Mimovrste – kritika, ki mora biti javna
nedopustno, 24.03.2022 ob 14:41
Parodija, 24.03.2022 ob 14:14
res parodija ja, 24.03.2022 ob 14:07
Parodija, 24.03.2022 ob 12:57
Lepo piše, da se lahko prevzame po poslanem e obvestilu oz. sms. Res so pa še malo za luno, ker imajo naveden pct. Ko je dostavljeno a prevzemno mesto, morajo artikel vnesti se v sistem. Od tod potem pot do e obvestila oz. sms. Da pride pa do poškodb pri dostavi, je treba pa kdaj dostavno službo povprašati. Lahko da ni bilo dobro zapakirano in je krivda na strani pošiljatelja, lahko pa na dostavni službi, ki artikel prevaža. Ampak, reklamacijo so ti upoštevali. Ti pa pač nisi zmogla prebrati osnov prevzema artikla na prevzemne mestu. Z njimi sem imela ok izkušnjo. Naročila telefon, v roku dostavljen na prevzemno, dvignila brez težav. Tako bi rekla, da niso oni težava, ampak ti avtorica.
parodija si ti.
Sliko poglej zgoraj in ti bo jasno razvidno, za vse normalno funkcionalno pismene je razvidno,da je ločeno prikazan prihod paketa na prevzemno mesto in vnos tega paketa v sistem in s tem pripravljenost na prevzem. Na sledenju je to ločeno zapisano jasno razvidno.
Paket je torej bil vnešen v sistem in pripravljen za prevzem s strani stranke.
Da stranka ni dobila smsa ni njena odgovornost, saj si ga ne more poslati sama, to je odgovornost podjetja, da stranko obvestiti o tem da je stvar pripravljena na prevzem.
Tega niso storili, čeprav je jasno razvidno iz sledenja, da je stvar bila pripravljena na prevzem.
Glede poškodb pa vsekakor ni odgovornost na avtorici za poškodbe, tako da ji ne nalagaj krivde. Ni problem avtorice če dostavna služba razbija stvari. Njena pravica je da dobi brezhibno stvar, medsebojno krivdo in to kako oni dostavljajo pakete strankam in na prevzemna mesta, so dolžni oni zagotoviti kakovostno, to ni stvar strank.
Mah ja. Kje sem napisala, da je avtorica kriva za poškodbe? Tako da v nadalje sploh ne bom komentirala tvojega odgovora. Razen da ponovim, da je prevzem možen p poslanec e obvestilu oz. sms.
bom kar tukaj te citirala, ker vidim,da zgoraj vse veš o poškodbah mojega izdelka.
Spoštovana – jaz sem stvar odprla in videla – izdelek ne samo,da je bil poškodovan, poškodovanje bil tako,da ni variante,da bi to dostavna služba povzročila, zato ne sodite, bil je celo razstavljen, kar se je jasno videlo,da je obravsan (poleg ostalih mest) tudi povsod tam, kjer se razstavi; vidi se da je bilo nekaj delano na notranji strani grelca.
Zato ne sodite. Podjetje je obljubilo in je tudi dolžno poslati nov brezhiben izdelek, ne pa starega, razmontiranega, poškodovanega pretvarjajoč se da je nov in tudi vsako izgovarjanje na dostavnike je ob takem ravnanju, še bolj hinavsko, četudi dostavniki niso brilijantni in so svojega dnarja vredni, vendar se po izdelku jasno vidi,da vseh poškodb in stvari na izdelku dostava tako ni mogla povzročiti.
Glede sledenja in obvestil pa: očitno vam niti narisano zgoraj ne pomaga – moj izdelek je bil pripravljen za prevzem in to je jasno napšisano.
jasno je tudi da je podjetje dolžno mene kot stranko obestiti o tem,da je na voljo za prevzem in tega niso storili.
Če bi bila na moji strani krivda izgube smsa ali karkoli oni pa bi ga poslali -bi razumela to pogojevanje – (pa še v tem primeru je to izjemno neumna birokracija, ki kaže na izjemno nesposobnost, neprilagodljivost in sposobnost reševanja situacij s strani podjetja in tam zaposlenih), tako pa je odgovornost za neobstoj smsa na njihovi strani…
ne more se v tem primeru pogojevati izdaja z smsom, ker po tej logiki, kakor vi trdite, da če oni meni ne pošljejo smsa, jaz nikoli nimam pravice prevzeti mojega že plačanega artikla… resno? ne se smešiti,
še posebej pa, če dodamo dejstvo, da v smsu ni nič takšnega kar bi pogojevalo prevzem – je št, naročila oz. paketa in tega sem jaz pokazala s print screenom njihovega sledenja in so vse našli v svojih rač. evidencah.
