Mimovrste rabljene stvari
Pred kratkim smo kupili en brusilnik na mimovrste.com in ko smo ga odprli, je bil vidno umazan, nekaj rjav in zelen, očitno ga je nekdo že uporabljal in odlagal v travo.
Kaj se vam zdi?
Jaz si sploh ne upam več naročat na mimovrste, ker ne vem, ali bom dobila nov izdelek ali tistega, ki so ga kupci vrnili zaradi xyz.
Je res, da je na mimovrste najcenejše, ampak bi tudi pričakovala nov izdelek.
Aja, ni provokacija. Samo povem.
Manjka podatek, ali izdelek dejansko ni bil označen kot vrnjen oz. da je odprta embalaža. Načeloma to jasno piše in je temu ustrezno nižja cena.
In ne razumem, da greš take zadeve pisat sem gor, ne pa prodajalcu, da rešite zadevo, če te je zmotila.
Ali pa je spet minilo par mesecev in je treba delat antireklamo za mimovrste? (Mimogrede, sem tudi sama bivša stranka, ker nisem bila več zadovoljna z njimi, samo na suho pa res ni treba.)
Mene moti pri mimovrste, da skoz ful oglašujejo, da imajo neke odprodaje izdelkov in nore popuste, ampak cene teh izdelkov sploh niso ugodne. Vmes imajo tudi artikle z odprto embalažo in artikle, ki ne gredo v promet, cena pa že nasploh ni ugodna. Za ene artikle prav vidim, da jih svaljkajo že par let po teh odprodajah, ker se že vidi, da niso znimivi, ampak oni bi še vedno imeli isto ceno kot 3 leta nazaj za ta nezanimiv artikel.
Recimo imajo nek USB ključek, pa ga dobiš kjerkoli drugje za redno ceno za isti denar, tu pa kao neka odprodaja. Saj redne izdelke imajo tudi kakšne pri MV za kar dobro ceno, ugodne, ampak ironično pa ravno v njihovih odprodajah pri njih še nikoli nisem našel česa ugodnega.
Očitno že imajo dovolj prostora po svojih skladiščih.