Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Milo – trdo ali tekoče?

Milo – trdo ali tekoče?

Katerega uporabljate?

Jaz imam najraje trda mila. Za roke in pri tuširanju ali kopanju. Seveda si pri kopanju dam v bano kakšno dišečo peno ali olje, umijem pa se vedno s trdim milom.

Na javnih WC-jih ali v službi pa seveda uporabljam tekoče milo. Če je tam na razpolago le trdo, ga ignoriram. Pa ve?

Obe vrsti imam na umivalniku in pri tušu. Potem pa po trenutem navdihu… 🙂

trdo smo uporabljali doma 15 let nazaj.ker ga otroci nismo znali dovolj sprati in je gor ostajala umazanija smo začeli kupovati tekoče.imamo ga doma,prav tako v službi.

Imamo oboje. Otrokom bolj tekoče sede.

trdo. Hčerka je imela probleme s kožo in je zdravnica rekla, da je prvi ukrep zamenjat tekoče milo s trdim.

OK. Lahko odgovorim na tvoje vprašanje, da me ne bo kdo spluval, pri umivalniku imamo trdo, pri banji oba in ju uporabljam po trenutnem navdihu.

Me pa zato veliko bolj zanima (pa sorry, k ti smetim temo), kaj za vraga boš počela v življenju z našimi odgovori???

Ma prav res, ej, a ni škoda tipk, za taka vprašanja?

who the fuck cares, a se umivaš s trdim ali mehkim? (za moške je mogoče zanimivo to, se drugače bere, ha ha….

tu nekje sodi tudi tista ki je presenečena ker je dobila M? ma koga to briga?

Jaz že leta samo tekoče, moj pa žal vstraja pri trdem, pravi da se s tekočim ne more umit, da je to samo za božat. Očitno ima predsodke.
Meni pa gre na živce, da samo zaradi njega mora biti tista žajfa povsod, pa se svinjarija dela.

Ne razumem, zakaj pišete na forum tisti, ki vam je škoda tipk?

Aja….jaz se s trdim.

lp

OK, moški se lahko tako ali drugače umivajo s trdim, ampak da bi se tako ali drugače s tekočim???

A tvoj ima vedno trdega, ko se umiva, ali kaj? Ko ga ima moj, mu jo nastavim, pa je to to. -:)-:)

Aleluja, sem že mislila da bom fasala napizditis…. ha ha ha

kako zgleda s tekočim???? hm, so lih zadnjič po TV razlagal, da imajo moški s tem težave….

Ha ha ha, zdej nisem več tečnoba No.2, ampak veselko No1.

Jaz in sin uporabljava navadno trdo milo, hčerka in mož pa tekoče.

Nam je pediatrinja rekla, da če kopamo otroka s tekočim milom, ga moramo trikrat dalj spirati s kože in da tekoče milo zelo suši kožo.
Od takrat vsi v družini uporabljamo za kopanje in tuširanje trdo otroško milo. Za roke pa kar tekoče.

Ne maram trdih mil… Se mi zdi, da mi kar zategne kožo. Že od nekdaj uporabljam tekoče, sem pa preizkusila razna trda, pa me niso prepričala.

ni mi jasno nikakor ne, da se še sploh kdo umiva s trdim milom. pri nas že leta ne obstajajo več. Svašta. Ali se tudi tuširate s tem?
Ali niso geli za pod tuš?

“Ne morjem verjet”, jaz tudi ne, da se še kdo umiva s tekočim milom, če pa to RES ni več IN?

Saj se hecam – samo draga “ne morjem”, zakaj pa bi bilo samo po tvoje prav? Mal@ je pač vprašala, ne vem, zakaj moraš zdaj v nič dajati vse, ki imajo drugačne navade kot ti?

Jaz se že dolgo tuširam z tekočim milom, pri lijaku imam zaradi pudrastih rok zjutraj vedno trdo milo za roke

Trdo milo pa tudi kupujem za v predale da mi perilo diši….

strinjam se z Metinim mnenjem, zakaj se vsi obregnejo s tako ihto in pametjo v drugačno mnenje?

New Report

Close