Zdaj pa res bodi dovolj, ker se že ponavljam kot lajna v trudu,da čimbolj vse argumentiram korektno. Enim vam žal niti napisano niti 100x razloženo jasno ne pomaga. je pa grozljivo,da ste nekateri tako robotski , nezmožni prilagajanja in reagiranja v različnih situacijah za učinkovito reševanje stvari – to tudi kaže to vaše golo vztrajanje na nekem smsu, ki sam po sebi nima nobene funkcije drugega kot da je stranka obveščena,da jo paket čaka za prevzem.
??? Ti si odletela tja takoj, ko si po svoji lastni pameti sklepala, da te paket čaka. Nisi dala ljudem niti časa, da ti pošljejo SMS. In če traja dva dni, pač traja dva dni. Če ne pride – seveda to pomeni, da paketa ne moreš prevzeti. Kaj ti ni jasno?
Meni je enkrat paket čakal 14 dni v skladišču, da so ga poslali naprej. Predstavljaj si, da bi vsi tako galamo delali, ker paket ni isto sekundo pri njih.
napišem nadaljevanje početja z njihove strani, da se dodatno osvetli njihova nezanesljivost, neiskrenost, sporočil itd. informacij:
torej včeraj dobim sms da je paket pripravljen za prevzem in to po tem, ko sem dan prej prosila za odstop od pogodbe in vračilo denarja, saj če mi izdelka, ki ga drži pred menoj na drugi strani pulta noče izročiti prodajalec, potem prosim pa za vračilo denarja.
Izpolnimo obrazec jaz ga pošljem v vednost še v reklamacije,da je vse pisno, vsi obveščeni… on prodajalec je v računalniku vse označil.
In kljub temu,da je bilo vse to urejeno, jaz dobim včeraj sms z obvestilom za prevzem artikla na prevzemnem mestu, ki da čaka name, čeprav je pogodba že odpovedana in je vse zabeleženo tako v računalnikih kot po vseh oddelkih. Natančnost informacij, iskrenost informiranja podjetja, natančnost dokumentacije – totalno zanič vse in falirano.
danes na mailu novo obvestilo – da je naročilo preklicano – pazi zdaj razlog:
(ne odstop od pogodbe in zahteva za vračilo kupnine kot je resnica), ampak pazi podjetje navaja da je potekel rok za prevzem artikla na prevzemnem mestu – v 24 urah je potekel rok za prevzem po njihovo
btw. v smsu za dvig je navedena št. paketa, ki sem jo jaz na prevzemnem mestu povedala in pokazala iz sledenja (torej tudi brez smsa) – toliko o tem,da so imeli na voljo vse informacije za prevzem z moje strani zagotovljene tudi brez smsa
To vse pove o natančnosti podjetja pri vodenju vseh postopkov in iskrenosti informacij, ki jih navaja… vse kar obljubljajo, delajo, pošiljajo informacije, pišejo – nič v reali ne drži.
Anonimno 4382, 24.03.2022 ob 17:58
Oziroma – ko sem pogledala še enkrat, piše – Naslednji korak: pošiljka je pripravljena na prevzem. Torej še ni bila pripravljena.
veš kateri korak še manjka – na koncu je kvadratek, ki se obarva zeleno, ko ti prevzameš paket – do takrat je napsian tam rok za prevzem izdelkov – do kdaj imaš čas priti po njih… Torej, ko bi meni paket izročili, bi se zadnji kvadratek obarval zeleno in bi napisalo prevzeto… ker mi ga niso hoteli izdati, pač je ta korak ostal neizpolnjen.
prosim preberi še enkrat za seboj kaj si napisalo: praviš da prebereš, da je pošiljka pripravljena za prevzem, ampak ti iz tega prebranega trdiš da še ni pripravljena? resno?
nedopustno, 25.03.2022 ob 09:34
napišem nadaljevanje početja z njihove strani, da se dodatno osvetli njihova nezanesljivost, neiskrenost, sporočil itd. informacij:
torej včeraj dobim sms da je paket pripravljen za prevzem in to po tem, ko sem dan prej prosila za odstop od pogodbe in vračilo denarja, saj če mi izdelka, ki ga drži pred menoj na drugi strani pulta noče izročiti prodajalec, potem prosim pa za vračilo denarja.
