Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mimovrste – brezplačna dostava

Mimovrste – brezplačna dostava

Zdravo.

A na Mimovrste ne nudijo brezplačne dostave za nakup v večji vrednosti? Na njihovi strani ne zasledim tega podatka.

Hvala za info.

Dvomim, ker sem kak mesec nazaj kupila nekaj v vrednosti 700 evrov in je bila dostava …

Pošlji mail in vprašaj, najlažje.

Heh, kakšna brezplačna dostava le. Če naenkrat naročiš 5 izdelkov, ti za vsakega zaračujano poštnino. Naj si jih vtaknejo kamor čejo

brezplačno prej nad 200 eur, zdanjič sem po dolgem času nekaj naročila, pa sem tudi videla, da ni več dostave. morda zaradi te korone, ko pošiljajo samo prek dpd

artikle z različnimi datumi dostave je treba združit, da pošljejo vse naenkrat = ena poštnina

*brezplačne dostave, pardon

Dostava je brezplačna za vse izdelke, če postaneš član VIP kluba. Pogoji so, da opraviš vsaj 10 nakupov v vrednosti več kot 50 eur, ali da je skupna vrednost nakupov višja od 800 eur. Jaz sem ta znesek dosegla brez težav v času black friday popustov, ko nakupim vsa božična darila za žlahto, pa vmes mi je še pralni stroj crknil in sem ga kupila pri njih.

Za posamezne izdelke pa imajo zraven izdelka napisano, če je dostava za tisti izdelek brezplačna

Ne širi laži. To bi bilo le, če bi imeli različne dostavne čase, ampak tudi to se lahko reši z gumbom… Združi nakupe. Je pa res da potem rabiš čakat, da dobijo vse.

Občasno imajo razni izdelki brezplačno dostavo. Pa nad 200€ je tudi bilo včasih… ne vem zakaj ni več.

New Report

Close