Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Mina*

Mina*

V juliju, nekje od 20. do 25. rabimo kombi (pridejo prijatelji in želijo, da se skupaj vozimo okoli). Malo smo že gledali cene, pa se mi zdijo, no, ogromne. Nekje (kompas Hertz, se mi zdi) je 30.000 sit/dan. Še en ponudnik, ki smo ga izvrtali, je imel nižjo ceno (pa smo potem prebrali, da brez davka in pridemo praktično na isto). A mi zna kdo svetovat, kam naj se obrnem, oz., če so cene pač take, da to vzamemo v zakup:((

Avis rent a car mogoče?

Za koliko oseb potrebuješ oz kje se nahajaš?
Primerni ponudniki so »privatniki«, ki pogodbeno vozijo otroke v šolo. Ti imajo v tem času »prosto« in se da dogovorit za zelo dobro ceno.

LP, Škorpjon

kupite jugeca al pa stoenko pa ga registrirajte, boste ceneje skozi prisli.
(sploh ce ma kdo 50% popust, pride registracija okoli 60k, avto 10k -> vse skup 70k)

se to sem pozabo…na koncu pa avto prodate in dobite od zavarovalnice skoraj ves denar nazaj! :))

Pozdravljeni!

Tudi nekateri študentski servisi nudijo izposojo kombija po razmeroma ugodnih cenah, sploh ce ste član tega servisa.

primer enega:

Lep pozdrav in prijeten dopust,
Anže Jamnik

Hvala vsem, da ste se potrudili z odgovori. Danes se je mož že dogovoril z enim “privatnikom” in sicer za pol cene kot jo ima Kompas. Tudi jaz sem pomislila na to, da bi bilo ceneje kupit star avto:)), samo osem se nas pa ne spravi v jugeca…
Škorpjon in enzo, hvala za namige, bodo še prav prišli.

Mina

New Report

Close