Izpolnimo obrazec jaz ga pošljem v vednost še v reklamacije,da je vse pisno, vsi obveščeni… on prodajalec je v računalniku vse označil.
In kljub temu,da je bilo vse to urejeno, jaz dobim včeraj sms z obvestilom za prevzem artikla na prevzemnem mestu, ki da čaka name, čeprav je pogodba že odpovedana in je vse zabeleženo tako v računalnikih kot po vseh oddelkih. Natančnost informacij, iskrenost informiranja podjetja, natančnost dokumentacije – totalno zanič vse in falirano.
danes na mailu novo obvestilo – da je naročilo preklicano – pazi zdaj razlog:
(ne odstop od pogodbe in zahteva za vračilo kupnine kot je resnica), ampak pazi podjetje navaja da je potekel rok za prevzem artikla na prevzemnem mestu – v 24 urah je potekel rok za prevzem po njihovo
btw. v smsu za dvig je navedena št. paketa, ki sem jo jaz na prevzemnem mestu povedala in pokazala iz sledenja (torej tudi brez smsa) – toliko o tem,da so imeli na voljo vse informacije za prevzem z moje strani zagotovljene tudi brez smsa
To vse pove o natančnosti podjetja pri vodenju vseh postopkov in iskrenosti informacij, ki jih navaja… vse kar obljubljajo, delajo, pošiljajo informacije, pišejo – nič v reali ne drži.
Pa ti veš, da pogodbe ne moreš odpovedovati, ko je izdelek enkrat odposlan in na poti k tebi? Pravilen postopek je, da ga prevzameš in vrneš.
nedopustno, 25.03.2022 ob 09:46
veš kateri korak še manjka – na koncu je kvadratek, ki se obarva zeleno, ko ti prevzameš paket – do takrat je napsian tam rok za prevzem izdelkov – do kdaj imaš čas priti po njih… Torej, ko bi meni paket izročili, bi se zadnji kvadratek obarval zeleno in bi napisalo prevzeto… ker mi ga niso hoteli izdati, pač je ta korak ostal neizpolnjen.
prosim preberi še enkrat za seboj kaj si napisalo: praviš da prebereš, da je pošiljka pripravljena za prevzem, ampak ti iz tega prebranega trdiš da še ni pripravljena? resno?
NASLEDNJI KORAK: Pošiljka pripravljena za prevzem.
Anonimno 4382, 25.03.2022 ob 10:03
NASLEDNJI KORAK: Pošiljka pripravljena za prevzem.
neverjetno kako ste eni za luno… a ko boš na blagajni ravnbo plačala račun, potem tudi rečeš da je naslednji korak plačilo računa?
prav neverjetno čne vem – če ti slikica in napis jasno kaže da piše da je naročilo pripravljeno za prevzem in kje je pripravljeno – potem je dejstvo,da je pripravljeno…
če ti samo v tvoji glavi rabiš da ti nekdo 10X napiše to, je to tvoj problem… tukaj na diagramu je dejstvo,da je je naslednji korak PREVZETO.
Če imaš težave s sprejemanjem in razumevanjem tega, je to spet tvoja stvar.
Pa očitno tudi s tem imaš težave,da je dokumentacija bila izpolnjena – torej, če je bila izpolnjena očitno se da… in ostane razlog samo še DA JE PODJETJE ŠLAMPASTO IN NENATANČNO V VODENJU VSE DOKUMENTACIJE, NENATANČNO IN NEISKRENO PRI OBVEŠČANJU, kar pa tako že od vsega začetka želim prikazati kot njihovo težavo in se sedaj samo potrjuje.
nedopustno, 25.03.2022 ob 10:17
neverjetno kako ste eni za luno… a ko boš na blagajni ravnbo plačala račun, potem tudi rečeš da je naslednji korak plačilo računa?
prav neverjetno čne vem – če ti slikica in napis jasno kaže da piše da je naročilo pripravljeno za prevzem in kje je pripravljeno – potem je dejstvo,da je pripravljeno…
če ti samo v tvoji glavi rabiš da ti nekdo 10X napiše to, je to tvoj problem… tukaj na diagramu je dejstvo,da je je naslednji korak PREVZETO.
