Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Milijonar na planet z bobovnikom

Milijonar na planet z bobovnikom

Šele pri tej oddaji me moti Bobovnikov način govora oz. izgovorjava (odsekana, počasna), prej me nikoli ni. Pa veliko pozablja. Sem kar neprijetno presenečena. Škoda, da je šel v to oddajo in tvegal, da malce “umaže” svoj sloves.

Denarne nagrade so pa res smešne, vprašanja pa brezvezna, saj zahtevajo ugibanje, ne pa znanje.

jst sem pogledal v torek ene petnajst minut in se mi zdi voditelj dolgočasen, ko sto mater, kot, da je z mislimi čisto drugje, recimo, da razmišljja zakaj tist dan ni šel na velko potrebo. Ta o zajebanciji oz. nagajivi zafrkanciji z besedami med ljudmi…., nima pojma.

Prestar in preslab je za dobro interakcijo z ljudmi. Dobro bere novice in tu se konča.

Se strinjam, bolje bi bilo da odneha z odmevi in ga ohranimo v spominu kot dobrega voditelja, kot pa to skropucalo, in v tej vlogi si ga zapomniš kot zadnje. In tudi mene v tej oddaji moti glas, način..kar me prej nikoli ni, ne vem, a imajo na planetu tako slabo ozvočenje napram rtvslo..

Se strinjam, bolje bi bilo da odneha z odmevi in ga ohranimo v spominu kot dobrega voditelja, kot pa to skropucalo, in v tej vlogi si ga zapomniš kot zadnje. In tudi mene v tej oddaji moti glas, način..kar me prej nikoli ni, ne vem, a imajo na planetu tako slabo ozvočenje napram rtvslo..
[/quote]

nič ni krivo ozvočenje, on je ves čas na ta način klobasal in kar precej novinarjev ga pri tem celo posnema. Že prej je bil do skrajnosti zoprn, samovšečen, samo ni prišlo do izraza, ker je poročal o slabih novicah in podjeb…. folk.

nič ni krivo ozvočenje, on je ves čas na ta način klobasal in kar precej novinarjev ga pri tem celo posnema. Že prej je bil do skrajnosti zoprn, samovšečen, samo ni prišlo do izraza, ker je poročal o slabih novicah in podjeb…. folk.
[/quote]

Tudi meni se je vedno zdel samoveščen in čisto nič simpatičen.
Pred leti mi je bil kot novinar, voditelj dober. Zadnja leta ne več.
Tukaj na Milijonarju……slabo.

Slabo..

PosebAj ????? Resno, Slavko?

Bobovnik je kar vstal, preden je “zaključil” s tekmovalcem. Meni se ne zdi primerno. Pa vsaj posneli bi še enkrat čez, saj ni težko.

To je bilo pa skrajno neprimerno zdaj s tem zadnjim tekmovalcem. Hitro, hitro. Pa jasno povejte odgovor. Prav na tak žaljiv način. Kr neki

Najšibkejši člen – to je bilo čist negledljivo!
Tist Joker z Galuničem je čisti drek.
Za milijonarja je Jonas najboljši.
[/quote]
Očitno si bolj butaste sorte, sory.

A veste kaj, po vsem shitu, ki nam ga predvajajo televizije za maloumne ljudi (resnicnostni sovi, telenovele itd) pravite, da je kviz slab? Hja kaj sploh lahko dodam na to 😀 meni bobovnik ni optimalen, slab pa ziher ne. Meni osebno se je tudi jonas prevec pacil. Glede denarnega sklada js pa res slaba. Ampak koncno ena oddaja, kjer malo meris razgledanosti!

Sem ga gledal že parkrat, pa se mi zdi, da … nisem vedel, da je Bobovnik na hece, ker je vedno tako resen, oster in strog. Pri odmevih in tedniku pa še kje je bil top novinar. Daleč najboljši. Ob pokojnem Matjažu Tanku, je on naslednji odličen novinar, ki ga kar pogrešam v resnih oddajah.

Predvsem me pa zanima, če so mogoče na rtvju prišli v spor z njim kaj, glede na to, da se bi naj upokojil, a vodi pa oddajo na drugi televiziji. In to oddajo, ki ni milijonar, ampak je glavna nagrada 100.000 eur.

Isto mi je šport na rtv postal takrat čisto dolgočasen, kar se tiče napovedovalcev, ko so igorja e. berganta odstavili iz športnega področja in ga posadili v dnevno-informativni program. Škoda ga je, ker je bil res odličen napovedovalec.

Na RTV zdaj pogrešam enega “zajebanega” novinarja, ki je spraševal goste, kar bi jih vsak normalen in pošten državljan. Edino Tanja Gobec bi mogoče lahko bila njegova naslednica, ampak Bobovnik je najboljši v tem. Uroš Slak je pa tudi “zajeban”, ampak je njegov programski oz. časovni urnik tako natrpan, da zaradi ogromno vprašanj in vsega, gostom dobesedno prekinja govor in že sprašuje druga vprašanja.

Ni primerjave z bedastimi RŠ. To je čisto gledljivo, Bobovnik se je malo privadil, popravil in se kar da gledat.

O moj bog, odkar spremljam tega Milijonarja, vidim, da Slovenci nimamo pojma o književnosti! Za se zjokat. Kako ne moreš odgovoriti takih lahkih vprašanj?

Tista, ki je rekla, da gremo pred Milijonarjem na zahtevno spraševanje … Hahaha. Mogoče, KP je oddajo vodil Jonas!

Naš milijonar ima tako lahka vprašanja, da me zelo preseneča kakšni ljudje, s tako malo znanja, se prijavljajo v to oddajo. Če pogledate na hrvasko tv kakšne kvize imajo oni (potjera, šifra) bi njihovi povprečni igralci pri nas z lahkoto osvojili ‘milijon’

Tista, ki je rekla, da grejo pred Milijonarjem na zahtevno spraševanje … Hahaha. Mogoče, ko je oddajo vodil Jonas!

Res je katastrofa televizije, oziroma človeka,ki je za to odgovoren.
Miljonar z glavno nagrado 100.000 eur…..katastrofa od katastrofe.
Toliko zaslužijo z enim ogledom.Zato lepo prosim,delite to naprej prek omrežji, da to oddajo uničimo z ne gledanjem le tega.
Skopuhi.—
Sploh pa da po 10 odgovorih si na bogih 7000 eur.
Naprej pa nemogoče.

New Report

Close