Venezueli

negledljivo zaradi gospoda Bobovnika. Dovolj bi bilo že da bi si on sam ogledal kakšnega milijonarja na tuji TV, ali pa ima naročeno, da mora tekmovalce stalno nazivati z gospodom. Kakšen gospod? Vsak ima ime in priimek in je povsem dovolj vikanje in ime. Tko pa je pol oddaje posvečeno naslavljanju gospod.gospod.gospod.

In že od 2008 je glavna nagrada v slovenskem milionarju 100.000 €. Ja morda postaneš milijonar, če ti manjka sam še teh 100.000 in prideš seveda do konca…………hihi

Se ne strinjam. Takšna vprašanja so zaje.ancija. Zame so zgolj dokaz, da Planet tv ne želi, da bi tekmovalci sploh kam prilezli. In seveda je na smrt dolgočasno gledati, kako vsi po vrsti pobirajo po 300 evrov.
[/quote]

Točno tako.

Milijonar je totalna katastrofa.
Voditelj je poosebljen dolgčas.
Lestvica nagrad je nastavljena tako, da bi bilo že z normalnimi vprašanji zelo težko odnesti tri tisočake.
Prvih pet vprašanj je povsem brezveznih – ja, morajo biti lahka, ampak v tujih verzijah imajo recimo za napačne odgovore zabavne besedne igre – šesto pa je tako težko, da bi moralo na vrsto priti šele tik pod vrhom.
In zdaj pride prava komedija: v samo dveh oddajah in manj kot 10-ih resnih vprašanjih jim je že uspelo ponuditi odgovor v hrvaškem jeziku /poskok/, eno vprašanje pa je imelo dva pravilna odgovora /ne, ementalec se ne imenuje po mestu, temveč po dolini in ta dolina se imenuje po reki/.

Meni se zdi slaba oddaja, slab voditelj. Gledala sem pol ene oddaje.

Zdi se mi, da je bil Jonas boljši in bi bil tudi sedaj boljša izbira.

Res slabo. Ni gledljivo

Obup je in gledalci nikamor ne pridejo in potem skoz ta lahka bedna vprasanja ..res dolgcajt.

Pri Jokerju so že v prvih oddajah delili tisočake. Tu pri Milijonarju pa te spustijo do 300, največ 400 EUR, potem pa dobiš nemogoče vprašanje. Skopuhi na Planet TV.

Poleg tega, da deluje štorasto in okorno, se mi zdi Bobovnik tudi že malo senilen.

Evo potem sem pa jaz prva, ki pravim, da mi je oddaja všeč. Res je, da milijonarja povezujemo z Jonasom ki je to oddajo vodil leta in leta (jonas meni ni več gledljiv) Bobovnika povezujemo z drugo oddajo, ki jo je vodil leta in leta. Skratka meni oddaja ni slaba in ko gledam preverjam tudi mojo razgledanost. Itak pa ni namen oddaje, da raztalojo ful denarja.

Ni za take oddaje. Zna biti zafrkljiv, tudi do ljudi, ki so na tribuni, ni takten. Tega se je pač naučil pri vodenju Dnevnika, Tednika, kjer mu je ta sposobnost prišla prav. Tu pa bi bilo potrebno nekoliko drugače.

Kako preverjaš svoje znanje, če so vprašanja do 400 eur prav bedasto lahka, dlje pa ne pridejo??

Bobovnik je za v penzijo

Zakajso voditelji vedno moški?

On je že v penziji. Ne prav dolgo. To tukaj je. Ne vem, mogoče da ga ljudje ne bi pozabili. Mogoče rad nastopa.

New Report

Close