Če imaš težave s sprejemanjem in razumevanjem tega, je to spet tvoja stvar.
Pa očitno tudi s tem imaš težave,da je dokumentacija bila izpolnjena – torej, če je bila izpolnjena očitno se da… in ostane razlog samo še DA JE PODJETJE ŠLAMPASTO IN NENATANČNO V VODENJU VSE DOKUMENTACIJE, NENATANČNO IN NEISKRENO PRI OBVEŠČANJU, kar pa tako že od vsega začetka želim prikazati kot njihovo težavo in se sedaj samo potrjuje.
Pri avtorici se jasno vidi, da ni popolnoma čista! Pač imamo opravka z moteno osebo in prav je, da se z njo ukvarja strokovno usposobljen kader. Naslednjič se nam bo predstavila kot Jovanka Broz ali pa kot Putinova sedma ljubica…
Anonimno 4382, 25.03.2022 ob 10:02
Pa ti veš, da pogodbe ne moreš odpovedovati, ko je izdelek enkrat odposlan in na poti k tebi? Pravilen postopek je, da ga prevzameš in vrneš.
Ja, 14 dnevni rok za odstop od pogodbe, brez navedbe razloga vračila, začne teči z dnem, ko kupec dejansko prevzame artikel. Ampak to dopovedati , čeprav tudi za prevzem piše vse jasno, je tako, da bo treba sedaj počakat iz naše strani, da se avtorica na veliko sprička s prodajalcem. Bo pol bolj znosno.
ne nisem bila… tudi drugi so prevzemali pakete brez smsa… in to je jasno napisano
samo tebi je potrebno vse milijonskrat napisati.
samo to bom rekla – če takšni ljudje delate v podjetjih kot se tukaj oglašate potem ni čudno,da je povsod nenatačnost, zmeda, žalitve strank s strani zaposlenih, neizpolnjevanje obljub strankam, pošiljanje zanič stvari, nepravilno vodenje dokumentacije, nezmožnost reševanja stvari – vse to je očitno iz vaše strani.
Anonimno 4382, 25.03.2022 ob 11:38
Nisi odgovorila na vprašanje, ali si bila obveščena, da lahko prevzameš pošiljko po prejetem SMS-u ali e-pošti.
Saj je že parkrat napisala, da je šla prej po pošiljko ker ji je nekakšno sledenje v njeni glavi sporočilo, da je napočil trenutek za prevzem… Zakaj bi ona potem čakala obvestilo s strani prodajalca
Parodija, 25.03.2022 ob 11:45
Ja, 14 dnevni rok za odstop od pogodbe, brez navedbe razloga vračila, začne teči z dnem, ko kupec dejansko prevzame artikel. Ampak to dopovedati , čeprav tudi za prevzem piše vse jasno, je tako, da bo treba sedaj počakat iz naše strani, da se avtorica na veliko sprička s prodajalcem. Bo pol bolj znosno.
ja res tebi ni jasno kaj to pomeni:
zate razloženo : kupec ima pravico brez navedbe razloga vrniti izdelek v 14 dneh
in ta rok začne teči dan po tem, ko kupec prevzame blago. To pomeni zate v praksi razloženo: da če bi jaz stvar vzela imam od naslednjega dne po prevzemu 14 dni časa, da si izmislim, če hočem in prinesem stvar nazaj. Ko teh 14 dni mine, stvari ne morem več prinesti nazaj brez navedbe razloga.
Sploh ne vem kaj to pisariš, ker to sploh nima veze z mojim prierom in očitno si ti tisto, ki zapisanega sploh ne razumeš na kaj se nanaša.
