Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Mimogrede (Mohor Hudej)

Mimogrede (Mohor Hudej)

Danes smo imeli v nekem krogu eno debato. Včeraj je bil spet v Davosu forum, kjer je svetovna mafijska združba debatirala, kako nas bodo počasi kuhali naprej. Kolikor vem, brez udeležbe naših plačancev. Lansko leto je bila podobna zadeva. Lani je bil tam Šarec, ki je dva dni zatem odstopil. Po mojih informacijah šokantno tudi za folk v svoji stranki, brez kakršnekoli vnaprejšnje najave. Kako je to možno? Kako? Koliko to stane? Koliko in kam je nakazano? In če je to zgolj ugibanje, kako to, da ga nihče ni nikoli o tem povprašal? In potem pride ta grosupeljski manijak. V vsem tem času se je oglašal z masko na gofli in podporo ukrepom, praktično z isto dikcijo, ki jo ima grosupeljski manijak. In brez odstopanj v katerikoli struji v parlamentu. Niti enega samega poslanca ni bilo do sedaj, ki bi izrazil en sam dvom. VSI ISTI! In zdaj se ustanavlja še kao neka rešiteljska stranka, samih lopovskih frisov. To smo mi, takšni kot smo v resnici, država navadnih kriminalcev, vsi ostali atributi so že nesmiselni. Puhloglavi mafijci in še hujši folk, ki je kastriran, paraliziran, brez obraza, ena sama sramota za tisto, čemur se reče ČLOVEK. V pozitivnem smislu seveda. In kje iskati rešitev? V resnici. In resnica je, da smo na svet spočeti iz povsem drugačnih razlogov in na njem živimo povsem iz drugačnih razlogov kot nam jih vsiljujejo. Vsak posamezno! Vsak je posameznik zase, v osnovi svoboden, naravno bitje kot nešteto drugih. In zato imamo nenazadnje tudi neštete zakone, ki so temelj CIVILIZACIJE. Vse, prav vse kršijo točno omenjeni kriminalci v Davosu in tisti, ki dva dni po obisku foruma odstopajo in tisti, ki so namesto njih nastavljeni. To nam bi moralo biti vsaj približno jasno, če želimo ohraniti mentalno zdravje. Če ne pa, cepite se, upognite hrbet in se čredno priključite kolektivnemu mučenju posameznika v prid IDEJI, ki niti ideja ni. Še to ni. Še to ne. Včasih so budale ginule za ideale, zdaj ginejo celo brez tega. Vpršajte se vsaj, kaj je ideal? Vsaj ideal, ki predstavlja “delovno ime” debate. Ga ni! Ker zdaj bo nov sev in jutri nov, ker ni ideala, je ena sama laž in j-eb-a-nje ljudi v glavo.

Ne pozabi omenit, da je tale Mohor javni uslužbenec, knjižničar.
Ko prideš v knjižnico, ves namrgoden, če hočeš kak nasvet, če hočeš knjige vrniti, prevzeti… delo mu pač ne diši. Gre pa rad na čik med delovnim časom. TO mu pa gre.

Taki ste. Z dvema levima rokama,ker ste tako leni. In Tale knjiznicar….se ve, kak profil gre kao studirat ta foh…nesposobni, malo levi v glavi, delomrzni.

