Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mimovrste rabljene stvari

Mimovrste rabljene stvari

Pred kratkim smo kupili en brusilnik na mimovrste.com in ko smo ga odprli, je bil vidno umazan, nekaj rjav in zelen, očitno ga je nekdo že uporabljal in odlagal v travo.
Kaj se vam zdi?
Jaz si sploh ne upam več naročat na mimovrste, ker ne vem, ali bom dobila nov izdelek ali tistega, ki so ga kupci vrnili zaradi xyz.
Je res, da je na mimovrste najcenejše, ampak bi tudi pričakovala nov izdelek.
Aja, ni provokacija. Samo povem.

Če je bila zadeva k njim vrnjena, jo potem isto prodajo naprej ampak je to jasno označeno – ponavadi piše odprta embalaža. In temu primerno nižja je cena.

Takšno stvar takoj vrneš nazaj!

Manjka podatek, ali izdelek dejansko ni bil označen kot vrnjen oz. da je odprta embalaža. Načeloma to jasno piše in je temu ustrezno nižja cena.
In ne razumem, da greš take zadeve pisat sem gor, ne pa prodajalcu, da rešite zadevo, če te je zmotila.
Ali pa je spet minilo par mesecev in je treba delat antireklamo za mimovrste? (Mimogrede, sem tudi sama bivša stranka, ker nisem bila več zadovoljna z njimi, samo na suho pa res ni treba.)

Mi smo dobili TV v embalaži, ki je bila odprta in potem nazaj zalimana. Kakšnega popusta se ne bi branili, ampak komplicirali pa tudi nismo, ker je z njim bilo vse v redu. Toliko smo fer, da nismo hudi picajzli, ker mi tudi kakšno stvar kdaj vrnemo, ki nam ne odgovarja.

Isti qurc je bil, ko smo kupili TV v Big bang trgovini. Kupimo in plačamo ceno za novo, ko jo dostavijo na dom pa vidimo, da je bila embalaža že odprta in TV že programirana.

Smo se pritožili na sončno upravo.

pa saj tak izdelek komot vrneš.
sploh na mimovrste, kjer imaš 14 dni za vračilo

Pa ja, daj. Če imaš cajt in voljo. Saj pa ne kupujem kartonaste embalaže, če je z izdelkom not vse v redu.

če je bil zelen ni nujno, da je bil že rabljen ampak je bil to vpliv korozije na kovino

Mene moti pri mimovrste, da skoz ful oglašujejo, da imajo neke odprodaje izdelkov in nore popuste, ampak cene teh izdelkov sploh niso ugodne. Vmes imajo tudi artikle z odprto embalažo in artikle, ki ne gredo v promet, cena pa že nasploh ni ugodna. Za ene artikle prav vidim, da jih svaljkajo že par let po teh odprodajah, ker se že vidi, da niso znimivi, ampak oni bi še vedno imeli isto ceno kot 3 leta nazaj za ta nezanimiv artikel.

Recimo imajo nek USB ključek, pa ga dobiš kjerkoli drugje za redno ceno za isti denar, tu pa kao neka odprodaja. Saj redne izdelke imajo tudi kakšne pri MV za kar dobro ceno, ugodne, ampak ironično pa ravno v njihovih odprodajah pri njih še nikoli nisem našel česa ugodnega.

Očitno že imajo dovolj prostora po svojih skladiščih.

Mimovrste je sranje od trgovine, edino v čem so dobri je promocija in fensi pakunga. Vse izdelke, ki jih ima Mimovrste, se da dobiti ceneje v tujini na spletu in tudi tiste, ki so v mega ultra črni petek akciji Mimovrste.

Da o počasni dobavi in nedobavljivosti izdelkov ne govorim.

Pač vrneš.

Letos kupila 2 večji stvari pri njih, skupaj vrednost cca 1.000€.
Mimovrste so bili izbira le in samo zato, ker smo si ogledali artikle, se odločili in MV so bili najbolj ugodni, celo bolj kot uvoznik.
Nekaj pa smo kupili v Mercator tehniki, ker so bili pač oni najbolj ugodni.

New Report

Close