In za tvoje na pamet sodbe spet – sploh ne ne pričkam z nikomer – se nisem tudi prej ne – jaz od srede nisem z nikomer od njih več govorila, oni sami svoje nesmisle, neiskrene in netočne maile in umotvore pošiljajo. Ampak ti ne bi daneš svojega orgazma doživelo, če ne bi zdaj zlilo svojega napadalnega posta name tukaj. Misliš,da s tem višaš svoj ego… ne kažeš samo kako si nesposobno in da niti brat ne znaš in razumeti na kaj točno se prebrano nanaša.
za tvoje vedenje artikel sem hotela prevzeti, pa mi ga niso hoteli izdati – torej so potem dolžni odpovedati pogodbo, saj ne morejo zadrževati artikla in še denarja… če artikla niso hoteli izročiti , so dolžni potem vrniti denar. Dolžni po zakonu o varstvu potrošnikov. Vsaj to so storili in so bili dolžni storiti.
In še za tvojo vednost una iz reklamacij se že tretjič opravičuje, ker je bilo pri njih vse narobe… toliko o tem koga vi napadate .- jasno je da krivda ni na moji strani… zdaj še firma to prizna – ampak delajo še vedno kozlarije in imajo vse narobe… tako da to še dodatno dokazuje,da s tako firmo ni za delat – konstno vse narobe pri njih, se opravičijo prvič, sprejmeš, potem spet vse narobe, se opravičijo drugič, ko je pa tretjič vse narobe – pa jasno odstopim upravičeno od pogodbe in ja lahko napišejo opravičilo… ampak taka opravičila so ničvredna – enkrat je lahko napaka – 3x vse narope pa ni napaka ampak je namerno ravnanje ali pa nesposobnost – v obeh primerih je zaključek jasen, s takim podjetjem bolje ne imeti opravka.
ampak vi pa kar napadajte, ker očitno rabite življenjsko energijo od tega,da krivično napadate ljudi…
Sej pravim, se ni za čuditi,da se to dogaja, če takšni nesposobni ljudje, kot ste tukaj delate v takih firmah, pol pridemo do anarhije…
nedopustno, 25.03.2022 ob 12:14
ja res tebi ni jasno kaj to pomeni:
zate razloženo : kupec ima pravico brez navedbe razloga vrniti izdelek v 14 dneh
in ta rok začne teči dan po tem, ko kupec prevzame blago. To pomeni zate v praksi razloženo: da če bi jaz stvar vzela imam od naslednjega dne po prevzemu 14 dni časa, da si izmislim, če hočem in prinesem stvar nazaj. Ko teh 14 dni mine, stvari ne morem več prinesti nazaj brez navedbe razloga.
Sploh ne vem kaj to pisariš, ker to sploh nima veze z mojim prierom in očitno si ti tisto, ki zapisanega sploh ne razumeš na kaj se nanaša.
In za tvoje na pamet sodbe spet – sploh ne ne pričkam z nikomer – se nisem tudi prej ne – jaz od srede nisem z nikomer od njih več govorila, oni sami svoje nesmisle, neiskrene in netočne maile in umotvore pošiljajo. Ampak ti ne bi daneš svojega orgazma doživelo, če ne bi zdaj zlilo svojega napadalnega posta name tukaj. Misliš,da s tem višaš svoj ego… ne kažeš samo kako si nesposobno in da niti brat ne znaš in razumeti na kaj točno se prebrano nanaša.
za tvoje vedenje artikel sem hotela prevzeti, pa mi ga niso hoteli izdati – torej so potem dolžni odpovedati pogodbo, saj ne morejo zadrževati artikla in še denarja… če artikla niso hoteli izročiti , so dolžni potem vrniti denar. Dolžni po zakonu o varstvu potrošnikov. Vsaj to so storili in so bili dolžni storiti.
In še za tvojo vednost una iz reklamacij se že tretjič opravičuje, ker je bilo pri njih vse narobe… toliko o tem koga vi napadate .- jasno je da krivda ni na moji strani… zdaj še firma to prizna – ampak delajo še vedno kozlarije in imajo vse narobe… tako da to še dodatno dokazuje,da s tako firmo ni za delat – konstno vse narobe pri njih, se opravičijo prvič, sprejmeš, potem spet vse narobe, se opravičijo drugič, ko je pa tretjič vse narobe – pa jasno odstopim upravičeno od pogodbe in ja lahko napišejo opravičilo… ampak taka opravičila so ničvredna – enkrat je lahko napaka – 3x vse narope pa ni napaka ampak je namerno ravnanje ali pa nesposobnost – v obeh primerih je zaključek jasen, s takim podjetjem bolje ne imeti opravka.
ampak vi pa kar napadajte, ker očitno rabite življenjsko energijo od tega,da krivično napadate ljudi…
Sej pravim, se ni za čuditi,da se to dogaja, če takšni nesposobni ljudje, kot ste tukaj delate v takih firmah, pol pridemo do anarhije…
Nekatere ustanove in klinike imajo non-stop dan odprtih vrat….. potem pa pride do tega!