nova
Uredništvo priporoča

Je Bog reku 8 dan, zdej bom pa ustvaril Andreja. Ampak njemu bom dal samo 1 možgansko celico in kolesce več od kure, da ne bo sr.al po dvorišču. Tako njegovemu fotru, čobanu s Šarplanine pošlje orangutanko. Gleda čoban kaj hudiča je zdej to zaeno kosmato bitje. On je navajen da ga turi samo njegovim ovcam pa si reče bom pa še tole lepotičko nategnu. Tastar despotovič nategne opico in ona v trenutku zanosi in donosi – hvala Bogu za pomoč. In naslednji dan oraguntanka despotović povrže res, res grdo bitje. Reveža so imeli prvi dve leti v kleti zaprtega, ker niso vedeli ali bo krompir ali majmun. Na našo smolo je izpadel majmun. Če bi bil krompir bi nekdo imel vsaj kako korist od njega. Ker je bil tako grd so ga ostali majmuni iz familije despotovič brcali in tepli in se norčevali iz njega. Seveda je to njegovo opičjo mat malce prizadelo zato je malemu Drejcu okoli vratu obesila klobaso, da se je vsaj domači pes Darwin igral z njim. Ker pa je bil zelo zaostal je tudi shodil šele pri 12 letih, premikal se je lahko le tako, da mu je čale zabil u šupak govejo kost cucek Darwin ga je pa nato vlačil po dvorišču sem in tja. V šolo ga niso pustili, ker so se ostali otroci zaradi njegove grde face razbežali po celi vasi zato je Drejko bil doma trolal po netu in najedal ostalim, ker se je le za tipkovnico ter skrit za monitorjem počutil pomembnega in sprejetega.

Danes pa LudiD zgleda takole. Po mami opici je seveda podedoval tudi skrb za higieno zato pač ima gnile in neurejene zobe kot, da bi mu jih nekdo s fračo not nastreljal. Smrad njegovega gobca pa ne moti njegovega toplovodarskega frenda. Darko Čater aka Darwin pravi, da tudi njegov lulček tako smrdi ko mu ga utera v šupak. Zgleda da se človek navadi na smrad. Kaj čmo že pregovor pravi, da podobni (p)tiči skup letijo.

[img]http://shrani.si/f/2M/z7/3MAyD8nR/1/despotovic.png[/img]

kopirano

Več kot leto dni je že odkar sem slišal in potem preživel leto dni j-e-b-an-ja v glavo v zvezi s tem mindfu-ck-om imenovanim COVID. Ena sama stvar je pozitivna: osebno poznam samo ENO osebo, ki naj bi umrla za COVIDOM. Pa še to nisem prepričan. ENO v ENEM letu!!! Praktično že od začetka, prvih 14 dni sem bil še v dvomih, sem na podlagi prebiranj in spremljanja različnih informacij prišel do zaključka, ki ga nisem spremenil do danes in ga ne bom nikoli, tudi, ko nam bodo prodajali vedno nove in nove viruse, ki so se pred letom dni odločili, da nas napadajo kot v STAR WARS. Jebite se, mene lahko fentate, prepričate pa nikakor. Na srečo sem mel prav, vse skupaj je ZLOČIN in agenda ekonomsko-politične mafije, golazni, ne pa medicinski fenomen, tako na srečo vem le za ENO samo žrtev. Zdaj pričenjajo z novimi sevi in podobne nebuloze. Spet isti obrazi, ista pokvarjena banda: IHAN, TOMAŽIČ in vsa farmacevtska kvizlinška zalega ala Bitenc in podobni. Skratka, vse kar govorijo je laž. VSE, samo to imejte v mislih, če vas načenja dvom: VSE!!! Jim bomo sodili, slej kot prej. Angleški sev, sej ne vem, kaj naj bi rekel, v bistvu se tem kozlarijam že smejim.

Avtor, daj temu Mohorju povej, da naj začne že kaj delat.
Že leta visi na davkoplačevalskem denarju, je namreč javni uslužbenec. Delo mu pa ne gre in ne gre. Zna pa viset na FB in pisarit nebuloze. Verjetno v službenem času.
Aja, knjižnica Celje je to.


Saj avtor Majmun ludoD, Despotović Andrej, pa že vsa leta visi na socialni, odkar se je nepismen delikvent brez končane osnovne šole priklatil v Slovenijo, kadar seveda ni v zaporu zaradi tatvin. V arestu je pa spet na plečih države. Kateri od njiju naj komu zdaj kaj pove?😂😂😂

Ne dela vec tam. Odpuscen.

Vajen takšnih anonimnih riti, nepismenih debilov.

New Report

Close