Mimovrste – ima še kdo težave?
Zdravo.
V njihovi spletni trgovini bi rada oddala naročilo, vendar ga ne morem.
V košarici imam več izdelkov. Na blagajni me vpraša, če želim združiti več pošiljk v eno, saj imajo izdelki različne dobavne roke. Pošiljke sem združila, vendar mi te izbire ne upošteva, saj se mi še naprej prikazujejo 3 pošiljke.
https://www.file.si/drive/s/CvC5BRh8nEDQdwtal6OkzD7yoSfFI4
Ima še kdo te težave?
Razočarana nad mimovrste. Kupila sem sesalnik Hoover. In na spletu je na veliko reklama, da imajo podaljšano garancijo na 5 let, če se prijaviš v določenem obdobju, račun in te zadeve. Hm, ker na spletu ne berem čisto vse zapise v nulo, sem spregledala droben tisk, da to velja ŠELE od 20. 3. 2021. Bravo. Spletni marketing deluje. ČIsti presežek. Uspelo vam je. Tudi tako se zavaja kupce. Čisto vse moraš prebrat v nulo, čeprav ..()=&. Toliko. Se mi zdi res bedno. No mene ta spletna stran ne vidi več. Je dovolj drugih trgovcev. Robe povsod dovolj.
No problem, brez težav sem kupil hladilnik za 500 ojrou preko Telekoma na 24 obrokov brez obresti, prijave, itd. itd…. in dostave. Cena pa še boljša kot na vseh teh razno raznih vrstah, e-nakupih in še čem drugem.
Vse iz kavča.. pardon stola pred računalnikom. Plačilo preko Telekom računa in še enkrat brez vseh komplikacij.
Verjetno, da niso najboljši , so pa solidni in nekomplicirani.
Ja kritje na računu , predvsem pa zaupanje pa moraš imeti v vsaki firmi, ne samo pri Telekomu.
Lp, Mark
Postali so preveliki in si privoščijo stvari, ki si jih prej niso. Nategovanje z dobavnimi roki – pred leti je njihov napovedani čas dobave držal, danes redno zamujajo za več dni za obljubljenim rokom. Potem dodatni stroški ob prevzemu, dodatni stroški, če plačaš s kartico, z izgovorom, da to počnejo zaradi povečanega obsega dela. Če bi bilo to res, bi morali te stroške zmanjšati, ne povečati.
So pa zelo prefrigani, svoje cene nastavijo tako, da so še vedno ugodnejši od raznih amazonov in ebajev, ki imajo cenejše izdelke, a višjo poštnino.
Ne maram Jeffa Bezosa, ker je konkurenca Elonu Musku, kateri je meni vzornik … ampak od kar sem pred leti prvič kupil stvar na amazonu, kopujem vse še samo na amazonu …. dobavljivost je veliko hitrejša. Najbolj zanimiv pripetljaj? Žena je na isti dan pred meseci naročila eno stvar na mimovrste, ki je bila na zalogi. Jaz nekaj drugega na amazonu. Jaz sem iz amazona dobil v štirih dneh iz nemčije (!), ona je čakala več kot 20 dni, da so ji dostavili.
Naročil sem nekaj zadev v času pred božičem (nekje začetek decembra) z namenom pomoči otrokom pri delu od doma in kot naslov za dostavo navedel Društvo prijateljev mladine, s katerimi sem bil dogovorjen. Nič posebnega sicer… Nekaj kamer in nekaj slušalk z mikrofonom… žičnih in brezžičnih. Plačano po predračunu. No, nekaj artiklov še danes ni dobavljenih, čeprav je bilo še vmes telefonsko dogovorjeno in tudi za kaj gre.
Definitivno “nič zvezdic” zanje z moje strani.
Po dolgem času sem nekaj kupila pri njih, ker sem imela darilni bon.
Čeprav naj bi artikel bil na zalogi, temu ni bilo tako in je trajalo slabe 3 tedne, da so stvar spravili na prevzemno mesto. Tam pa seveda 90 centov doplačila.
Obupni so, nekaj let nazaj smo pri njih vzeli belo tehniko in takrat ni bilo problemov.
Če bo le možno, ne kupujem več pri njih.