Ma ja, še dobro da je sms prišel z zeleno lučjo, še predno je avtorica predhodno rdečo prevozila in naredila sceno na prodajnem mestu. Potem pa še malo na Mon. Pač ne boš več tam kupovala. Za naprej preberi splošne pogoje, ko bos kje drugje kupovala, tudi prevzemne. Ampak, če jih boš po svoje interpretirala, ti nikjer ne bo dolgcajt. Sedaj le še preberi, kdaj ti vrnejo kupnino, da ne bo spet rompompom na lagerju.
Z grozo je brati nekatere odgovore, ko lahko ugotovim kako trdi birokrastki, principelni in dejansko robotski ste nekateri ljudje pri svojem delu.
Fakti:
1. v smsu je št. naročila oz. paketa, ki jo potrebujejo,da najdejo naročilo, dokumentacijo pripadajočo v računalniku, da sprintajo in izdajo izdelek ter zabeležijo izdajo
2. avtorica je to številko povedala ob svojem prihodu
3. izdelek je jasno označen kot pripravljen za prevzem
zaključek: nobenega razloga ni,da zaposleni principelno vztraja na smsu, saj je vse potrebne podatke dobil od stranke ravno tako – tudi brez smsa. Ni nobene razlike ali jih je videl na izpisu sledenja, ali bi jih prebral iz smsa.
Vsako pogojevanje izdaje izdelka z golim smsom je tako nedopustno in izraz izživljanja nad stranko ter dokaz principelnega zaposlenega, ki ne zna proaktivno tekoče, iznajdljivo opravljati svojega dela, ampak deluje kot robot, nesramno, povzroča dodatno nepotrebno vrsto, delo in škodo podjetju.
da bi bil to moj zaposleni, dobi naslednji dan odpoved zaradi krivdne odgovornosti – povzročanja poslovne škode podjetju.
In potem se ljudje v Ju, zdravstvu in povsod izgovarjajo na sistem,da ne morejo bolj logično, prijazno, hitreje in smiselno opravljati dela – NE – ta tema je jasen dokaz, da ni kriv noben sistem, krivi ste takšni zaposleni, ki nimate nobene prilagodljivosti, iznajdljivosti, organiziranosti, proaktivnosti, temveč slepo, togo, principelno vztrajate na nekih svojih principih, ki so sami sebi namen in pomenijo izživljanje nad stranko.
To je tako glupo ravnanje pogojevanje izdaje z smsom kot bi vam recimo v trgovini, kjer prosite za original račun, trgovka zahtevala original izrezek od davčne za vnos davčne številke, sicer vam računa ne bi izdala. Tako neumno je to. tako se to ne dela. Zgodba je izraz izrazito ali nesposobnega ali pa nesramnega zaposlenega(v kolikor je to delal namenoma).
birokratski Slovenci, 25.03.2022 ob 13:45
Z grozo je brati nekatere odgovore, ko lahko ugotovim kako trdi birokrastki, principelni in dejansko robotski ste nekateri ljudje pri svojem delu.
Fakti:
1. v smsu je št. naročila oz. paketa, ki jo potrebujejo,da najdejo naročilo, dokumentacijo pripadajočo v računalniku, da sprintajo in izdajo izdelek ter zabeležijo izdajo
2. avtorica je to številko povedala ob svojem prihodu
3. izdelek je jasno označen kot pripravljen za prevzem
zaključek: nobenega razloga ni,da zaposleni principelno vztraja na smsu, saj je vse potrebne podatke dobil od stranke ravno tako – tudi brez smsa. Ni nobene razlike ali jih je videl na izpisu sledenja, ali bi jih prebral iz smsa.
Vsako pogojevanje izdaje izdelka z golim smsom je tako nedopustno in izraz izživljanja nad stranko ter dokaz principelnega zaposlenega, ki ne zna proaktivno tekoče, iznajdljivo opravljati svojega dela, ampak deluje kot robot, nesramno, povzroča dodatno nepotrebno vrsto, delo in škodo podjetju.
da bi bil to moj zaposleni, dobi naslednji dan odpoved zaradi krivdne odgovornosti – povzročanja poslovne škode podjetju.
In potem se ljudje v Ju, zdravstvu in povsod izgovarjajo na sistem,da ne morejo bolj logično, prijazno, hitreje in smiselno opravljati dela – NE – ta tema je jasen dokaz, da ni kriv noben sistem, krivi ste takšni zaposleni, ki nimate nobene prilagodljivosti, iznajdljivosti, organiziranosti, proaktivnosti, temveč slepo, togo, principelno vztrajate na nekih svojih principih, ki so sami sebi namen in pomenijo izživljanje nad stranko.
To je tako glupo ravnanje pogojevanje izdaje z smsom kot bi vam recimo v trgovini, kjer prosite za original račun, trgovka zahtevala original izrezek od davčne za vnos davčne številke, sicer vam računa ne bi izdala. Tako neumno je to. tako se to ne dela. Zgodba je izraz izrazito ali nesposobnega ali pa nesramnega zaposlenega(v kolikor je to delal namenoma).
Avtorica, če pritrjuješ sama sebi, vsaj malo slog spremeni, no.
Kupec št. naročila brez tega SMS-a seveda nima. :))) ???? Dobi ga ob naročilu izdelka. Zaradi tega trgovina dodatnih sporočil sigurno ne rabi pošiljat. Pošlje jih, da kupce obvesti, da jih izdelek čaka. Pa lahko avtorica stokrat trdi, da je dovolj, da je “ona videla”, da je pripravljen. Dokler te trgovina ni obvestila, da ni, ni pripravljen! Težka je kot tona ceglov.
Tudi sam redkoma še kaj kupim tam. Zadnjo leto ali dve so se izjemno poslabšali glede svoje ponudbe. Ogromno artiklov je na seznamu, potem pa piše, da ni na zalogi in ko gledaš, ga ni več mesecev na zalogi ali pa ga sploh ni več, pa je še vedno tam na seznamu. Da ne govorimo o cenah, ki so tako poskočile, da je ceneje kupovati v vsaki klasični trgovini. Totalno nategovanje, včasih smo imeli te spletne trgovine zato, ker je bilo blago zaradi odsotnosti fizičnih trgovin 20-30% ceneje, zdaj je na Mimovrste skoraj vse dražje. Zakaj bi potem tam kupoval? In vse od svoje ustanovitve so ostali na istem nivoju storitve, niso sposobni ponuditi dostavo hladilnika z vnosom. Kaj naj 100 kg hladilnik sam tovorim po stopnišču? Al naj moja drobna partnerka zagrabi tisto klado. Adijo pamet. In včasih, ko so bili tisti kuponi po npr. 20%, si res dobil artikel za 20% nižje, zdaj ga en dan prej zvišajo, dajo kupon in smo tam, kjer smo bili. Budale.
Jaz osebno sem pa zelo zadovoljna z naročanjem in izročanjem in možnostjo plačila. Res je, da naročam večinoma igrače- lego, tehnične zadeve in gospodinjske pripomočke. Vedno so hitri, vedno z obvestili in super dostavna služba. Sicer pa že ob pregledu ponudbe vidite ali so zadeve na razpolago in koliko časa se predvideva do dobave. Več kot 3 dni še nisem čakala, pogosto sem dobila še pred predvidenim rokom.
Zame je mimo že nekaj časa mimo. Pred časom sem kupovala njihov outlet program, znižani šamponi in drobnarije, ampak so mi razbili na toliko ločenih dobav, da so lahko prišteli tisti pribitek na osebni prevzem, kar je kasneje bilo menda inšpekcijsko odpravljeno, da je končna mpc na izdelek bila ista kot v Mercatorju pod blokom. Tudi sicer si lahko kupujem pri njihovih pod dobaviteljih sama, tako da mi je to, da spletni trgovec ne želi združiti vseh posamičnih dobav v en prevzem, čisto mimo, ne glede na to, če imajo pribitek na ceno ali ne. Ker se moram v petih dneh dvakrat vozit na prevzem. Pa še najbolj, ker če naročim spletno, pričakujem spletno ceno. Ne pa skoraj duplo Müller ceno za enak artikel nekaj deset korakov čez parking.